Beagle gazdik (beszélgetés)
Feladtam a dabasi rádióban Pötyi hirdetését és a sok kiéhezett pasi azt hitte, hogy egy nő keresi partnerét, sőt még a kan jelzőt is magukra vették.
Egyből jöttek az sms-ek .-)
Na de nem beagle kan gazdiktól .-)
Fel is hívtam a rádiót , hogy mondják be, hogy nem társkeresés folyik pusztán a kutyámat szeretném pároztatni.:-)
Be is mondták, akkorát röhögtem
Feladtam egy hirdetést és tök aranyosak ingyen meghirdetik :-)
Pötyi társkereső hirdetését adtam fel .-)
Beagle lány keres futó kapcsolatra beagle kant, keverékek kíméljenek .-)
a helyi rádióban .-)
hihi nekünk az a maradék 4 tojik egy héten max 2-t:D
már ott tartok h odaadom a kutyának jó lesz a szőrére:D
Sziasztok. Nekünk is van egy beagle kutyusunk, Szotyi a neve, nemrég töltötte az első évét :)
Csak sajnos beteg, most fél éves gyógyszerkúrán van és állítólag attól helyre jön. Beagle pean -je van :( (nem tudom így kell e írni?)
Egyébként szerintem is könnyen nevelhetőek és nagyon okosak az ilyen kutyák. Kislányom is imádja.
tyúúú,jó név egy beagle-nek:D remélem akkor fickós is:D
De jó nektek tojnak a tyúkok,bezzeg nálunk,ősz óta elvétve egy szem...fagyasztó lesz a dologból ugy érzem.
:Dnekünk egy helyen van mindkettő,ők egymára szabadithatók:D
Remélem jól sikerül majd nektek is.
:D
De jó nektek!
Jövőre mi is szeretnénk kiskutyikat!
Sziasztok...bocsi mostanában alig értem ide.:(
Még a naplom is ritkábban irom mint szoktam....Akutyik imádjuk,ugyanis nekünk 2 van.Naplomban van fenn kép.
Épp a héten vittük állandóan őket mindenhova autóval,ugyanis maximálisan hozzá szoktatjuk.18án pedig Beagle találkozó Bakonynánán ...juhhéj...
Később pedig Győrben.
Na most mennem kell,igyekszem benézni sűrűbben.Üdv
nálunk is ilyen Pötyi , de mindig tudja, hogy hol a határ!
nézz meg a naplóm elején fent van a fényképe :-)
Az biztos, hogy az egyik legokosabb fajta. Önálló gondolkodása van. Olyan dolgokat is megtanul, amit nem is várnál tőle. Nálunk simán tudja használni a kilincset. Tudja, ha valami disznóságot csinál, és közben figyeli az embert, hogy látja e. Az biztos, hogy nem úgy kell tanítani, mint egy másik kutyát. Ha kiabálsz vele azzal nem fogsz célt érni, csak megsértődik. Ha hangosabban beszélünk vele, akkor Mokka a sarokba ülve duzzog. Nem tudom, hogy ezt honnan tanulta Nála a sok dícséret és a jutalom a hatásos. Egy két finom falatért bármit megcsinál. Ha megígérem neki, hogy kap valami finomat, már a kert végéből szalad és hamarabb a spájz ajtóban van mint én. Szóval, ha valakinek neveletlen a beaglije, akkor az nem a kutya értelmi képességei miatt van, hanem a rossz nevelési módszerektől.
Anyukám időnként beengedi maga mellé az ágyba. Olyankor anyu mindig beljebb húzódik, és eligazitja a takaróját. Amikor az én "Nagytudásúm" látja, hogy anyu elrendezi a takarót már ott is van, és odabújik anyuhoz. Pedig ezt sem tanította neki senki. Ez náluk olyan egyezményes.
Szerintem is nevelhetőek, bár biztosan fajtán belül is mind más. Emma pl lakásban lakik, vagy odalent végzi a dolgát, vagy szépen a rongyára. Ül, fekszik, pitizik, hamarosan visszük kutyaoviba (nem akarunk belőle németjuhászt, csak annyit, hogy ne egyen össze mindent a földről).
Itthon kicsit kaparta a falat, de párszor rászóltunk és azóta nem csinálja.
Ha itthon hagyjuk, az ágyában alszik (amit amúgy szinte egész nap csinál, a gyerek jól lefárasztja).
Szóval szerintem nagyon aranyos, bár nagyon makacs, az tény:)