Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek. Nem aludtam jól. Sokáig TV-t néztem, volt egy jó film. Valamikor már láttam, de most ismét tetszett. Így aztán fel tudtam venni a 0 órási dominót. 2 környékén a kutya ébresztett, akkor meg azért. Szóval ma aránylag jól "bevásároltam" dominóból. Délután viszont nem leszek, mert megyünk a volt főnökömhöz a kislányát meglátogatni, aki nem régen született.
Sziasztok! Szép napot!
Nem tudom, Józsi, csak anyukámtól hallottam. De nem is beszéltünk róla többet. Passz.
Wanda, örülök, hogy jobban vagy! Jársz suliba?
Valahova becsapott? Nem tudok róla. De mind a víztorony, mind a templomtornyok tetején lévő villámhárítóba rendszeresen bevág a villám. Dörren is akkorát, hogy majd összesz.rjuk magunkat! Erről jut eszembe, hogy egyszer a szüleim a gyulai szentháromság temetőben voltak, behúzódtak a ravatalozó teteje alá, amikor tőlük kb 50 m-re egy fát hasított sokfelé egy villámcsapás! Volt is szívdobogásuk tőle. Később kimentem és körbefotóztam a fát. Valahol megvannak a képek, de hogy hol...?
Egyszer meg a lányom sulijába csapott bele. De nem tudok anyagi kárról.
Mindenkinek szép estét és jó éjszakát kívánok!
Végre egyszer időben ágyba lehetek, mert már nem lesz dominó sem. Puszi mindenkinek!
Jó éjt mindenminek!
Gyulán hova csapott be tegnap a villám? Tudja valaki?
Marcsi raktam fel a kiskutyámról(4 éves :D) képet.Anya mondta hogy szereted a kutyukat.
Nálunk is vacak az idő...arról is van kép a naplómban...xD
Sziasztok!
Szia Kicsi Wanda! Örülök, hogy újra itt vagy! Már hiányoztál! Remélem jobban vagy! Puszi
Hát lehet, hogy ma sem ússzuk meg a vihart. Már megint annyira kezd borulni. Pedig elég lenne már az esőből.
Kedves Tyka es Marcsi!
Koszonom a kepeket!
Szia Tyka!
Gondoltam, hogy valami baj lehet, mert Te mindig korán reggel már bejelentkezel. Én küldtem Neked, de nem látom azt sem a naplódba. Biztos nem tudtad betenni.
Remélem, hogy délutánra rendbe jön minden és a fiad megcsinálja. Sok puszi!
Szép napot mindenkinek!
Hellosztok!
Jo nektek!Melegetek van!En fazok.Az este bekapcsoltam a futest a lanyom szobajaba.
Az esot nem irigylem!Itt is sokszor esik.
Szep napot mindenkinek!
Sziasztok!
Szép napot kívánok mindenkinek és legyen már elég az esőből! Tegnap délután óta volt belőle részünk bőven! Nálunk is beesettt volna, de szerencsére az erkélyajtót úgy csináltattuk meg, hogy bukóra is legyen, így aztán bukón volt. Nekem melegem volt így is az éjjel, többször felébredtem. Így aztán el tudtam kapni a 4 órási dominót is.
Tegnap Pali levitte a kutyát, hát olyan koszosan, sárosan jöttek fel, hogy muszály volt Picúrt megfürdetni. Ma reggel viszont újból le kellett vinni, így sajnos megint egy kicsit koszos lett, de jól lemostam a lábát. Ugye Ő picike, alacsony és a fűszálak érik a hasát is, így aztán csurom vizes volt szegénykém.
Szép napot mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!