Beagle gazdik (beszélgetés)
Lehet, hogy a másik két kutyám is nevelte, mert eltanult tőlük olyat pl. hogy ha kijönnek a kutyaházból baromi nagyot kell ásítani és nyújtózkodni, mind a három csinálja egyszerre múris
De jó, laboros bigli :) Igen, biztos meghálálja, hogy jó helyen van. Az a legjobb a bigliben, h annyira tudja szeretni az embert!
Szerintem is könnyen nevelhetők az enyém úgynevezett kísérleti kutya volt, több mint 1 éves volt amikor örökbefogadtuk, mégis könnyen lehetett nevelni :-)
Soha nem szökött el , örül hogy jó helye van
Nekem is beagle-m van, másfél éves, Lili a neve. Nem nevelhetetlenek, sőt, épp ellenkezőleg. Viszont nagyon okosak. Ezért nehezebb velük bírni. Imádom!! Kép a naplómban.
köszi, Pötyit a naplómban megnézheted
Emma a neve:)
Nagyon aranyosak a gyermekeid:)
Mi szombaton hoztunk haza egy kis bicolor szépséget (kép az adatlapomon).
Már most imádom!!
Sziasztok!
Nekem egy hete van kiskutyusom,de az egy éves kislányommal együtt imádjuk,természetesen párom is.Ebből is igazi családtag lesz.
gazdik van egy állatos naplóm, kukk meg !!
majd teszek fel Pötyiről is képet
Ez Pötyire is jellemző, ami rágható és emészthető az jöhet :-)
a beagle igazi családi kutya, van 8 éves kislányom vele hatalmasat kergetőznek :-) a 6 hónapos kisfiamat eddig még csak szagolgatta :-)
nekem is beagle kutyusom van! most fél éves! tündéri kis vacak de nagyon "trehány"! mindnt széthord az udvaron! igazi kis gazfickó! nagyon szereti a gyerekeket! imád velük játszani! és imádja a pociját! még a vasszöget is megenné...csak kaja illata legyen...
oksa:)Mi a helyzet a gyerekekhez való vizsonyukkal? ill. a babákkal´;)(amik még nem születtek meg:):):))
szerintem nevelés kérdése az enyém soha nem szökött el, van még 2 kutyusom is.
Mind a hárman úgy lettek szoktatva, hogy nem szabad kimenni, mert akkor erényesen rászólók
hát ő nemigazán bentre való elég nagy teret igényel..
na, jó hogy látom ezt itt!milyen kuty a beagle? én azt hallottam nevelhetetlen, elcsavarog, rosszkutya;)
nekünk nagy szerelmünk, de pici udvara lenne csak, és egyfeszt dolgozunk.lakásba szerintem a kutya nem való, meg kb semmi más állat.
ja és van mellette mivel vadászkuty a beagle egy vizsla ő már tekintélyesebb kislány aliz a kis beagle is lány sziszifél évesek
Nekem nincs kutyusom, csak a sógornőméknek.Egy házban lakunk, így minden nap látom.Aranyos beagle, de mindent szétrág.Viszont olyan édesen tud hízelegni.Imádom amikor mellém fekszik és a lábamon alszik :)))))
Otthon - vidéken - Fidó nevű kétéves bicolor rettenetünk van :) Jófej kutya, csak nem lehet megnevelni, pedig az egész család rajta van a témán :D
hali az én kutyusom is beagle{ bigli} lefordítva és ellégé komisz tipus ő is ez biztos vonás,,,
nekem van egy tündéri, de annál komiszabb igazi kis bajkeverő beagle szukám Pötyi, 3 éves lesz.
Írj te is a kutyusodról!
További ajánlott fórumok: