Barátokat keresek! (beszélgetés)
Sziasztok!
Barátokat keresek Budapesti lányok szsemélyében. Én 34 éves lány vagyok és szívesen eljárnék időnként szórakozni, de sajnos nincs kivel. Ha Te is hasonló helyzetben vagy kérlek írj. email. liviasz@freemail.hu
Sziasztok!
Somogy megyéből nincs senki aki tényleg igazi,megértő,kedves barátnőt keres?Akivel,ha elkezdünk beszélgetni,nem tűnik el az első neki nem tetsző gondolattól,vagy mert csak megunta a beszélgetést,a másikat.Bár ha a közelben laksz talizni szeretnék,mert úgy jó egy barátság,ha van kivel szórakozni,mászkálni,igazából beszélgetni.Dél-Balaton!
Sziasztok!
Olyan emberek tarsasagat keresem (nemtol es kortol fuggetlenul), akik nem mennek el az elet apro csodai mellett, akik nem hagyjak szo nelkul azt, ha a let nagy kerdeseit feszegetik, akik hiszenk meg az oszinte, igaz baratsagban es vallaljak a siras kockazatat is. Es akikbol idovel olyan barat lehet, akiknek az egre is lehet irni.
E-mailben es klasszikus levelekben is szivesen ismerkednek!
Bonca
Sziasztok!
25 éves csajszi vagyok, 10 hónapja költöztem Pécsre, és egyelőre nincs itt egyetlen barátnőm sem. A régiekkel a nagy távolság miatt sajnos egyre inkább eltávolodtunk egymástól. Keresek egy igaz barátnőt, akivel őszintén beszélgethetek, és mindent megoszthatunk egymással, közös programokat szervezhetünk.
Nem vagyok egy nagy bulizós, inkább a nyugisabb kikapcsolódásokat szeretem. Ha szeretnél megismerni, kérlek írj a harmonygirl86@gmail.com e-mail címre, és ha levelezéseink során megtaláljuk a közös hangot, egy megértő, kedves, őszinte barátnőre lelhetsz bennem, aki mindig mindenben melletted fog állni!
Várom a leveled és a későbbi személyes találkozást! :)
Sziasztok!
Énis szeretnék barátnőket! 26 éves vagyok van egy 4 éves kislányom. Nógrád megyében élek. Sajnos nekem nincs egyetlen barátnőm sem. Szeretnék beszélgetni,olykor találkozni is.Jókat nevetgélni,stb..! Sajnos munkahelyem sincs így mindig csak itthon már nagyon unalmas! Én egy igazi barátnőt szeretnék nem olyat aki pár levél után eltűnik! Olyat aki nem hazudozik és olyat akivel találkozni is tudok legalább néha!
Szia! Én egy kicsit messzebb lakom tőled, kb. 2 órás út, de ha elfogadsz barátnődnek, akkor szívesen barátkozom veled. Én 27 éves vagyok, Komáromban lakom. Sportolni nem szoktam, néha biciklizem, szórakozni nem járok, de nem sok barátnőm van. Ha elfogadsz így is barátnőnek, akkor levelezhetünk.
Ha gondolod, írj!
Szia!
Örülök, hogy írtatok :)
Igazából az a bajom, hogy nem találok olyan oldalt a neten, ahol normális embereket lehet megismerni, és nem arra megy ki az egész, hogy "itt biztos megtalálod életed párját".
Szívesen csatlakozom.
Bár én jó messze lakok Tőled.
Sziasztok!
Én egy 25 éves lány vagyok, és barátokat keresek. Tudom, sok ilyen téma van már, de hátha így szerencsésebb leszek :)
Szóval aki hasonló helyzetben, szívesen beszélgetek bárkivel, lányokkal is, fiúkkal is. (egyáltalán vannak itt a fórumon fiúk?)
Ja és bp-i vagyok, és mondhatni még csak ismerkedek a várossal.
Írjatok!
Sziasztok!
Én 23 éves Győr környéki vagyok. Jó lenne valakivel/valakikkel beszélgetni, akár csak e-mailezni.
Na, az nálunk is volt múlt hét vasárnap. Nem voltam kint, de párom mondta, mikor ment dolgozni látta, hogy nem nagy bucsu volt, még nagyon sátor se volt, ahol valamit is lehetne venni.
Hát akkor marad a kíváncsiság, hacsak nem eljössz barátnővel, de az meg már milyen?
De így nem tudom elmondani, igazából csak a karnevál, ami érdekes, amúgy teljesen olyan, mint egy átlagos nagy város. Semmi érdekes nincs benne.
Szia!
Én ma az első napomat töltöttem el Debrecenben a párommal, eljöttünk a karneválra. A mai napot csavargással töltöttük, sétáltunk egy jó nagyot, most jöttünk vissza 1 órája.
És neked hogy telt a napod?