Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. fórum

Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)

2008. ápr. 6. 17:23

Üdv Mindenkinek!

Tyka gyógyulást kívánok.

Támadt egy ötletem :Ha Lady jönn haza 2 hét múlva, akkor ha össze tudnánk egyeztetni ,.Akár szervezhetnénk egy találkát is ,ha megfelelne Mindenkinek.Reménykedve abban is ,hogy az ídőjárás szép lenne már akkor.

Írjatok véleményt a témáról.

1024. xxLady
2008. ápr. 6. 11:16

Sziasztok.

Beebédeltem friss retekkel, füstölt trappista sajttal és egy kis csirkemellel. Ma nem vagyok főzőcskés kedvemben - úgy semmilyenben átlagban, majd délután ráveszem magam egy kis egészségügyi sétára, bár elég vacak itt is az idő.

Két hét múlva megint megyek haza, számolom a napokat, órákat, perceket. :D

Szép vasárnapot!

1023. 80ASIQ (válaszként erre: 1020. - Jjhmarta)
2008. ápr. 6. 09:34

Sziasztok!

Gyógyulást Mártika! A kisebbik leánykámnak is van valami kehe, reméljük holnapra rendbe jön.

1022. Maruszja
2008. ápr. 6. 08:45

Jó reggelt és szép vasárnapot kívánok mindenkinek!

Tyka! Vigyázz magadra, gyógyulj meg hamar! Mielőbbi gyógyulást kívánok!

Sajnos ma nagy ködre ébredtünk, reméljük, hogy lesz még szebb is az idő. De holnapra országos esőt mutat az időjárási előrejelző.

Jöhetne már az igazi várva várt tavasz!!!

Azért szép vasárnapot mindenkinek!

1021. 9bbb5bd983 (válaszként erre: 1020. - Jjhmarta)
2008. ápr. 6. 08:08
Jobbulást kívánok! Megfáztál valahol? Vagy csak valami nyavalya? Gyógyulj meg!
1020. jjhmarta
2008. ápr. 6. 07:22

Jó reggelt szép napot minden kinek.

Én sajnos nem vagyok jól lázas vagyok, fáj a torkom és a fejem.

1019. Anita123
2008. ápr. 5. 22:51

Hellosztok!

Mindenkinek koszonom a szebbnel-szebb kepeket!!!

Vendegeink vannak azert nem vagyok itt mostanaba.Attol meg be szoktam "kukucskalni" hozzatok. ;)

Szep estet!

2008. ápr. 5. 22:12

Csak így Uri Gelleresen:

Azt akarom, hogy mindannyiótok jól aludjon, szépet álmodjon az éjszaka!!!

Sziasztok

1017. Maruszja
2008. ápr. 5. 22:06
Jó éjszakát mindenkinek!
1016. 80ASIQ (válaszként erre: 1014. - 9bbb5bd983)
2008. ápr. 5. 14:03

Kézcsókom a Hölgyeknek! :D

Nekem erről jutott eszembe az amikor a kétliteres házitejjel teli kandlit borítottam fel. 4 x 5,5 m-es alapterületű konyhánk van (beleférne egy garzon! :D), de annak minden négyzetcentimétere tejes lett! Anyukáim! Egy órahosszáig takarítottam! Szerencsére éjfél körül volt mindez, nem vártam vendégeket és a család sem látta meg a kínom!

1015. Maruszja (válaszként erre: 1014. - 9bbb5bd983)
2008. ápr. 5. 13:51

Legalább nem mondhatják, hogy nem kényezteted őket, hiszen tejbe-vajba fürdeted őket! Legalább kedves vendégek?

Én meg ma mindenkinek másképp főztem ugyanaból az alapól kiindulva.

A férjem bolonai spagettit evett. A kutya darálthúst pirítva margarinnal, vegetával, egy kis sóval. Én pedig (mivel tészta napom van) spagetti tésztát. Úgy, hogy zöldhagyma szárát Herán megpirítottam, majd egy kis paradicsomos Domió szószt tettem bele és ezt öntöttem a spagettire. Ahányan vagyunk annyifélét.

Szép napot Nektek!

2008. ápr. 5. 13:25

Van egy jó sztorim. Megebédeltünk, elmosogattam, elpakoltam, mindent rendbe tettem a konyhába. Vendégek jönnek hozzánk, igaz, csak felugranak, de szépen előkészítettem a poharakat, stb. Erre készítettem a férjemnek egy cappuccinot, és kiesett a kezemből a tejesdoboz. Minden csupa tej lett. A szekrény, a mosogató, a poharak, Luca dolgai, cumisüvegek, szóval minden. Vettem egy nagy levegőt, és újra kezdtem rendbe tenni mindent. Most lettem kész, és telefonáltak is a vendégek, hogy mindjárt itt vannak. És így lássam vendégül őket... Na jó, ez nem az én napom.

Remélem, a tietek jobban alakul.

Puszi

2008. ápr. 5. 10:39

Sziasztok! Szép reggelt, és ne ilyen szomorú napot, mint az időjárás!

Tyka, Marcsi! Köszönöm a képeket. Kicsit szét vagyok csúszva, a naplómba is alig írtam tegnap is. Jók legyetek! Puszi mindenki!

