Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Beagle gazdik fórum

Beagle gazdik (beszélgetés)

57. danama
2009. ápr. 10. 17:40

Feladtam a dabasi rádióban Pötyi hirdetését és a sok kiéhezett pasi azt hitte, hogy egy nő keresi partnerét, sőt még a kan jelzőt is magukra vették.

Egyből jöttek az sms-ek .-)

Na de nem beagle kan gazdiktól .-)

Fel is hívtam a rádiót , hogy mondják be, hogy nem társkeresés folyik pusztán a kutyámat szeretném pároztatni.:-)

Be is mondták, akkorát röhögtem

56. danama
2009. ápr. 10. 10:06

Feladtam egy hirdetést és tök aranyosak ingyen meghirdetik :-)

Pötyi társkereső hirdetését adtam fel .-)

Beagle lány keres futó kapcsolatra beagle kant, keverékek kíméljenek .-)

a helyi rádióban .-)

55. Lindus1017 (válaszként erre: 52. - Danama)
2009. ápr. 9. 20:35

hihi nekünk az a maradék 4 tojik egy héten max 2-t:D

már ott tartok h odaadom a kutyának jó lesz a szőrére:D

54. Lindus1017 (válaszként erre: 51. - Arwenn)
2009. ápr. 9. 20:34
Szia!REmélem meggyógyul a kis huncut.
53. danama (válaszként erre: 52. - Danama)
2009. ápr. 9. 11:33
ja és volt 10 gr-os tojás is .-)
52. danama (válaszként erre: 50. - Lindus1017)
2009. ápr. 9. 06:38
hát nem mondanám, hogy nagyon jól tojnak, mert 31-en vannak és eddig a legtöbb 16 volt, most, hogy süt a nap
51. arwenn
2009. ápr. 8. 13:32

Sziasztok. Nekünk is van egy beagle kutyusunk, Szotyi a neve, nemrég töltötte az első évét :)

Csak sajnos beteg, most fél éves gyógyszerkúrán van és állítólag attól helyre jön. Beagle pean -je van :( (nem tudom így kell e írni?)

Egyébként szerintem is könnyen nevelhetőek és nagyon okosak az ilyen kutyák. Kislányom is imádja.

2009. ápr. 8. 07:38

tyúúú,jó név egy beagle-nek:D remélem akkor fickós is:D

De jó nektek tojnak a tyúkok,bezzeg nálunk,ősz óta elvétve egy szem...fagyasztó lesz a dologból ugy érzem.

49. danama
2009. ápr. 8. 07:25
Tysonnak hívják az úri kutyust :-)
2009. ápr. 8. 07:22

:Dnekünk egy helyen van mindkettő,ők egymára szabadithatók:D

Remélem jól sikerül majd nektek is.

47. danama (válaszként erre: 46. - Lindus1017)
2009. ápr. 7. 05:57
már van pasink, csak a telefonra vár, hogy most :-)
2009. ápr. 6. 21:41

:D

De jó nektek!

Jövőre mi is szeretnénk kiskutyikat!

45. danama
2009. ápr. 6. 08:43
Pötyi tüzel, fiúk gyertek !!!!
2009. ápr. 3. 22:02

Sziasztok...bocsi mostanában alig értem ide.:(

Még a naplom is ritkábban irom mint szoktam....Akutyik imádjuk,ugyanis nekünk 2 van.Naplomban van fenn kép.

Épp a héten vittük állandóan őket mindenhova autóval,ugyanis maximálisan hozzá szoktatjuk.18án pedig Beagle találkozó Bakonynánán ...juhhéj...

Később pedig Győrben.

Na most mennem kell,igyekszem benézni sűrűbben.Üdv

43. PNóri
2009. ápr. 2. 16:43
Tavaly nyáron még nekem is kettő volt. Mokka és Lóci, de sajnos őt valaki elvitte. Lóci volt a szebb, és az iősebb. Mokka mindenhová követte őt. A mozgás igényüket egymásközt levezették. Volt, hogy órákig kergették egymást a kertben. Azóta, ha mi nem érünk rá saját magát is elszórakoztatja, pl egyedül is dobálja magának a labdát.
42. danama
2009. ápr. 2. 11:44
nekem a kislányom aki mindig lefutja a nap kört a kutyákkal :-)
41. PNóri (válaszként erre: 39. - Danama)
2009. ápr. 2. 11:11
Megnéztem nagyon cukor. Nekem is van a naplómban egy kép az én kis Mokkámról. Bár ez elég régi kép. Ő a képen a középső. Mostanában gondolkodom rajta, hogy szerzek mellé egy kislányt. Hogy legyenek babáink és ne unatkozzon. Talán majd nyáron, akkor a nyári szünet alatt többet tudnék vele foglalkozni.
40. hotdog68 (válaszként erre: 39. - Danama)
2009. ápr. 2. 07:59
danama! én megnéztem a kutyusokat, nagyon aranyosak, főleg a pici-kori képek. Az enyém fiú, két éves és rajta is van elég nagy fekete terület. Nekem ezek a ticolor színűek tetszenek. Mivel fiú, nagyon izmos, erős testalkat a kertesháznak köszönhetően. A macskát imádja kergetni. Imádom, gyönyörű pofijával ahogy tud nézni......és milyen rafinált!
39. danama (válaszként erre: 38. - PNóri)
2009. ápr. 2. 07:12

nálunk is ilyen Pötyi , de mindig tudja, hogy hol a határ!

nézz meg a naplóm elején fent van a fényképe :-)

38. PNóri
2009. ápr. 1. 14:39

Az biztos, hogy az egyik legokosabb fajta. Önálló gondolkodása van. Olyan dolgokat is megtanul, amit nem is várnál tőle. Nálunk simán tudja használni a kilincset. Tudja, ha valami disznóságot csinál, és közben figyeli az embert, hogy látja e. Az biztos, hogy nem úgy kell tanítani, mint egy másik kutyát. Ha kiabálsz vele azzal nem fogsz célt érni, csak megsértődik. Ha hangosabban beszélünk vele, akkor Mokka a sarokba ülve duzzog. Nem tudom, hogy ezt honnan tanulta Nála a sok dícséret és a jutalom a hatásos. Egy két finom falatért bármit megcsinál. Ha megígérem neki, hogy kap valami finomat, már a kert végéből szalad és hamarabb a spájz ajtóban van mint én. Szóval, ha valakinek neveletlen a beaglije, akkor az nem a kutya értelmi képességei miatt van, hanem a rossz nevelési módszerektől.

Anyukám időnként beengedi maga mellé az ágyba. Olyankor anyu mindig beljebb húzódik, és eligazitja a takaróját. Amikor az én "Nagytudásúm" látja, hogy anyu elrendezi a takarót már ott is van, és odabújik anyuhoz. Pedig ezt sem tanította neki senki. Ez náluk olyan egyezményes.

2009. ápr. 1. 13:51

Szerintem is nevelhetőek, bár biztosan fajtán belül is mind más. Emma pl lakásban lakik, vagy odalent végzi a dolgát, vagy szépen a rongyára. Ül, fekszik, pitizik, hamarosan visszük kutyaoviba (nem akarunk belőle németjuhászt, csak annyit, hogy ne egyen össze mindent a földről).

Itthon kicsit kaparta a falat, de párszor rászóltunk és azóta nem csinálja.

Ha itthon hagyjuk, az ágyában alszik (amit amúgy szinte egész nap csinál, a gyerek jól lefárasztja).

Szóval szerintem nagyon aranyos, bár nagyon makacs, az tény:)

36. danama
2009. ápr. 1. 09:32
szerintem nagyon is lehet őket nevelni
35. PNóri
2009. márc. 31. 23:09
Ismerem a fajtát, nem Mokka az első beaglim. De nem lehet őket összahasonlítani. Mert a mostani babá (egyébként nyáron már ő is 2 éves lesz), sokkal nyugodtabb és szeretetreméltóbb mint elődei. Pedig napközben bent van a lakásban. És mostanában már nem csinál károkat. Néha elolvas egy-egy előlhagyott újságot.
2009. márc. 31. 10:02
Hú, készüljetek fel mindenre. A beagle nem áll meg egy percre sem. Lakásban ne tartsétok, mindent szétrág és kínzás neki. Az enyém most múlt 2 éves fiú, gyönyörű tricolor színű. Annyit sikerült tanítani, hogy: ül, fekszik. Ha állunk ki az autóval, be kell zárni a kenelbe, hogy ki ne szaladjon az útra. Amikor észreveszi, hogy indulnánk, elfekszik ott ahol van, hogy "húzzatok". szóval nagyon okos, rafinált kutyák. nagyon sokat kell vele foglalkozni, de akinek gyereke van, ott nagyon biztonságos. Ő szeret játszani, és véletlenül sem bántaná a gyereket. Szóval sok a tapasztalatunk vele, csak olyan vigyen haza beaglet akinek nagy a türelme. Ha érdekel valami, írjatok. és gyönyörű az arca, ahogy tud nézni......
2009. márc. 31. 09:53
Nálunk még rövid, Emma és Emm, de kezdem azt hinni, hogy az Emma nem szabadot is a nevének hiszi:D
32. PNóri
2009. márc. 30. 20:38
Az is jó. Az enyém ír és olvas. Sőt ma teázott. :-)
31. danama (válaszként erre: 29. - Danama)
2009. márc. 30. 20:36
IQ bajnok a fedő neve :-)
30. PNóri
2009. márc. 30. 20:36
Nálunk a sor egyre hosszabb: nagyfülű, nagytudású, nagyonokos, írástudó, nagyfenekű, őzikeszemű, Gombóc Artúr ....stb
29. danama (válaszként erre: 28. - PNóri)
2009. márc. 30. 10:01
Nálunk is Pötyinek több neve van, Pötyesz, Banya, Pötyke stb :-)
28. PNóri
2009. márc. 29. 20:59
Sziasztok, az én Mokkám egy arany maszat, nagyon aranyos és bújós, és egyre ritkábban rosszalkodik. Anyukám minden héten új jelzőt talál ki rá. Ő az én kisbabám.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook