Barátokat keresek! (beszélgetés)
"Jézus pedig azt mondja tanítványainak: "Nem úgy szóltam hozzátok, mint szolgákhoz, hanem mint
barátaimhoz." Vagyis hogyan? Közelről. Egészen közelről. Olyanokhoz szól így valaki, akihez nem fölülről beszél, hanem akikkel szoros, benső közösséget érez: akikkel lélekben rokon. (Mondja is: "Én bennetek vagyok, s ti énbennem.")
/Müller Péter/
A barátot hívhatom hajnali 2-kor is.
A barátom hívhat hajnali 2-kor is.
Igaz barátot nem keresni szoktak, hanem megtalálni:)
De azért sok sikert!
Sziasztok!
Olyan emberek tarsasagat keresem (nemtol es kortol fuggetlenul), akik nem mennek el az elet apro csodai mellett, akik nem hagyjak szo nelkul azt, ha a let nagy kerdeseit feszegetik, akik hisznek meg az oszinte, igaz baratsagban es vallaljak a siras kockazatat is. Es akikbol idovel olyan barat lehet, akiknek az egre is lehet irni.
Bonca
Sziasztok!
3 hónapja költöztem Mosonmagyaróvára. 28 éves vagyok. Nagyon egyedül érzem magam, mert párom külföldön dolgozik, ritkán jár haza.
Barátnőket keresek, akikkel lehet beszélgetni, csavarogni, vagy beülni valahova egy kávéra.
Szívesen fogadom a leveleiteket: vica1984@citromail.hu
Sziasztok!Még mindig barátnőket keresek Tiszaújváros,Miskolc környékéről:)
31 éves vagyok,párommal élek.Sajna mióta ide költöztem nem nagyon találtam igaz barátokra.Szeretnék minél több aranyos emberkét megismerni.Szép Napot!:)
Sziasztok!
Szeretnék én is barátkozni, ismerkedni, jókat beszélgetni!
Jó lenne megbeszélni a bajaimat, gondjaimat másokkal, tanácsokat kérni és persze adni is.
Voltak barátnőim de azokkal "megszakadt" a kapcsolat :(
30 éves 2 tündéri kislány anyukája vagyok és Baranya megyében lakom.
Örülnék ha írnátok :) bármilyen témával kapcsolatban!!!, hogy ne legyenek olyan unalmasak a napjaim!
vagy itt vagy üzenetet!
Sziasztok.
Én egy 20 éves lány vagyok és barátokat keresek. Az a probléma hogy 5 és fél éve Skóciában élek a párommal és nincsenek barátaim. Már 5 éve egyedűl vagyok, nincs kivel beszélgetnem, elmondani hogy ha szomorú vagy ha boldog vagyok. Tudom hogy a távolság probléma lehet de szivesen mennék haza gyakrabban ha valaki olyat találnék akiben megbízhatok. Egy nagyon jó barátra lenne szükségem aki megért,támogat vagy tanácsot ad. A lényeg hogy őszinte legyen még ha rosszúl is esik. Kérem azokat akik kihasználni akarnak vagy bántani azok ne írjanak csak akiknek szüksége van rám. Köszönöm Email címem tici92@hotmail.co.uk
Sziasztok!
Én is barátnőt keresek.
34 éves vagyok, Szegeden élek.
Sziasztok!:-)
Babás barátokat keresünk,akik eljönnének játszotérre,strandra,sétálni:-)
28éves Bp.-i anya vagyok:-)
Sziasztok!
Már én is régóta messze lakom a barátaimtól, és utazni pedig nincs nagyon lehetőségem. Ha valaki szeretne egy új barátnőre szert tenni Veszprém ill. Balaton környékéről, csak írjon bárhogy. 27 éves vagyok, és most várjuk első babánkat, párom sajnos egész nap nincs itthon :( Köszi!
Sziasztok!
Én is barátnőket keresek Budapestről. 24 éves vidám, társasági ember vagyok. Olyanokkal szeretnék megismerkedni, akik valóban találkozni is szeretnének, nem csak internetes kapcsolatot:)
Nyugodtan írjatok üzit! :)