Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Barátokat keresek! fórum

Barátokat keresek! (beszélgetés)

❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
455. e54caf90fe (válaszként erre: 454. - 7ca82f2be3)
2011. márc. 4. 18:31

Ne is mondd. Én télen forró teát ittam a sorok közt, olyan jó volt. Meg a Plázába a mozi előtt van az a kis kávézó, olyan finom fagyis forrócsokijaik vannak, áhhh. :)))

Köszi. :) Nem tudom mennyire erős a manó, mivel nem rendszeres próbálkozásból jött össze.

Nem tudják, nem is szándékozom elmondani még. :))) Párommal jövőhónapba költözünk külön, aztán ha megmarad a terhesség, akkor avatom be a családot.

Nha, ha jókat tapasztalsz róla és lesz kedved, járhatunk. :) Nekem még a Spinning tetszik, bár egyik ismerősöm járt, azt mondta elég kemény.

Forma1-t én azért szerettem, mert mindig volt valami kedvezmény. Legutóbb az, hogy ha két ember vesz havi bérletet, akkor a harmadiknak ingyen jár. És ugye az már mindjárt olcsóbban jön ki. De annyira kicsi és kevés dolog van... :\ Ugye ez is akkor jó, ha valakivel van az ember lánya, aztán beszélget közbe ilyesmik, de itt szinte sosem volt semmiből egyszerre kettő szabad. Maximum a futópad. :)

2011. márc. 4. 18:25

Igen!!:):)Én is imádok csak úgy mászkálni,forró kávét szürcsölve a Mekiből...:)

Ohhh:)Hát drukkolok,hogy legyen pici!:)Otthon mit szólnak????: )

Csak ki akarom próbálni:):)Alkalmanként 900 Ft...De van egy védőnös torna az "csak" 500 ft,diákoknak,igaz az este van...7 körül:\...

453. e54caf90fe (válaszként erre: 452. - 7ca82f2be3)
2011. márc. 4. 18:23

Ugye, hogy jó? Meginni, enni valamit, elbeszélgetni. :) Ezeket én is nagyon szeretem.

Meg nekem a másik "mániám", az a város, de csak úgy. Szeretek nézelődni, főleg mikor a Kárászon van valami program. Olyankor olyan jó eltengeni ott a tömegben. :)

Picitől függetlenül akarok edzeni. :) Persze nem fél holtra, de egy kis szobabicikli, meg taposás nem árt meg.

Dr. Fitnesz? Mindjárt meglesem neten, mert mintha hallottam volna róla. Tudod az árakat is? Vagy csak kiakarod próbálni tapasztalat gyűjtés céljából? :))

2011. márc. 4. 18:18

Azt mondják,hogy a Szegi nagyon jó!:)

Hétfőn megyek ingyenes első órára a Dr. Fitnesz-be:)

Én is nagyon szeretek "csak úgy"beülni valahova:)nem kell ahhoz disco,hogy jól érezze az ember magát:)

de most néztem,pont most akarsz edzőterembe menni,mikor lehet lesz pici?:)

451. e54caf90fe (válaszként erre: 450. - 7ca82f2be3)
2011. márc. 4. 18:14

Szia. :)

Sokáig jártam a Forma1-be, de ott elég kevés a lehetőség, így ott hagytam. Most FittWorld (azt hiszem ez a neve), szóval ezt nézegetem egy ideje. Te tudsz esetleg valami jót?

Nem vagyok az a partizós, de a jó programokat szeretem. :) Sokkal inkább vagyok az a mozizós, koktélozós, biliárdozós, strandolós típus, ha érted mire gondolok. Szívesen ülök be bárhova, megyek állatkertbe, ilyesmik. Persze azért szórakozni is kell. Főleg olyan partikra járok, ahol valaki sztárvendég van, vagy valami nagyobb esemény.

2011. márc. 4. 18:04

szia!:)

Milyen jó,hogy már kaptam is hozzászólást!:)

De jóóó:):)Hova szoktál járni?:)Én még egyszer sem voltam:)mert még nem volt kivel!

És nálad szóba jöhet a mozgáson kívül pl.:együtt valami program,parti?:)vagy valami ilyesmi??:)

449. e54caf90fe (válaszként erre: 448. - 7ca82f2be3)
2011. márc. 4. 17:54

Szia. :)

Én is Szegedi vagyok, 20 éves.

Fogyózom, és szívesen járnák valakivel pl. konditerembe vagy fittnesre. Ha esetleg érdekel... :)

2011. márc. 4. 17:52

Sziasztok!:):)

18éves,kedves,gimnazista,barátságos,vidám, mosolygós lány vagyok!:)Nagyon szeretnék barátokat/barátnőket szerezni.Nagyon egyedül érzem magam,sajnos nem tudok bulizni|szórakozni vagy akár csak délutánonként összeülni bárkivel is.

Szeretek sportolni(fogyókúrázom),koncertre járni(Kiscsillag,Péterfy Bori,Quimby stb.)..

Ha lenne kedved megismerni egy kedves,barátságos,őszinte lányt akkor írj!:)

2011. jan. 26. 00:39

Itt vagyok:)én is szívesen barátkozom.....mert a barátnőim-2-messze élnek a nővérem még messzebb és a munkám miatt mindig elfoglalt vagyok......de már lazítani szeretnék...én igazából 1 őszinte barátnőt szeretnék...aki mindig számíthat rám és én is rá..

e-mail:angyalka.orsi@@gmail.com

2010. dec. 15. 20:16

Sziasztok!

Budapesti 19 éves lány vagyok és szeretnék barátnőket keresni!

2010. nov. 9. 22:33
Barátokat keresek Budapesten, 28-40 éves közötti korosztályból, akiknek lenne kedve eljönni velem pubbokba koncertekre és akikkel jókat lehet beszélgetni.
2010. nov. 9. 22:30
Barátokat keresek 28-40 éves közötti korosztályból, akiknek lenne kedve eljönni velem pubbokba koncertekre és akikkel jókat lehet beszélgetni.
2010. nov. 1. 07:40

Szia!

Én is barátnőzni szeretnék,egy jó ideje nekem sincsenek már,vagyis olyan igazi baértnők nincsenek.A felszínes kapcsolatokból meg mára már elegem lett.

Ha gondolod itt is beszélgethetünk,de szerintem priviben jobb lenne:)

Szép napot!

2010. nov. 1. 00:32
Szeretnék barátnőket találni,mert a régiek eltüüntek...akikkel lehetne jókat beszélgetni,bulizni járni stb...
2010. okt. 28. 10:54

Sziasztok!

Őszinte, megbízható 24 éves Fejér megyei lány vagyok. Sajnos csalódtam a barátnőimben, mindenki csak saját magával, vagy a pasijával van elfoglalva. Sohasem érnek rá, amikor szükségem lenne rájuk..Nagyon szeretnék találni olyan csajszikat,akikre számíthatok, ha egy kis "shoppingolásról" vagy bulizásról van szó, akikkel tarthatunk klassz kis csajos napokat és persze, ami a legfontosabb,olyan lányokat, akikben megbízható barátra, lelki támaszra is lelhetek. Írjatok csajok!!!

2010. okt. 28. 10:52

Sziasztok!

Őszinte, megbízható 24 éves Fejér megyei lány vagyok. Sajnos csalódtam a barátnőimben, mindenki csak saját magával, vagy a pasijával van elfoglalva. Sohasem érnek rá, amikor szükségem lenne rájuk..Nagyon szeretnék találni olyan csajszikat,akikre számíthatok, ha egy kis "shoppingolásról" vagy bulizásról van szó, akikkel tarthatunk klassz kis csajos napokat és persze, ami a legfontosabb,olyan lányokat, akikben megbízható barátra, lelki támaszra is lelhetek. Írjatok csajok!!!

439. Cintia36 (válaszként erre: 438. - 1e63cf1d0c)
2010. ápr. 9. 20:08

Sziasztok

Debrecenbe költöztem a munkám miatt de nincsennek barátaim és anélkül üres az életem.Zsuzsa vagyok 36 éves.

2010. márc. 15. 06:57

Sziasztok!

Én 40 éves vagyok, párommal és két lányommal élünk Debrecenben. Nincsenek barátaink, pedig szeretnénk kikapcsolódni, talán most már itt az idő amikor meg is engedhetjük magunknak. A közös programok is érdekelnének!

2010. febr. 25. 22:27
Nincs itt senki?
2010. febr. 24. 23:21
a nlcafe-n is megnézheted, ott is fent van amit én néztem ki.
2010. febr. 24. 23:04
multkor találtam valamelyik honlapon és egész egyszerűnek tűnt, de sajna a honlap nevét nemtudom.
2010. febr. 24. 22:27

Azta de kreatív vagy!

Annak 100%, hogy nagyon fog örülni. De hogy tudod kiformálni a lepkét? Tetszik az ötlet ezért érdeklődöm.

2010. febr. 24. 22:25
én a hugomnak csinálom és ha összejön lepke alakú lesz:D
2010. febr. 24. 22:23

Az fini!

Én is azt csináltam a barátomnak Valentin-napra, szív alakút.

2010. febr. 24. 22:08
Gesztenye tortát.:)
2010. febr. 24. 21:52
Noncsy milyen tortát készítesz?
2010. febr. 24. 21:03
szia!
2010. febr. 24. 20:59
megjöttem :))
2010. febr. 24. 20:57
Hát ki hogy bírja:DBár a suliba csak ülsz órán úgy rosszabb, de ha valami aktívabb dolgot csinálsz akkor nem biztos hogy észre veszed.:) Kész a fele torta.A kisfiam közbeszólt.:)
2010. febr. 24. 20:33

Nem ezért éjszakáztam :D

Csak még éjjel is írogattam be, amúgy vendégünk volt. A fiúk meccset nézetek aztán elmentek partizni, én meg addig nem akartam elmenni fürdeni amíg vannak itthon, és hajat is kellett mosnom. És amíg száradt a hajam gondoltam hoxázhatok is.Szóval ezért voltam fenn.

❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook