Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Szép napot!
Az éjjel is jó kis mennydörgés volt, meg esett is. Be kellett csukni az ablakokat, mert beesett ez eső, pont arról vágott. Erre majd' megfulladtunk! De most süt a Nap! A lakásban 26 fok...
Sziasztok!
Jó éjszakát kívánok mindenkinek!
Wandának mielőbbi gyógyulást!
Hát Csajszik az eső vissza fordult,de nem volt nagy zuhi.Most ragyog a napocska.Írány futni.
Wanda mindenkinek szép estét kíván ,de nincs ereje a géphez ülni,gyógyszer ,tea és pihi van az ágyikóban.
Szép álmookat.
Hogy itt mi van!!! Fél órája szakad a jég!!! Még jó, hogy nem voltunk lent!
Mindenki biztonságban?
a főnyeremény nálunk is a feleségem messze nem én persze az évek alatt mindenbe beletanul az ember
én még csak jó embernek is nehezen nevezhető vagyok hiszen nagy akarat kell hogy egy ilyen nagy családot irányítsak és sok sok ütközőpont is van ezmiatt és a kamaszaimat ha hallom csak hibám az ami van...
Sziasztok emberek!
Tegnap erre mekkora sötét, fekete felhők voltak! Meg villámcsapások! Félelmete volt! De eső szinte semmi!
Sziasztok!
Jó reggelt (lassan már szép napot) mindenkinek!
A dolgozóknak jó munkát kívánok!
Hát igen nem egyszerű ennyi embernek reggelit, ebédet, vacsorát készíteni! Még jó, hogy Te olyan házias vagy és mindenhez értesz, mindent meg tudsz csinálni! Kész főnyeremény vagy a családodnak - gondolom.
Szép napot mindenkinek!
Tyka! Megszúrtak? Én is megyek hamarosan, mert 2-án mennem kell a körzeti orvoshoz gyógyszert íratni és én is be vagyok utalva a laborba.
Sziasztok!
Ma délután végre pihentem. Grillezéssel egybekötött dumapartyt tartottunk Ica és Laci társaságában.
Annyira feltöltődtem, energiával.:-D
Szorítsatok holnap a barátomért aki vizsgázni fog (Ica és Laci fia) Ő a segítségem a háznál, ő az aki velem dolgozik, hogy szépülhessek :-D
Nálunk esett Verácska. Nem is kicsit, szakadt az eső. Mondjuk nem sokáig, de mégis esett. Olyan meleg van a lakásban.
Szép estét, jó éjszakát mindenkinek!
Ez a nap is eltelt! A vihar előszele felhozott minket a lakásba, erre nem is esett!
Jó éjszakát mindenkinek!
:)
Nem történt semmi!! :)
Bárkivel előfordul!!
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!