Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Sziasztok...sikerült hazajutnom..xD
Jó éjszakát mindenkinek! :)
sziasztok!
ezt inkább anyunak íropm mert még suliba leszek...
Szóval Anya!!!!:
Jankával mi vagyunk a legfélősebbek az osztályban...képernyőket kellett felcipelni a padlásra..mi egy kicsit otmaradtunk pakolni a gépeket a többiek meg otthagytak...volt addig beszélgettünk...hallottunk vmi zajokat és még egy darázs is megtámadott minket...szóval nagyon megijedtünk.És elkezdtünk rohanni az ajtóhoz...de azt meg útközben bezárták! és bentragadtunk...nagyon féltünk...felhívtunk mindenkit aztán sok idő múlva észrevettek...de annyira rossz volt...ajj... :S
Jó reggelt és szép napot mindenkinek!
Szerencsére megúsztuk a vihart és nem jött felénk!
Csodálatos szép ídő van ,itthon vagyok és mosok,lehet ki teregetni annyira jó ,.Féltem ,hogy rossz ídő lesz de ugylátszik megusztuk.
Legyen szép napotok!!!!
Sziasztok!
Jó éjszakát mindenkinek! A ihar talán még nem ért ide, de éjszaka átvonul rajtunk. Szerintem holnap már nem is lesz belőle semmi!
Szép álmokat mindenkinek!
Ciasztok! :)
Örülök, hogy mégis sikerült jót tennem. Van hírlevélrendelésre is lehetőség, hátha az ér valamit.
Sziasztok!
No, miután mindenkinek külön-külön válaszolgattam, most köszönök be mindenkinek a mai napra!
Mindenkinek szép, napsütéses napot kívánok, amiben úgy látom nincs ma hiányunk!
Mindenkinek sok puszi!
Szia Drágám!
Gyógyulj meg mielőbb, ezt kívánom Neked! Még jó, hogy a lányod nem beteg! Tudom, hogy igaz, én is így vagyok ezzel a dologgal!
Szép napot Nektek!
Én is nagyon utálom a tömeget, de a Center napokat ki nem hagyom. De csak akkor megyek le, ha valamilyen nekem való jó banda van itt, vagy jó énekes, akárkire nem. Biztos kreolbőrű volt az illető, aki megégetett. Mert annyian vannak ott ilyenek. Mi is volt, hogy már szóvá tettük, mert annyira tudnak dúródni. Borzasztó népség!
Most lesz a sörfesztivál, de arra nem szoktunk kijárni, azaz egyszer voltunk, amikor a Dupka kávé volt itt. Mert azokat is szeretem. Én sem bírom ki mozgás nélkül, nagyon szeretek rockizni. Ezért is szeretem Komárt és Fenyőt, mert ők nagyon jó rocki zenét is játszanak. És szép szerelmes dalokat!
Szia Józsi!
Azóta már dolgozol nagyban, tudom! Nem baj, hogy nem a Te stílusod a Komár, én akkor is szeretem. A Limbó hintóra persze, hogy emlékszem, abban az időben éltünk külföldön. Vettünk ott lemezjátszót és itthonról kivittem ezt a kislemezt. Erre limbóztunk kint. Jaj, de régen volt, és jaj, de jó volt! Nosztalgia.
10 perc es ebreszto a kis csaladomnak!Irany a suli!
A koncertrol jut eszembe!Mi is el akartunk menni egyre mikor a nyaron egyre.Csak elcsuszott a nyaralas 1 hettel ugyh tobb,mint valoszinu lecsusztunk rola.Majd utanna nezek...
Jo reggelt!
Nem birtam tovabb aludni...Alig varom,h meggyogyuljak!
Igen Marcsi!Reszben igaz amit irtal nekem!
Mindenkinek szep napot!
jó reggelt!
Bármilyen hihetetlen, Fenyőt én is szeretem. Igazából a zenéjét, őt magát nem annyira csípem. De mindig elkezd mozogni a lábam, mikor meghallom. A Center-napokra mi is jártunk régebben, de aztán a tömeg és a pofátlan dohányosok miatt nem. Bocsánat a cigisektől, nem mindenki egyforma. Egyszer egy nő picit megégette a kezemet, persze nem volt nagy dolog, de szóvá tettem. És még neki állt följebb, hogy ott cigizik, ahol akar. meg nem bírtram elviselni a büdöset egy ilyen koncerten, vagy pl. tüzijátékon. Egyébként is utáloma tömeget, mindig van egy-két bunkó.
Szép napot!
Legyen Mindenkinek nagyon szép napja!
Nem tudom leszek -e ere még ma ,elég sürű a nap.Du szülői ,az meg olyan sokáig szokott tartani ,és egy csomó pénzt ott kell hagyni,tankönyv fizetés ,biztositás ,kirándulás,oszt pénz... és ez csak egy gyerek.
Nem panaszkodni akartam csak ......
Puszi :
Jó reggelt szép napot mindenkinek!
Aki dolgozik jó munkát.
Józsi én is örülök a linknek, mert nekem is egyik kedvencem Fenyő Miklós.
Most úgynéz ki szép időnk lesz ma is itt most 10,5C°van.
Maruszja!
Itt nézz körül:
Sajnos aktuálisat nem tudtam felfedezni rajta, de reménykedni lehet.
He?
:D
Már kezdek jobban hallani! :)
Jó a Fenyő, de az nekem olyan mérsékelt. Viszont nagyon szerettem a Hungáriát '81-'82-ben. Akkor volt nagy sláger a Limbóhintó. Bíííííztosan emlékszel rá! :) Az olasz slágerek szépségét nem vitatom, de nem az én világom. Komár meg pláne nem. Dehát, nem baj az, ugye? Hátha lesz valamikor valahol Fenyő koncert.
Jaj, Istenem! Holnap dolgozni kell! :(
Jojszakát! :)
Szia mindenki!
Bocsánatot kérek, de a délután kapott képeket is csak most másoltam be a naplómba. Nagyon szépek, köszönöm! Délután el voltam foglalva, aztán mentünk sétálni, majd vacsi, fürdés, fürdetés, etetés, altatás... Nagyon szép idő volt ma!
Szép álmokat! Puszi!
Mindenkinek szép vasárnap estét és jó éjszakát kívánok!
Józsi! Akkor kibuliztad magad? Én nagyon szeretem Csabán, amikor a Center napok vannak és különböző énekesek jönnek. Én akkor szoktam bulizni. Én Ferót annyira nem csípem, persze nem is utálom. Nekem másféle stílusú zene tetszik: Fenyő Miklós, Komár László, általában az olasz slágerek. Nagy vágyam, hogy egyszer Fenyő Miki koncertjére elmenjek. Lánykorom óta imádom, és ez már régen volt!
Anita azért egy kicsit fellélegzel ugye, hogy végre egyedül vagytok! Tudod: akármilyen kedves vendég, 3 napig untig elég! Persze nálunk is több ideig voltak a vendégeink.
Szép estét és jó éjszakát mindenkinek!
Hellosztok!
Koszi Vera megerkezett!
Ma mentek haza aposomek, 2 es fel hetet voltak nalunk.Mar teljesen hozzajuk szoktam.
Mindenkinek szep estet!
Hát akkor kellemes estét kívánok a Hölgyeknek! :)
Megvolt a koncert, nagyon jó volt!
Jó meleg, fedett sátor, zajjal(még a koncert előtt), cigarettafüsttel. Találtunk egy jónak látszó ülőhelyet, de végül nem lett jó. Odamentünk az állók közzé, majdnem a kemény magba. Innen kezdve csodálatos volt! Feró, meg a többiek jól dolgoztak! :)) Ilyen koncertet nem is szabad ülve hallgatni!
Halláskárosodottak lettünk, holnapra remélem rendbejövünk. Nagybetűvel írjatok, másképpen nem hallom! :DD
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!