Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Hello Vera!
At tudom elni,hogy milyen rossz lehetett neked mikor a kislanyod kapta a szurit!
Mikor az en Jennym kicsi volt es szurit kapott.Sokszor majdnem kicsordult a konnyem nekem is.A gomboc ott volt a torkomon...Sajnaltam.
Szep estet!
Nekem itt nincs szuksegem klimara! ;)
Nem kerdes,hogy legyen e? :)
Ma este pl takaro ala bujva neztem a tv-t.
Szep almot mindenkinek!
Szép estét!
Nem tudom ,nálunk van klima a nagy teljesitményű ,én nem panaszkodom a fogyasztásra 15000ft-nál nem fizettünk többet.a téli ídőszakban 7000-8000ft.Wanda aszmás és mióta klima van nem fullad be éjszaka,nem is volt senki megfázva.Szerintem egy jó dolog.De nem vagyunk egyformák.
Mindenkinek szép álmokat!
Sziasztok Drágák!
Milyen klímától félsz? A légkondicionálótól? Állítólag sokat fogyaszt, nem is egészséges, de ugyanakkor nem túl durva beállítással jobb az, mint a 40 fok meleg! Valahol azt olvastam, hogy a sok klímabaerndezéstől nyáron összeomolhat az áramellátás. Jómagam szerencsére régi vastagfalú házban lakom, ha nem is hideg, de sokkal kellemesebb bent a lég, mint kint.
Sziasztok!
Jó éjszakát mindenkinek! Úgy látom mindenki elfáradt a nagy munkába. Szerencsére, hogy hétvége van megint (a dolgozóknak), mindenki pihenhet egy kicsit.
Verácska nálunk is meleg van. Az éjjel is arra ébredtem fel, hogy nagyon melegem volt. El kellett húzni a függönyt is, hogy jobban jöjjön be a levegő. Tényleg mi lesz nyáron, amikor majd 40 fok lesz. Meg fogunk sülni! Nálunk sincs klíma, de van 3 ventillátor, bocs 4. Két szobában csillárventillátor + 2 normál. Mi nyáron úgy alszunk, hogy fölöttünk jár a ventillátor, így ki lehet bírni.
Jó éjszakát mégegyszer mindenkinek! Pihenjetek jól!
Sziasztok!
Túl vagyunk az oltáson, éppen a szúrásnál sírt a drágám. Hamar megnyugodott, mosolygott a doktornőre is, aztán egy nagyot sétáltunk. Aztán fürdés után sírt nagyon, úgy, mintha fájna valamije. Nagyon zokogott, majd megsüketültem. Sajnáltam.
Nagyon meleg van máris nálunk a lakásban, 25 fok. Mi lesz nyáron? A klímától félek.
Marcsika, köszönöm a sok képet! Tyka, neked is! Puszi!
Jó éjt mindenkinek!
Kedves Marcsi!
Olvastam mar regeben az adatlapodon.Igen nagyon szep!
Szep napot minden kedves Hoxas ismerosomnek! :)
Sziasztok!
Mindenkinek szép napot kívánok!
én is üdvözlök mindenkit ...
van egy csómó ingyen hirdetés feladás portál ott képpel megtudod hirdetni én is ott intézek el kényes dolgokat... minnél több helyre teszed annál nagyobb az esély...
Sziasztok!
Jó éjszakát mindenkinek!
betettem a pince egy két képét a naplomba nézd meg
soksok ilyen van fenn
kár hogy nem én lakom a közelben mert nekem még hozzávaló mesefilm gyüjteményem is van de én egy különös nagypapai szerepre készülök mostmár évek ota... szoktam ez tulzás előfordult de még nem figyelt Adri sokáig oda ....a vetitésre jobban megszokta a tv vagy a számitógépet a mesetv -én aranyos olvasott mesék vannak... és báb és rajzfilmek is ingyen letölthetőek s azonnal nézhető... én jobban szeretem amit könyvből olvasok én...de erre is ritkán kerül sor....
én megengedtem a gyerekeknek hogy alkossanak ők a pincének a fala örzi a müvészi tehetségüket sok sok napot lekötött mig berajzolták az egyik helység falát azóta eltelt tiz év és a rajzok egy re szebbek lettek nekem...
Szép Napot!
Marcsika olvastam a privit,köszönöm és írok is ídőm engedtével.
Csajszik megjelöltelek Titeket az iwiw -en,.
Lenne egy kérdésem hozzátok!
Lenne valakinek kölcsönbe egy működő képes diavetítője? Szeretnék a gyerekszobába a falra festeni, de nincs igazán kézügyességem és nem szeretném, ha rém álmai lennének a gyerekeknek :-)
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!