Barátokat keresek! (beszélgetés)
elgondolkoztam azon amiket irtok, vajon mi lehet ennek az oka.
Nekem még soha nem volt érdek-barátom. Olyan igen, aki ahogy megszülettek a gyerekek már nem akart jönni, mert unta őket.
Nekünk néha soknak tünnek a barátok, ha akarok egy szabad hétvégét, néha füllentek,hogy nem vagyunk otthon, hozzáteszem a család is szép nagy, és szerencsére barátok is vagyunk velük.
Ha egy barátom nem figyel rám, csak a magáét mondja, akkor én rá szoktam szólni, hogy hé ennyire nem érdekel, ugyanis a barát attól barát, hogy rá lehet szólni, vagy akár haza lehet küldeni, ha olyanod van, ha barát megérti, ha nem, hát nem
ha panaszkodom,tuti pletyka lesz belöle..
ha állatokról beszélgetnék,lehülyéznek,
gyerekekröl mit beszéljek olyannal aki az enyémeken kivül még csak nem is látott :D..de..bele bir okoskodni a dolgokba..:S
tök jo lenne bográcsozni barátokkal,egyszer nálunk egyszer náluk..
de senki nincs..
állitsam meg az utcán a babakocsisokat hogy,:figyu gyertek át bográcsozni??:D...nemtudom..
majd grillezünk itt a fórumon..:)
Ezzel én is így vagyok,aztán akkor csalódtam bennük mikor a legkevésbé számítottam rá.Sőt még én voltam a rossz.
Példa.Hajadon koromba albérletbe laktam,volt egy fölös szobám,így odajött egy barátnőm,gondolva felezve a költségeket könnyebb lesz.Első hónapot álltam helyette,meg még etettem is,mikor pedig mertem venni valamit magamnak,lecseszett, hogy elszórom a pénzt.Na szép.
Sziasztok, csak most csatlakozom a fórumhoz. Sajnos nekem is sok érdek barátnői kapcsolatom volt. Mára már alig maradtak. Én mindig is segítettem ha baj van, ha kellek mentem. Ha nekem kellett a segítség senki sem ért rá....
:-( Ti hogy vagytok ezzel?
Most elköszönök tőletek,mindjárt itthon a párom,és olyankor ő uralja a gépet!
Sziasztok,további szép napot!
nemrég a párommal beszélgettünk a barátainkról,akikkel jóba vagyunk, de már nemszivesen tartoznak bele a barát kategóriába.
Ha nincsen semmi gondjuk,bajuk,át se jönnek. Mikor van valami problémájuk átjön, jópofizik, aztán csak kiböki hogy kéne neki valami.
nem szeretem az ilyet.
ha nem kell neki semmi,csak úgy simán, át se jönne?!
Rossz neki,mert ahonnan elköltöztünk sok kisbarátja volt.Ők is átjártak egymáshoz.Nekem is könnyebb lenne.
Gondoltam most a nyáron elhívjuk pár barátját a hétvégekre.
úgy ám!
irigyelnek mert okos vagyok, meg szép. Meg Te is szép vagy,és okos. Mindketten szépek és okosok vagyunk:)) jajjj Istenem,unalmamban meghülyülök:(
ha köszönök egy férfinemű embernek arról 5 perc múlva már mindenki tud, ha a postásnak, vagy szomszédnak...mindegy, ha köszönök valakinek, akkor arra következtetnek hogy azzal már bizti valami kalandom volt.
olyan tudatlanok......
én 5 gyerekkel, mikor mindig itthon vagyok, stb, mikor tudnék pasizni?, meg kivel?, meg különben se akarok,van én nekem párom ,ezért meg se fordul a fejemben...