Barátokat keresek! (beszélgetés)
huu..:)
egyszer az enyém is kiszökött,,hajnali2kor..és bemászott a kiságy+a fal közé...nah akkor én is azt hittem,nem lesz többet..
de megfogtam és nem volt szivem kidobni,,:D
Mi egy házaspártól béreljük a lakást.Nagyon jó viszony alakult ki köztünk,bár mégsem volt az az igazi.Aztán nemrég megszületett a babájuk.Azt hittem ez majd még jobban összehoz,hisz nekünk is van.De inkább eltávolodtunk.Azóta szinte be em akarnak jönni.
Pedig jó lenne.
nekem se sok barátnőm van erre,1-2
pedig mióta megszülettem itt lakunk.
vagyis a szülői háztól csak 6 házzal költöztem erréb a páromhoz,tehát mindenkit ismerek, mégsem szeretem az ittenieket,meg ők sem engem
olyan pletyisek....
jaj kisegerek nekünk is voltak, egy nagy akváriumban, ami egyszer kiborult.....
hát kb.40 kis pici fehér egér szalad itt szereteszét...áááá
egér azóta nincs:)))
ezt én is ismerem, nekünk is néhány barát eltünt amikor jöttek a gyerekek, mert zavarták őket.
Nem hiányoznak:) viszont sokat sétáltam a gyerekekkel, mig kicsik voltak, igy találkoztam néhány anyukával, akikkel azóta jó barátságban vagyunk. Érdemes nyitott szemmel sétálni, hátha van ott egy csomó hasonló anyuka, és pont ugy gondolják mint te.
nekem amugy 2kutyim van,berni pásztor,és egy bordeauxi dog.
törpenyulakat tenyésztek,és van 2csincsillám is,meg pipik,meg halak,teki,kisegerek..
A középsö szeptemberbe megy oviba,a nagy sulis,de nem ide jár berhidára...
van a szomszédba egy fiatal pár,2gyerekkel és egy LABRADORRAL!!:D
de köszönésen kivül még jutottunk tovább..
dunsztom sincs hogy kéne velük megismerkedni pl...
De,idevalósi vagyok...csak valahogy olyan haverjaim vannak/ nem barátok,haverok/akiknek nincs gyereke,és egész más "emberkék" mint én.
van egy barátnöm,aki szokott lejárni hozzánk,de ő egyedül él,elég nehezen elviselhetö természetü :D,tul pletykás,ugyhogy neki nem is mondom el sok dolgomat,őt az érdekli pl,hogy milyen körmöt csináltasson magának stb..
Itt ahol lakom ,oda 1éve költöztünk,elötte kb 3km-re arrébb laktunk ,panelba,ott volt pár anyuka akikkel beszélgettem.de azokat otthagytam..ennyui..senki nem keres.
itt meg ...nem ismerkedtem meg senkivel ugy..
Sziasztok!
Nekem sincs itt a közelben barátnőm.Ezért is kezdtem újra ide feljárni.
Nekem 2 lányom van, és a páromnak még egy kisfia,de ő nem él velünk.
A párom egyébként Veszprémtől nem messze lakott mielőtt ideköltözött. (pontosan Szentkirályszabadján)
szia Ancsi!! követsz? :))
nekünk is van 2 kulyán,bullterrierek
meg 12 cicánk,meg teknősünk, halaink,
volt már, de sajna nics, nyuszink,tengeri malac,hörcsög, díszpatkány, kecske,malac,papagáj
közben rákerestem a neten, hű jó messzi vagyunk egymástól:(( mi Szolnokon lakunk.
Nekünk a hétvége szép volt. Esett, esett,eset...
Annyira unom már! Most ugyan jó idő van, süt a nap, de mindenfelé akkora sár van, hogy borzalom:(
nemnagyon mozdulunk ki itthonról sajna..párom elég sokat melozik,nekem meg igazábol rajta kivl nincs kivel,kihez mennem.._:(((
se egy barátnö,se senki akihez csak egy kávéra ,de átmehetek..vagy forditva..:))
ugyhogy én élveztem ezt az állatkertet nagyon
ahha veszprémtöl 18km
de laktunk ott is már:)szeretem veszprémet,sokat járok oda
Hétvégén állatkertbe voltunk ,itt veszprémbe..
bár a 2ik részt már nem mentünk el megnézni,mert jött a vihar :((((
pedig ugy élveztem..
amugy most is esik itt..
Szeretitek az állatokat??
Sziasztok..
de jó hogy irtatok :))))