Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Sziasztok!
Jó reggelt kívánok mindenkinek! Szép, napsütéses napot és ne legyen már eső.
A dolgozóknak jó hétvégét, hiszen péntek van és e nap a hétvégét jelzi.
Szerintem is rohadék! Nyugodtan írdd ki, mert ez a szó még hízelgés számára, ahhoz képet amikkel én illetem az ilyeneket!
A zebrán sincs az ember biztonságban.
Én a halálbüntetést simán visszahoznám, megérdemelné nagyon sok rohadék!
Szép napot!
Le vagyok dermedve, a hírekben mondták ,hogy egy 32 éáves ember elütött a zebrán egy nagymamát és a 20 hónapos babát a babakocsival együtt, ami 80 m repült .Meghalt mind a kettő,és az a r....ék nem érzi magát hibásnak.Felfordul az ilyen embertől a gyomrom.
Holnap megkérdezem apukámtól, mert én a nevét sem tudom. Távoli rokonom azért nem tudom.
De úgy emlékszem, hogy János bácsi volt. De tőlem Pista is lehetett, mert tényleg nem tudom.
Holnap megírom.
Jó éjszakát mindenkinek!
Sziasztok!
Én is hallottam tegnap, hogy Gyulán becsapott valahová a villám. Én nagyon félek a villámlástól, az egyik rokonom (távoli volt és talán éppen gyulai volt, mert vannak ott rokonaim) úgy halt meg, hogy agyoncsapta a villám. Persze ő volt a hibás benne, mert a földeken dolgozott és jött a nagy vihar és egy nagy fa alá állt. Hát pont a fába csapott bele és ott halt szörnyet. De ez régen volt és én nem is ismertem.
Szép estét és jó éjszakát kívánok mindenkinek!
Én is igazat adok neked. Akkor Anyukám csak jól hallott valamit! Sajnos! :(
Jó éjszakát mindenkinek! Én még megnézem a királynőjelölteket, aztán ágyikó!!!
(Tegnap hosszú munkanapom volt, nem neteztem.)
Azt hallottam, hogy Gyulán a Fehér Holló étterem közelében égett le egy ház villámcsapástol.
Az egyik boltban egy ismeretlen nekem panaszkodott, hogy becsapott hozzájuk valamelyik melléképületbe a villám, károkat okozott. Bizonyos elektromos szerkezetek elromlottak.
Azt mondtam neki, hogy igen, nagy kár meg baj ez, de mégis az a lényeg, hogy emberéletben nem esett kár. Így már azért könnyebben lehet felfogni.
Igazat adott nekem.
Szia!
Szeretettel üdvözöllek én is! Sajnos én az idősebb korosztályhoz tartozom és sajna nem lehettem osztálytársad!
Remélem, hogy sikerül találnod és örülni fogtok egymásnak.
Én viszont megosztom Veletek a mai örömöm: Végre elkészült a lányunk sírja. Szerintem szép lett. Majd lefotózzuk. Az iwiw-re teszek fel képet róla. Ma nagyon rossz, borongós volt az idő, majd olyankor csinálunk felvételt, amikor jobb lesz idő.
Puszi mindenkinek!
Szebb napot!
Itthon vagyok és mosok ,de teregetni hová fogok nem tudom ,mert zuhog még mindég az eső .Csak nem akar egész nap esni.
Akymo:Itt nem csak a jó dolgokról beszélünk ,ha van kedved nyugodtan írj.Könnyebb ha el lehet mondani valakinek -valakiknek.
Lucó hogy van?????
Alföldi:Írigylem a lánykádat ,főleg ha pihenni utazik,és azért mert ilyen papája van.
Mindekinek pussz akihez nem szóltam.
Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek! Már megint szakad az eső, mikor lesz már vége? Már nagyon unom, hogy mindig be van vagyunk zárva a lakásba!
Tegnap voltam a volt főnökömnél, nagyon aranyos a kislányuk. Mosolygós, tündéri kiscsaj!
sziasztok joccakát! :D
már a tengerimalackám is szunyál :)
Jó éjszakát, szép álmokat kívánok mindenkinek!
Akymo merre vagy mostanában? Régen nem voltál, remélem minden okké!!
Szép délutánt !
Remélem mindenki jól van ?
és az eső sem fog esni már ma,tegnap ahogy jöttünk haza Csongrádnál annyira elkapott a jég ,hogy a kocsin lett egy két kis petty.Nem is akarok belegondolni ,hogy jöhet megint ilyen fránya jég.ezt az utó kikerülni nem is lehet.
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!