Barátokat keresek! (beszélgetés)
Sziasztok! Bp-en lakom a 3.kerületben. 25 éves vagyok és ugyan úgy mint itt mindenki barátokat keresek.:) Közös beszélgetések, koktélozás, ilyesmi.
Nagyon jó lenne végre egy vagy akár több embert találni akikkel normálisan lehet beszélgetni, eljárkálni. Elég egyedül érzem magam,mivel a legtöbb ismerősöm sajnos külföldre költözött.:(
Szia!
Én 22 éves vagyok, 1,5 éve költöztem Győrbe, barátaim nincsenek, szívesen megismerkednék veled, ha még mindig barátokat keresel.
Sziasztok!
Igaz barátokat keresek akik nem adják fel néhány levél váltás után.
Sziasztok!
31 éves lány vagyok. Budapest és környékéről szívesen barátkoznék! Nem levelezőpartnert keresek hanem olyan embereket akikkel lehet szabadidős programokat csinálni, szórakozni, sétálni vagy csak összeülni és beszélgetni arról ami éppen aktuális.... élni és élvezni az életet! :) Ha van kedvetek írjatok ;) zizninn@gmail.com
Szia!
Szívesen barátkoznék veled. Írj a mail címemre vagy add meg a tiédet és ott tudjuk folytatni.
Szia!
Én 28 éves, komáromi lány vagyok, ha gondolod, barátkozhatunk.
Nyíregyházáról vagy környékéről valaki?nemrég költöztem ide,barátommal lakom,de nincs kivel beszélgetni sokszor...30év körüliekkel szeretnék ismerkedni,nem vagyok bulizós típus,szeretem a természetet,zenét,kulturális dolgokat,gasztronómiát,imádok sütni -főzni is.jelenleg nagyon sok szabadidőm van/állást keresek:( /
Érdekelnek az idegennyelvek,szívesen tanulnék németül cserébe angoloznék valakivel.ha van valaki esetleg hasonlo
érdeklődéssel,írjon priviben-
üdv mindenkinek,Monika.
Sziasztok!
28 éves, két kisgyermekes budapesti (Kispest) anyuka vagyok. Sajnos a régi barátok elköltőztek, elkoptak. Szívesen ismerkednék, beszélgetnék, szabadidős programokat, sport, kirándulás, mozi, stb. terveznék (akár családostól is).
Akinek felkeltettem érdeklődését megtalál az alábbi email címen.
dulcinea84@freemail.hu
Sziasztok.
Szivesen beszélgetnék bárkivel.22éves életvidám csajszi vagyok.Szeretek bulizni és benne lenne minden hülyeségbe.ha gondolod írj privit :D
Sziasztok!
38 éves csajszi vagyok a 13. kerületben élek. Egy igaz barátnőt keresek akivel lehet jókat beszélgetni, sétálni, kikapcsolodni és akivel jóban-roszban számithatunk egymásra és öszinte! ( Nem csak akkor hív fel ha valami baja van vagy kell neki valami. ) Sajna az elmúlt évben sokat csalódtam a barátnőimnek hitt emberekben! :( Üdv: Gabi
Sziasztok, egy hamarosan induló játékhoz keresek egy korban hozzám illő (23 éves vagyok) budapesti, lányzót. Én is lány vagyok és a játékban csak lány lehet a társam.
Mivel nem szeretnék reklámozni, ezért privátban írjon rám akit érdekel. :)
Egy fiatalaknak szoló kvíz műsorról van szó egyébként.
A barátnőm akivel jelentkeztem, sajnos lábát törte, így nem tudjuk véghez vinni ezt a mókás ígérkező küldetést.
Szóval aki benne lenne és érez magában némi szereplési vágyat írjon rám, én nagyon szeretnék részt venni!
Szia!
miről szeretnel beszélgetni?
Sziasztok!
Én is barátokat keresek, 22 éves vagyok, Csongrád környéki, ha valakinek van kedve írjon privátot. :)
Szia!
Én 27 éves vagyok, komáromi lány, és ha gondolod, levelezhetünk, vagy barátkozhatunk.
Ha gondolod, írj vissza!
Szia!
Sziasztok!
40 éves vagyok, van férjem és egy lányom, de szeretnék egy barátnőt akivel tudnék beszélgetni.