Barátokat keresek! (beszélgetés)
5. 604fc9d2f5 (válaszként erre: 3. - Ani32)
2008. okt. 11. 15:42
Köszönöm a biztatást!Jó hallani,hogy van aki hasonló mint én.Nagyon nehéz minden.Főleg,hogy fülig szeretem azt az embert akitől gyereket várok.Nem tudom,hogy legyek túl rajta?A magánytól félek a legjobban.Azt hiszem nem akarok soha többé senkit mert már annyi volt a csalódás és a fájdalom.Már volt tönkre ment házasságom.Igen azt hiszem az egyetlen boldogság ami jut nekem azt a gyerekekben kell megtalálnom.Te tudsz valamit a Nagy Családosok országos egyesületéről?Tudnak ők segíteni nekem bármiben?Mit tegyek,hogy ne legyek annyira egyedűl.Mikorra várod a babát?Én 25hetes vagyok.
4. 604fc9d2f5 (válaszként erre: 2. - Gerduska)
2008. okt. 11. 15:35
Nagyon aranyos vagy.Írok privit.
3. Ani32
2008. okt. 11. 15:31
Szia Didra!
Én is voltam egyedül 3 gyermekkel, nem lehet könnyű neked. Igaz én döntöttem úgy, hogy elválok, mert szerettem volna esélyt adni egy jobb és szeretett teljesebb kapcsolatnak. Nekem sikerült, most várom a 4. gyermekemet a mostani páromtól és úgy érzem végre igazán boldog vagyok.
Nekem is azt kívánom, hogy találd meg azt a boldogságot az életben amire vágysz. Ez lehet egy másik kapcsolat, vagy a gyermekeid által kapott boldogság, teljesen mindegy.
2. gerduska (válaszként erre: 1. - 604fc9d2f5)
2008. okt. 11. 15:30
szia.én most szültem a 3ik fiamat, én az elsövel voltam egyedül..de teljesen egyedül.ez 7éve volt, azota rendbejött az életem, de sok szenvedés, viszontagság árán.ha gondolod én szivesen barátkozok, beszélgetek veled.sokszor érzem magam én is egyedül.és szeretem tisztelem az öszinteséget, az öszinte embereket.irj ha ugy gondolod lenne kedved beszélgetni velem.
1. 604fc9d2f5
2008. okt. 11. 15:24
A harmadik gyerekemet várom egyedűl.A sors furcsa játéka ez velem de egyenlőre nem részletezném mi vezetett idáig.Viszont amit keresek az öszinte igaz barátság.Hasonló édesanyákkal,családokkal stb...Tényleg igaz barátokat keresek akik hasonlóan gondolkodnak mint én.Fontos nagyon fontos számomra az öszinteség mindig is az volt és az is marad.Tehát hasonló adotságú barátokat keresek.Nem csak itt a neten hanem tálán "élőben"is.Várlak szeretettel.