Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. fórum

Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)

1115. xxLady
2008. ápr. 13. 07:54

Sziasztok Lányok, Józsi!

Mostanában nem voltam és nem is igen leszek, kicsit összezuhantam, azért olvasgatom majd a fórumot, mindenkinek szépet és jót kívánok!

1114. Maruszja
2008. ápr. 13. 07:42

Jó reggelt mindenkinek!

Már süt a napocska! Csak így maradjon!

1113. jjhmarta
2008. ápr. 13. 05:24

Jó reggelt mindenkinek!

Most még esik az eső.

1112. Anita123
2008. ápr. 12. 23:37

Kedves Marcsi,Tyka es Vera!

Koszonom a kepeket!Aranyosak vagytok!

Igen Vera!Itt is rossz az ido. :(

Ma is jegeseso esett.

Hogy van a kis leanyzod?

Szep estet!

1111. Anita123 (válaszként erre: 1108. - 9bbb5bd983)
2008. ápr. 12. 23:13

Hellosztok!

Ra se rancsatok!En is depis voltam ma!

Raadasul a jo draga tomesem is kiesett amit par hete csinaltak. :( Szoval az is tett a lapatra.

Mar egy jo ideje olyan gyengenek erzem magam.Mindig csak aludnek.Olyan vagyok,mint egy medve.Csak jonne mar el az a franya varva-vart jo ido!!!!

Megyek bemasolom az uzeneteket amiket kuldtetek.Megint le vagyok maradva.

Mindenkinek szep almot!

1110. Maruszja
2008. ápr. 12. 22:09

Szép álmokat mindenkinek!

Reménykedjünk a holnapi jobb időben!

2008. ápr. 12. 22:05
Szép álmokat mindenkinek!
2008. ápr. 12. 22:05
A depi engem is elért. Ki sem dugtam az orrom, csak szellőztettem. Marcsi, bízom benned, meg abban, amit holnapra hallottál!
2008. ápr. 12. 20:10
Marika akkor szerintem nem is mi voltunk a hibásak,az ídő az oka mindennek.Rossz hatással van Ránk.
1106. Maruszja
2008. ápr. 12. 19:57

Sziasztok!

Igen, egyre kevesebben vagyunk.

Szilvike én is ettem ma. Borzasztó dolgokat műveltem. Tepertőt ettem kenyérrel. Nem bírtam neki ellenállni. Imádom!

Egésznap esett, utálom. Én időjárás függő vagyok, ha esik, ha fúj, akkor az én hangulatom rossz. Ma egésznap rossz (finoman kifejezve) volt a kedvem.

Alíg csináltam valamit, csak amit nagyon muszáj volt.

Ahogy nézem holnap már egy kicsit jobb idő lesz. Végre! Keleten lesz a legjobb napsütés, most mondja az időjárásjelentő.

Szép estét mindenkinek!

2008. ápr. 12. 19:49

Már megint itt vagyok .Szerintem az agyamra ment az ídőjárás és megpimposodot a fejem:Tiszta hülye vagyok, ma mindenből ettem ami volt az asztalon és a hütőben és persze amit más evett azt is megkostóltam.Nem igaz ,hogy ennyire nem tudok parancsolni magamnak.

Ne haragudjatok,de jo volt elmondani a bünőmet.

2008. ápr. 12. 18:36

Szebb estét Mindenkinek!

Lányok egyetértek veletek ez az ídő csunya ,és nekem szinte depressziót okozott,semmit nem lehetett csinálni .Pedig olyan jo lett volna tenni-venni,de ez mind kutba esett.

Mi lett a kis csapattal ??,egyre kevesebben vagyunk.

Puszi .

2008. ápr. 12. 18:23

Marcsika! Azért töröltem ki a képet, mert megkértél, egyébként nekem tetszett! A másik is aranyos! Köszönöm!

Az időjárással kapcsolatban egyetértek veled, egész nap szinte sírhatnékom volt. Mint novemberben, csak éppen nem volt olyan hideg. Utálom!!!!

Tyka, neked is köszönöm!

Puszi mindenkinek!

1102. Maruszja
2008. ápr. 12. 14:48

Kellemes szombat délutánt kívánok mindenkinek!

Rossz az idő, nincs kedvem semmihez!

1101. jjhmarta
2008. ápr. 12. 05:17
Jó reggelt mindenkinek!
2008. ápr. 11. 21:53
Jó éjszakát mindenkinek!
1099. 9bbb5bd983 (válaszként erre: 1097. - Maruszja)
2008. ápr. 11. 21:52
Igazad van, Marcsi, nem érdemes kockáztatni. Tényleg jó a fodrászom. Csak egyáltalán nem tudom sose jól megcsinálni magamnak. Én csak kb. félévente járok. Gyakrabban kellene. Úgy gondolom, ennyi jár, de az a pénz jól jönne hó végén!
1098. Maruszja
2008. ápr. 11. 21:51

Sziasztok és jó éjszakát mindenkinek! Még megvárom a pár perc múlva megjelenő dominómat és azután megyek feküdni, a 11 órásit már nem várom meg. Még egy óra? Úristen az már nekem soká lesz.

Jó hétvégét mindenkinek!

1097. Maruszja (válaszként erre: 1096. - 9bbb5bd983)
2008. ápr. 11. 14:10

Szia Verácska!