1012. Maruszja
2008. ápr. 5. 09:17
Jó reggelt mindenkinek és ennél egy kicsit szebb, napsütéses napot kívánok!
1011. jjhmarta
2008. ápr. 5. 06:23
Jó reggelt szép napot mindenkinek.
1010. Maruszja
2008. ápr. 4. 21:50
Jó éjszakát és szép álmokat mindenkinek!
1009. 80ASIQ (válaszként erre: 1007. - Maruszja)
2008. ápr. 4. 21:31
Köszönöm! A vilmoskörte sem kutyafüle! :)
1008. jjhmarta
2008. ápr. 4. 20:15
Jó éjszákát szép álmokat mindenkinek.
1007. Maruszja (válaszként erre: 1006. - 80ASIQ)
2008. ápr. 4. 15:48

Én is mindenivó lennék, de szedem ezt a fogyókúrás gyógyszert erre nem lehet inni. Amikor a németek itt voltak akkor ittam utoljára. De akkor meg muszáj volt. Én inkább a félédes vörös borokat szeretem, a likőröket és a jó házi pálinkákat sem vetném meg. Persze ne gondoljátok, hogy piás vagyok, csak módjával ezeket iszom, amikor lehet. Azt hiszem legközelebb a szülinapomon fogok inni, mert akkor elvárják tőlem, de még addig van idő. A tejet nem különösebben szeretem, mert meghajt. Ásványvizet szoktam inni, de azt sokat, mert legalább 3 litert kellene naponta meginni, de én annyit nem tudok. A férjem pedig a sört részesíti előnyben.

No ennyit az ivászatról.

Ja a viszkiket nem szeretem. Inkább az Unicumot, vagy a Vilmoskörtét.

Józsi! Ezt jól megbeszéltük.

Szép napot Neked!

1006. 80ASIQ (válaszként erre: 1005. - Maruszja)
2008. ápr. 4. 14:51
:D A Tokaji aszú a kedvenc borom, esetleg az Egri Bikavér. De ritkán iszom bort. Rendszeresen veszek olcsó Hunter's Glen skótnak mondott viszkit a Lidliben, jó ez egy kis toroköblögetőnek. Kellemes az íze. Buliban mindenivó vagyok, de verekedni nem szoktam és hajlamos vagyok a bókolásra. :D Van még otthon házi vegyespálinka, néha azt is fogyasztom. Muszáj, ha már főzettünk. :)
1005. Maruszja
2008. ápr. 4. 13:57

Sziasztok!

Én még ma be sem köszöntem, szégyeljem magam! Pedig ugye bár fent vagyok, sőt nagyon is. Én is rosszul aludtam az éjjel, mert rosszat álmodtam. Egy hatalmas hajón voltunk és el kezdett süllyedni, mindenki rohangált össze-vissza, mint a Titanicban.

Hamarosan csináltatjuk a sírt, ami nem lesz olcsó. Fura lesz, hogy a mi nevünk is fel lesz írva és a saját sírunkhoz fogunk kijárni. Nem vagyunk már fiatalok és úgy döntöttünk, hogy mi is oda temettetjük majd magunkat, ahol Andika fekszik, csak mi urnában leszünk.

Bocsi, hogy ilyeneket is leírok, lehet hogy nem kellene, de (sajnos) nekem az a hibám megvan, hogy elég közlékeny vagyok, néha túlzásba is viszem.

Én sajnos nem tudok fent lenni sokáig, mert beveszem a vérnyomáscsökkentőmet és 10-15 perc múlva elájulok. Pedig még sokszor maradnék a gép mellett.

Józsi! Inkább egy pohár bort ittál volna, mint a gyerekek tejét!

Mindenkinek szép délutánt kívánok!

1004. 80ASIQ
2008. ápr. 4. 10:28

Sziasztok! :)

Nagyon jól aludtam, csak sajnos hajnali 3-tól. Addig neteztem. Szidott is anyám érte! Aztán éjszaka megittam a gyerekek tejét! Nem volt mit egyenek reggel a szerencsétlenek! De csak percekig tartott ez a sanyarú állapot, mert kb 5 perc alatt vissza lehet térni a sarki boltból, így mégsem kiéhezve-kiszáradva mentek gyermekeim az oskolába!

(Nem anyám, hanem a feleségem szidott. Csak az "elvesztettem zsebkendőmet" című dalban "anyám" szerepel.)

Szép napot kívánok Virágszálaim!

2008. ápr. 4. 08:58

Szép napot!

Remélem mindenki jol van ??

2008. ápr. 4. 08:06
Jó reggelt! Ti hogy aludtatok? Én keveset, mert marhaságokat álmodtam. Egyszer a szoba közepén ébredtem fel, hogy indulok, mert Luca sír. Persze nem sírt, csak álmodtam. Alvajáró leszek????
1001. Anita123 (válaszként erre: 995. - 9bbb5bd983)
2008. ápr. 3. 22:39

Hello Vera!

Mi is jol vagyunk.Nagy orom mikor a baba ataludja az eszakat! :) Az en lanyom nagyon sokaig felkelt estenkent.Azt hittem "soha" nem jon el mikor vegig alszok egy este. :)

Szep almokat!

1000. Maruszja (válaszként erre: 998. - Jjhmarta)
2008. ápr. 3. 22:04

Szia Tyka!

Igen, már rendben van, evett. Én már nem várom meg a 11 órási dominót, megyek az uram mellé. Ő már alszik régóta. Megyek lefekszek és ágyból nézem még a TV-t. Ma fárasztó napunk volt, de hasznosan telt el.

Mindenkinek jó éjszakát és szép álmokat kívánok!

2008. ápr. 3. 22:02
Szép álmokat mindenkinek!
2008. ápr. 3. 21:16

Üdvözöllek én is Mamoca.

Marcsikám remélem ma már evet a Picur?

Jó éjszakéát szép álmokat kívánok mindenkinek.

2008. ápr. 3. 16:12
Szia Mamóca! Sok szeretettel köszöntelek!
996. 80ASIQ
2008. ápr. 3. 13:33
Sziasztok! :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook