Barátokat keresek! (beszélgetés)
Tényleg szomorú.Messze laktok egymástól?
semmi kül..voltam kozmetikusnál :),anyuéknál..de csak rövid ideig..azt ennyi..
anyám egyébként jo fej..:(,most gondolkodom rajta,sose hiv hogy menjek át hozzájuk vagy ilyenek..lejönnek 2-3hetente egyszer azt ennyi..
pedig tök jo lenne oda is kimozdulni,de már ugy vagyok vele,hogy pl én most is simán elmentem volna a házuk mellett,ha apuval nem futok össze..tök gáz nem?:(
Sziasztok..jövök én is..
mi lesz amugy a bogrács-kaja??:)
Megfőtt már az étel,Többiek merre vagytok?
Okés.
Ma lehet jönnek öcsémék,bográcsozni.:-))
Úgyhogy aki éppen erre jár és ráér ugorjon be.:-))
ne búsulj majd legközelebb.
Szia!
Most szomorú vagyok,pedig hogy szeretem ezeket a telepatikus bográcsokat.:-))
Nem nagyon tudtam jönni,mert a keresztlányomra vigyáztam.Nem sokkal idősebb az én kisebbik lányomtól,hát kellett figyelni mert mindig harcoltak.
Igen,de nem jöttél,pedig vártunk.Ja,szia.
Nahát,ennyire ne pörögjetek.:-))
Hol vagytok bográcsozni?:-))
sziasztok.csatlakozhatnék én is?
Nehéz lehet 3 gyerekkel,nekem néha a 2 is sok.
a naggyal már összevesztem egyszer :(((,most leültettem irni :)
a kicsi álltalába elvan,Noel a kiságyba,Patrik meg játszik.
Noelt most szoktatom hozzá a darabosabb kajákhoz,de inkább bébiételt veszek még neki.Ritkán fözök neki csak.De mulkor már evett a tökfözelékböl amit csináltam,meg a gyümölcslevesböl is.
Nálunk a gép mindig megy.Na jó éjszaka nem.Várom,hogy apa hazaérjen és ebédelnénk.Gyerekek mit csinálnak?
:D..korán keltem én is,de csak most kapcsoltam be a gépet,+kávézok.De már boltba voltam,elrendeztem a srácokat...stb..
Jó reggelt Krisztinák :))))))
Az már biztos.Az én Picurkám most elég jó bírta.fél 7-kor ébresztett.
Ahol kicsi gyerek van ott nincs sokáig alvás.Jobbulást neked!
Jó reggelt!
De korán keltél!:-)
Mi jól vagyunk.Nekem fáj a torkom.
Néha tényleg be tudnék golyózni itthon, főleg mikor a párom délutános.
Szia,,én ugy de ugy mennék veled a játszótérre.mert itt még az sincs..:((
de győr is 91km..bár 2hét mulva megyünk,nyusziért oda :)))
Szia, sziasztok, ismerős szitu, bár mi itt a panelrengetegben lakunk, játszótéren szoktam más anyukákkal beszélgetni, de mindig megvan a három lépés távolság, van egy barátnőm itt a városban, csak nemsokára költöznek vidékre, és akkor velük már nem tudunk sétálni menni. Úgyhogy győri anyukák hajrá, várlak titeket meg a kicsi fiam is az új játszópajtikat.
nem tudok mindig majd itt lenni ,mert a férjem a gépkirály, de néha azért idejutok tőle és a gyerekektől...
szia Marus! én valamivel közelebb lakok hozzátok és most igaz gyeden vagyok ,de a Hetényiben dolgozom. ilyen fiatalon komolyan öt gyermeked van? ez csúcs, hogy bírod és persze a többiek is ? nekem 2 rosszcsont gyerkőcöm van . üdv!
További ajánlott fórumok: