Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Manóci!
Üdv Neked .Lehet már késő és nem is a Lencsési írányában van,hanem pont az ellenkezője.ACsaba Tónál lehet bográcsozni és szallonát sütni is.Matróz csárda, rengeteg gyerek ,játszótér ,horgászás ,pihenés...és sok minden.A Téglagyár mögötti utcán kell lemenni a tóhoz.
Szép álmokat !!!!!
Sziasztok!
Szép estét mindenkinek és majd jó éjszakát!
Kedves Akymo!
Eszak-Nyugat Angliaba lakunk.
Hogy megy a munka?
Szep estet!
Szervusz!
Nem vagyok csabai, csak környéki...
Csabának nem minden részét ismerem, ezért kérdeztem, hátha valaki esetleg tudna egy jó helyet.
Azt hiszem marad a KISZ tábor.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Nem tudom, hol lehet, nem vagyok nagyon ismerős :(
Gondoltam hátha tud valaki segíteni!
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy tud e valaki Békéscsabán olyan közterületet, ahol lehet szalonnát sütni és/vagy bográcsozni?
Vahalol a lencsésin lenne jó.
Köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek! Nagyban főzök, mosok, pakolgatok, szóval mindent egyszerre.
Szia Anita!
Én nem cska majdnem könnyeztem, hanem valóban az első 2 oltáskor. Most ott voltam én is, akkor sírt, amikor szúrta, aztán felvettem és magnyugodott. Kegyetlen érzés, de utána sem jobb, amikor látom, hogy valami rossz és nem tudok segíteni. Tudom, lesz még ennél rosszabb is! Puszi!
Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!
Azért félek a klímától, mert nekem sokszor begyullad tőle a szemem, meg volt már a kánikulában arcüreggyulladásom, amikor sokat voltam klímás helyen. Attól félek, hogy rosszat teszek vele Lucának. Persze az sem normális, hogy nyáron, amikor kint 40 fok van, a lakásban is majdnem annyi. Éjjel alig tudunk aludni, reggel meg mint a mosott sz.... ersze az áramszámla is nőne, de végül is valamit valamiért, nem igaz?Egészen jó mobil klímákról is hallottam már, de csak azt, hogy vannak. Valaki ismeri? A ventillátor szóba sem jöhet, van, de nem használjuk, attól már egy éjjel után tiszta vörös a szemem, és tüsszögök. De valami megoldás kell.
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!