Biztos szép lett a frizurád! Ne is válts fodrászt, mert megbánod. Nagyon ritka az a fodrász, aki jól vág. Én már itt helyben nagyon fodrászhoz jártam és mindig megbántam, hogy váltottam.

Talán életem legjobb fodrásza lánykoromban volt egy fiú. Jó volt, mert ahol dolgoztam, szemben volt a fodrászüzlet és ebédidőben is akár legurottam hozzá. Akkor még hetente jártam fodrászhoz. Azóta már sokkal lejjebb adtam, már csak vágatni és festetni megyek. Én is egy vagyont szoktam otthagyni, de úgy vagyok vele, hogy egyrészt 6-7 hetente járok, másrészt meg, ha ennyit nem érdemlek meg, akkor megette a fene. Nem azért dolgoztam, hogy ennyi se jusson ki nekem. Amikor meg még dolgoztam akkor én is jobban vigyáztam a hajamra, arra hogy mindig tiszta és jó legyen a frizurám. Amióta itthon vagyok egy kicsit "elengedem" magam, ami szerintem hiba, de így szoktam meg.

Én ma jóformán semmit nem csináltam. Azaz főztem, de az sem volt valami nagy dolog. Kolbászt sütöttem és krumplit főztem hozzá meg salátát csináltam. Ez volt a mai ebéd. Még én is ettem kolbászt, de nem bírtam megállni, hogy ne egyek.

Ja, mostam is egy adagot, de hát az nem nagy dolog, mert csak betenni, kivenni és teregetni kellett.

Mindenkinek szép délutánt kívánok!

2008. ápr. 11. 14:01

Szió, én most itt vagyok. Szép napot mindenkinek! Egy kicsit rosszul intéztem ezt a napot, mára maradt minden. Port töröltem, porszívóztam, mostam, vasaltam, ebédet főztem, a fürdőszobatakarítás még hátra van. És persze még Luca is itt van. De olyan drága, mindent hagy megcsinálni.

Tegnap voltam fodrásznál. Szerintem elég jó lett a hajam. :) Egy fél vagyont ott hagytam. Járnék én gyakrabban, nagyon szeretem, amikor így rendben van a frizurám. De nagyon drága! Sajnálom rá a pénzt. Van olcsóbb fodrász is, de nem merek váltani, akihez járok, nagyon ügyes. Igaz, hogy nekem nem nagyon kell mesterfrizura ahhoz, hogy itthon legyek, de az fontos, hogy jól legyen levágva.És félek, hogy azt elrontaná valaki.

Jók legyetek.

1095. Maruszja
2008. ápr. 11. 12:48

Sehol senki még mindig?

Jó hétvégét a dolgozóknak!

1094. Maruszja
2008. ápr. 11. 07:46

Jó reggelt mindenkinek!

Mi van csak én vagyok?

1093. Maruszja
2008. ápr. 10. 21:14
Jó éjszakát mindenkinek!
1092. Maruszja
2008. ápr. 10. 20:11

Verácska vigyázz a kicsi Lucára! Lehet, hogy a tegnapi oltás miatt van hőemelkedése. Remélem nem lesz semmi nagyobb baj!

Szép estét Nektek és sok puszi!

1091. 9bbb5bd983 (válaszként erre: 1090. - Szilvi0410)
2008. ápr. 10. 19:37

Most nem vártam meg, lázas lesz-e,adtam neki kúpot. A múlt hónapban is csak hőemelkedése volt, de nagyon letörte. Most meg sem mértem. Picit nyűgösebb volt este, felbolydult a napja, kevesebbet aludt, de az éjszakát végigaludta.

Én is jobban szeretem a hegyeket. Persze a Balcsi is szép. Oda azért járunk, mert ingyen van. De azért a hegyekben...! Imádom! Én a balatonba newm megyek be, sokat szoktunk kirándulni. Az északi és a déli parton is. Az jó szokott lenni.

1090. szilvi0410 (válaszként erre: 1089. - 9bbb5bd983)
2008. ápr. 10. 08:33

Köszi Vera.

Nem döntöttünk még,de ajánlották Szálkát és Egerszalokot ,ami nagyon tetszik.Megtaláljátok a Szálka.hu.Egerszalok azért szimpatikus mert sóbarlang szerü a fürdő és ez Wandának biztos jót tenne mert aszmás.Sokat jelent mikor a hegyekben vagyunk ,rengeteget változik a légzése.

Luca hogyan aludt a szuri után,nem volt lázas?

1089. 9bbb5bd983 (válaszként erre: 1087. - Szilvi0410)
2008. ápr. 10. 08:19

Boldog születésnapot, Szilvi!

Sikerült dönteni a nyaralással kapcsolatban?

2008. ápr. 10. 08:18
Sziasztok, jó reggelt!
1087. szilvi0410 (válaszként erre: 1086. - Maruszja)
2008. ápr. 10. 06:56

Mindenkinek szép reggelt.

Marika nagyon köszönöm a kívánságod és ,hogy gondoltál rám.

Mindenkinek puszi.

1086. Maruszja
2008. ápr. 10. 06:51

Kedves Szilvike!

Nagyon sok szeretettel köszöntelek születésnapod alkalmából. Kívánom, hogy Életedben nagyon sok boldogságban legyen részed!!!

Sokszor puszillak!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook