Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. fórum

Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)

1205. Maruszja
2008. ápr. 20. 13:07

Sziasztok, mindenkinek szép vasárnapot! Délelőtt főztem, azért hallgattam ennyire. Most ettünk, de még mosogatnom kell majd.

A nagy szoba is nagyjából kész, még délután a függönyt kell feltenni, meg a hálószobába a sötétítő függönyt. Van már redőny, de ha van sötétítő függöny, akkor azt is tegyük csak fel.

Verácska! A nagy szobában azért nem csináltattuk meg, mert egyrészt nagyon sokba kerül, másrészt meg igen van erkélyünk, amelynek ajtaján van szúnyogháló. Tavaly pedig nagyon szép sötétítő függönyt csináltattuk oda, így rendőny oda abszolút nem kellett. Majd, ha egyszer sok pénzünk lesz megcsináltatjuk azt is. A másik oldalon (udvar felőli) ott kellett igazán. Ott 3 ablak és egy vakerkély ajtó van. Ezeket mind kicserélték és ide mindenhová redőnyt is tetettünk és majd ha kész lesz a ház külső szigetelése, akkor felteszik a szúnyoghálókat, mert azt is mindenhová rendeltünk. Eddig is volt, de már nagyon elöregedtek.

Imádom, hogy jó az idő és nem esik végre az eső.

További szép vasárnap délutánt kívánok mindenkinek!

1204. jjhmarta
2008. ápr. 20. 09:39

Sziasztok!

Végre szép napsütés van és mér 17,1C

Mindenkinek jó pihenést kívánok.

1203. 80ASIQ
2008. ápr. 20. 09:27

Sziasztok! :)

Wandamacika!

Jó a zenéd! Előszőr azt hittem Greenday, nagyon hasonló a stílus.

2008. ápr. 20. 08:15
Jó reggelt kívánok mindenkinek! Úgy néz ki, ma szép napunk lesz! De nem akarom elkiabálni!!!
1201. Wandamaci
2008. ápr. 20. 07:32

Sziasztok!

Jó reggelt! :)

1200. jjhmarta
2008. ápr. 20. 06:30
Jó reggelt szép napot mindenkinek!
1199. 80ASIQ (válaszként erre: 1198. - 9bbb5bd983)
2008. ápr. 19. 22:55

Elhallgatgatom Demjént is, de Nagy Feró az NAGY FERÓ! Remélem nem lesz akadálya annak, hogy kimenjünk holnap, és remélem jó idő lesz! :)

Hogy valaki akarattal se tudjon hízni! Hát ez hihetetlen! Meg kell próbálni a zsíros tejet Neskakaóval! :DDD

2008. ápr. 19. 22:08

Sziasztok!

Marcsi, még egyszer köszönjük szépen a szép képeket. Ezt, amit most küldtél, már nem tudom megmutatni Lucónak, mert már édesen alszik. :) De majd holnap meglátja. :)

Ügyesek vagytok, hogy így elhaladtatok a takarítással. Én emlékszem, mennyi kosszal járt, amikor a konyhában ablakot cseréltek. Mondjuk mi akkor a konyhát is felújítottuk. De aztán olyan jó volt, amikor kész lett! A nagyszobában azért nem cseréltetek, mert ott erkély van?

Szilvi, én is szeretnék gratulálni, nagyon ügyes vagy. Én komolyabban csak egyszer fogyóztam, amikor 1 év után hazajöttem Hollandiából. Akkor sem voltam igazán husi, 62 kiló, de az akkor normál súlyom 53 kg körül volt. Bánatevés... Most meg akárhogy szeretnék, nem tudok hízni. Alig vagyok 50 kg. Eszem rendesen, legalábbis szerintem, és mégsem megy. Ez sem könnyű. Nekem a fogyás akkor jött be, amikor agyban is eldöntöttem, le akarok fogyni. Ha az nincs meg, nem megy. Te ügyes vagy.:))

Józsi, ha jól tudom, Demjén Ferenc is lesz, vsgy volt Gyulán a pálinkafesztiválon. Én őt szeretem nagyon, de nem igazán szoktunk menni koncertekre. Most meg főleg nem megyünk, Luca még picike. Ha megnő, majd megyünk vele mindenfelé, lehet, hogy Beatricére is...

Tyka, nagyon csendben vagy! Remélem, minden rendben van veled!

Anita, gyógyuljatok meg! A gyógy üzenet elment?

Lady, rólad már régen hallottunk! Jobban van már a kis lelked?

Kicsi Wanda, jó éjszakát kívánok! Holnap iskolamentes vasárnap!!

Jó éjszakát mindenkinek!

2008. ápr. 19. 21:25

Egy kicsit megin itt.

Köszönöm a gratulációkat,nagyon jó dolog ilyennek lenni ,bármit fel tudok venni.

Marcsi én is gratulálok Neked ,.Nagyon szép eredmény.Mi a kitüzött cél????

Akkor most megvolt a nagytakaritás ,és minden szép .

Józsi.Hát igen a tej a hibás ,én csak az 1.5 iszom.Amugy valoban Gyulán voltunk,Mi sokat járunk oda a párom a Húskombinátnál dolgozott,és sok haver van Gyulán,és szeretünk a Sörpincében vacsizni.

Nálunk is nagyon villámlik,de hála az égnek nem dörög mert én olyankor nagyon félek, a fény nem idegesit ,de mikor csattog az valmi szörnyű.

Jó éjt!Marcsi,Vera,Tyka,Józsi,Anita és Wandus.

1196. Maruszja (válaszként erre: 1192. - Szilvi0410)
2008. ápr. 19. 20:48

Szia Szilvike!

Én is gratulálok, nagyon ügyes vagy. Én ma mértem magam: 88,3 kg voltam. Nekem ez is nagy szám!

Mi is a Spárba szeretünk vásárolni, főleg a Centerbe.

Igen visszapakoltunk, ma is tettünk-vettünk. 2 szoba és a konyha már készen van. Holnap a harmadik szoba kerül sorra. Még ott függönyt kell mosni, ablakot pucolni, porszívózni, stb.

Remélem hétfőre már teljesen készen leszünk. Úgy utálom már ezt az esőt. Most meg úgy villámlik felénk. Pali azt mondja, hogy tűzijáték van, mondjuk az is lehetséges, mert szombat az esküvők napja, ilyenkor előfordul az is. De most ez nem tűzijáték, hanem villámlás.

A jövő héten szombaton én is meg vagyok esküvőre híva, mert az egyik kolleganőm megy férjhez, akivel együtt dolgoztam a sporton. Már 5 éve együtt élnek, de most esküdnek meg. Mostanában ez a divat. Én még maradi vagyok e téren, ugyanis az ötödik találkozásunk az esküvőnk volt. Szeptemberben megismerkedtünk és decemberben házasodtunk. A 3 hónap alatt ötször találkoztunk. Jó mi? Azt mondják, hogy az ilyen házasságok nem tartanak sokáig. Á, nem a miénk az idén lesz 37 éve.

Wandának köszönöm a küldeményeit!

Anita!

Remélem már jól vagytok! Ne betegeskedjetek, megfáztatok?

Józsi!

A keresztlányomék is mentek a Pálinkafesztiválra. Biztos klassz. Én is szeretem a pálinkát, sokkal többre becsülöm, mint a pacsuli italokat.

Mindenkinek szép estét és jó éjszakát kívánok!

1195. Wandamaci
2008. ápr. 19. 20:20

Sziasztok!

Grat. anya :D...mondtam én hogy ügyes vagy de nem hiszel nekem..xD

Jó éjt mindenkinek!:)

1194. Anita123 (válaszként erre: 1192. - Szilvi0410)
2008. ápr. 19. 19:48

Hello Szilvi!

En is gratulalok az eredmenyedert!Nagyon ugyes vagy!!!!

Koszi,probalok minel tobbet pihenni.

1193. 80ASIQ (válaszként erre: 1192. - Szilvi0410)
2008. ápr. 19. 18:05

70 alá? Gratulálok! Szép!!

Én mikor leszek 70 alatt?? Most kb 123 kg lehetek. Semmi elszántságot, akaraterőt nem érzek magamban!

Netán Gyulán jártál? Máshol nincs Aldi? A környéken? Nekem erről fogalmam sincs! Még nem láttam az Aldit, majd egyszer. Az Intersparba járok, a 3,6%-os tej miatt. Meg vagyok veszve érte! Ezér' nem tudok fogyni!

2008. ápr. 19. 17:59

Szép estét !

Most értem idáig,hogy egy pár szót írjak.Itt ujra szakad az eső,tiszta bolond ídő van.

Ma voltunk csavarogni voltunk az Aldiba ,nagyon szép csak nekem drága,ami akciós az super de a többi.Salátát vettünk 45ft -ért,epret 0.5kg 180ft ezek jó áron voltak .Utána átmentünk az Inter Sparba,nagyon kíváncsi voltam rá még nem jártam ott ,de szép üzlet.Igaz én Spar parti vagyok.

Egy kicsi dicsekvés ,annyira örülök 69.6 kg vagyok sikerült 70kg alá menni,mostmár nem sok van hátra,ki fogok tartani.

Marcsika vissza pakoltatok??

Anita gyógyulást.

Mindenkinek szép estét,ha nem jönnék akkor nyugodalmas jó éjszakát .

1191. 80ASIQ
2008. ápr. 19. 17:57

Sziaztok! :)

Tegnap nem voltam gépközelben, de olvasom, hiába is lettem volna. (Már ami a Hoxát illeti.) Este szolíd, nyugdíjbavonuló kolléganőm buliján vettem részt. Nekem semmi bajom, de lehet, hogy a zérotolerancia miatt ma még kockázatos lett volna vezetni. Holnap Beatrice koncert Gyulán a Pálinkafesztiválon. El kéne menni. Én szeretem. Ezt is, azt is! :D

1190. Anita123
2008. ápr. 19. 17:18

Koszonom Wanda es Marcsi!

Szep estet mindenkinek!

2008. ápr. 19. 07:59
Sziasztok! Szép napot mindenkinek! Mire én idejutottam, már nem süt a Nap. :((( Tegnap egy kicsit meg is áztunk. A Centernél kb. 2 perc alatt szakadt le az ég. Már nagyon unom! Remélem, holnap már tényleg a 24 fok jön!
1188. Wandamaci
2008. ápr. 19. 06:29

Jó reggelt mindenkinek és szép napot! :D

Nálunk is MÉG süt a nap...remélem így is marad mert megyünk vásárolni! :))

1187. jjhmarta
2008. ápr. 19. 06:20

Nálunk jelenleg süt a Nap és 8,5C°van.

2008. ápr. 18. 22:03
Jó éjszakát mindenkinek!
1185. Maruszja
2008. ápr. 18. 21:00

Sziasztok!

Ma még nem jártam itt, hiányoztatok! Ez egyrészt nem az én hibám, mert nem volt Hoxa. Másrészt meg el voltunk foglalva.

Anita! Gyógyuljatok meg minél előbb! Sok puszi!

Mindenkinek szép estét kívánok és jó éjszakát!

Amikor dolgoztam mennyire imádtam a péntekeket, de ma már nekem mindennap egyforma. Ez az öregség jele.

Lédyről nem tudunk semmit, pedig írtam már neki priviben is, de nem jelentkezik. Hátha most olvassa majd ezt! Nagyon le volt a múltkor törve, reméljük már azóta jobb a hangulata!

Mindenkinek puszi!

1184. Wandamaci
2008. ápr. 18. 20:15

Sziasztok!

Anita gyógyulj meg hamar! :)

Kellemes estét mindenkinek!

1183. Anita123 (válaszként erre: 1179. - Jjhmarta)
2008. ápr. 18. 19:51

Kedves Tyka!

Az egesz csalad beteg lett,kiveve a lanyomat.De szerintem csak ido kerdese,h o is elkapja.Egesz nap pihentem.Remelem minel hamarabb tul leszunk rajta!

Szep estet mindenkinek!

2008. ápr. 18. 19:13

Pont ma értem volna rá többet hoxázni, erre nem volt elérhető! Ez pech!

Szép estét mindenkinek!

2008. ápr. 18. 08:40

Szép napot!

Puszi mindenkinek.

2008. ápr. 18. 08:17

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Bocsánat, tegnap elég inaktív voltam. Ahogy jön a jobb idő, többet vagyunk lent, meg valahogy dolgozni is jobban esik.

Marcsika, túl vagytok a nehezén. Most már irigy vagyok, hogy neked szép ablakaid vannak. Én imádom.

Anita, köszönjük!

Tyka, Szilvi, Lady, Wanda, Józsi, puszi nektek is!

Péntek van, a dolgozóknak és iskolába járóknak ez jó hír!!

1179. jjhmarta
2008. ápr. 18. 04:45

Anitám nagyon szívesen.

Mizujs veletek?

1178. Anita123
2008. ápr. 17. 22:08

Kedves Tyka,Marcsi es Wanda!

Koszonom a szep kepeket! :)

1177. Anita123
2008. ápr. 17. 21:54
Szep almokat mindenkinek!
1176. Maruszja
2008. ápr. 17. 21:08

Sziasztok!

Én is megyek aludni, mert mi is korán keltünk ma. Készen vannak az ablakok. Hulla fáradtak vagyunk. Már csak én vagyok fent!

Puszi mindenkinek!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook