Barátokat keresek! (beszélgetés)
Sziasztok!
Üdvözlök mindenkit!
Barátokat szeretnék szerezni, akikkel jókat lehet beszélgetni bármiről. Esetleg programokat szervezni együtt.
Éva
Szia!
Én nagyon ritkán keveredek erre az oldalra, de Szentendrén lakom és barátságot keresek.
50 éves vagyok, a nevem Ildikó.
Örülnék, ha írnál!
e-mail: tilazsuzsa@citromail.hu
Sziasztok!
Barátokat keresek én is,megbízhatóakat,akikkel el lehet beszélgetni(nem műkörmökről meg divatról,hanem hétköznapi dolgokról),akikre lehet számítani,ha bármi probléma van,akikkel el lehet menni szórakozni és nem hagynak magamra.
Sajnos az én barátaim nagyon messze laknak Budapesttől ezért gondoltam itt is ki lehetne alakítani egy "erős" baráti kört.
26 éves lány vagyok,nem vagyok cicababa,nem nyávogok,megbízható vagyok,bármiről lehet velem beszélgetni és lehet rám számítani,akit érdekel az ilyen fajta kapcsolat írhatna nekem ide:marekso@freemail.hu,minden levélre válaszolni fogok.
Szép napot mindenkinek:)
Sziasztok!
Mint mindenki más én is azért írok, mert barátokat keresek. A volt kapcsolatom melett az évek során elvesztettem a barátaimat az exem hülye féltékenysége miatt, és sajnos a munkámban nincsen lehetségem barátokra szert tenni, és már nem is tudom, hogy hol kereshetnék, elegem van a felszínes barátságokból :S:( Hiányoznak a csajos beszégetős esték, a bulizgatások, vagy akár csak egy jó kis séta beszélgetés, de a lényeg az, hogy hiányzik egy barátnő aki nem csak akkor van ott ha nincsen pénze vagy ha kell valami, hanem akkor is ha problémám van és megkellene hallgatni! :) Ha Te is hasonlóan vagy, de az se baj ha nem, csak egy barátnő hiányzik, írj bátran :)
Sziasztok,
21 éves vagyok és Győrben keresek barátokat. Séta,sport,buli bármit szóba jöhet nálam szabadidő eltöltésére.
Írj bátran :)
Sziasztok!
"Az élet ÉLET, éljed!" Teréz Anya szavai ezek, nagyon igazak...
Úgy gondolom, hogy van még pár jó évem, aztán majd ráérek megöregedni. Na, ezeket a jó éveket szeretném még alaposan kihasználni, hogy aztán majd a hintaszékemben legyen mire visszaemlékezni. :)
Mert az élet nem mehet el mellettem, kell hogy történjenek velem dolgok! Ehhez keresek partnereket.
Velem tartana valaki Győr és környékéről? :)
Sziasztok!
32 éves vagyok és barátokat keresek, szórakozáshoz, egy kávé melletti beszélgetéshez, vagy bármihez ami kimozdít a hétköznapokból.
Szia!
Én komáromi vagyok, 28 éves szintén. Remélem, ez még nem távolság, hogy egy jó barátság kialakuljon közöttünk. Ha gondolod, hogy lehet belőle valami, hajrá, írj nyugodtan.
Sziasztok!
26 éves leszek, Budapesten lakom (belváros) korban hozzám hasonlókkal szeretnék ismerkedni. Cél, hogy jól érezzük magunkat. :)
Mivel itt a nyár, süt a nap, ezért elsődleges szempont, hogy ezt mindenképpen kihasználjuk. :) Sokat járok romkocsmákba (Király u., Kazinczy u. környéke), szeretem a pörgést, koncerteket, esetleg fesztivál, a hosszú beszélgetéseket, a kávézókat, felfedezni Budapestet. Nem csak hétvégén, de hétköznap is szeretek kimozdulni, akár csak egy rövid találkozó erejéig. Számomra fontos, hogy ne kéthavonta egyszer tudjunk összefutni, hanem azért gyakrabban. :)
Ha hasonló módon gondolkodsz, írj bátran. :) milli2609@gmail.com (vagy itt esetleg)
Szia Zafrina és mindenki!
Én is dél-pesti vagyok, 28 éves (még nincs gyermekem), és szintén őszinte barátokat keresek. Bár sajnos kevés szabadidőm van, de én is néha szeretnék pár órára leülni néhány kedves, hozzám hasonló lánnyal, nővel, őszintén beszélgetni, jó lenne egymást jóban-rosszban úgy igazi barátként támogatni... Sajnos tényleg csak úgy havonta, vagy néhányszor havonta érnék talán rá ilyen talikra, de eközben persze mehet a levélváltás, telefonok... Olyan igazi, rendes, barátokra vágyom... Szóval aki ilyenre vágyik Budapesten, az írjon privit, aztán majd kiderül, hogy kialakulhat egy új barátság, remélhetőleg egy új és igazi baráti társaság...:)
Sziasztok!
35 éves 1 gyermekes anyuka vagyok Dél-Pestről. Szeretnék olyan őszínte barátnőt találni, akinek tényleg fontos az őszinteség! Olyan barátnőt, akinek nem a sokadik utáni lehetek az életében, hanem olyat, aki hisz még benne, és keresei az igazi barátságot. Nem csak levelező partnert keresek, nekem fontos a személyes találkozás is! Ha a környéken élsz, és hasonlóan gondolkodsz, akkor várom leveled!
Szia!
Olvastam a hozzászólásodat és gondoltam írok neked :)
Én is Borsod megyében élek és 21 éves vagyok.
Ha van kedved levelezni írj vissza!
Sziasztok!
Szentendre környékéről van esteleg valaki???
Gyertek, kávézzunk egyet... ;)
Sziasztok!
Én 29 éves vagyok, és én is szeretnék barátokat szerezni, mert az eddigiek elköltöztek külföldre, vidékre, családot alapítottak, szóval lemorzsolódtak...:( Sok szabadidőm nincs, de mondjuk akár csak havonta jó lenne néhány igazi, megbízható barátnővel egy csajos programot szervezni, kibeszélni a pasikat, stb. akár telefonon, vagy emailben, mindegy... Tudom, hogy ez így fura, de kifújtak a lehetőségeim jelenleg arra, hogy máshol találjak barátokat. Látom, itt vagyunk még páran így, de hogyan tovább? Ez hogy szokás?:) Valami közös érdeklődés, vagy tali? Amúgy dél-pesti vagyok...
Sziasztok!
28 éves nő vagyok Budapestről és szívesen barátkoznék bárkivel a túúúl sok szabadidő leredukálására. :) Privátban adok elérhetőséget, remélem találok valakit/valakiket akivel/akikkel jól ki fogunk jönni és hasonló problémával küzd.
Sziasztok! Mit is írjak így első nekifutásra?:))) Tény már egyszer jártam itt talán régesrégen, de úgy döntöttem, most megpróbálom megint. Egy 31 éves pesti nem látó csaj vagyok, de ez nem akadályoz meg abban, hogy próbáljam életemet a lehető legteljesebben élni. Vannak barátnőim, de szeretek új emberekkel megismerkedni, talán ezért is írok most. Szabadidőmben szeretek kreatívkodni, mindenféle izgi dolgot sétálni, beülni valahová, szeretem a gyerekeket is. Nos ha van kedvetek velem megismerkedni akkor írjatok az
annamarip1@freemail.hu címre. Pest és Pest környéki lányok levelét várom 16-tól felfelé!! Szép mosolygós napokat Üdv p.a.n
Sziasztok!
Én is szeretnék új, és igazán jó barátokra szert tenni. - Mikor összejöttem a barátommal sajnos azt vettem észre, hogy egyre inkább kopnak el mellőlem a barátok. És így 19 éves fejjel, még nagyon nem szeretnék egyedül lenni.
Bárki levelét szívesen fogadom és válaszolok, bár a legjobban Borsod megyei lányoknak örülnék. =)