Barátokat keresek! (beszélgetés)
Sziasztok!
23 éves győri lány vagyok és barátnőket keresek beszélgetésekhez, csajos programokhoz!
törpekiscsajszi a nemem szerttnék barátokat
Szerver2
Erzsóka1974
szerver2
Sziasztok szeretnék barátnőmnek barátokat szerezni
réka111
Szerver2
my free zoo
Sziasztok!
Még mindig barátokat keresek Szentendre-Dunabogdány "vonalon" :)
23 éves, szórakoztatóan bolond anyuka vagyok, mindig kész valami mókára, de a komoly beszélgetéseket sem vetem meg... ;)
Sziasztok!
40 éves mozgáskorlátozott csajszi vagyok egy 9 éves kislánnyal. Nemrég költöztünk vissza Pestre, a lányommal pici kora óta vidéken éltünk. Szeretnék barátkozni, olyan barátnőt keresek, akivel időnként összejöhetnénk beszélgetni, megoszthatjuk egymással gondjainkat, örömeinket. Csak olyan jelentkezését várom, akinek nem ciki, hogy én csak elektromos mopeddel tudok közlekedni, így nem tudok bármerre és bárhová elmenni. Szeretem a jókedvet, a jóízű beszélgetéseket és igyekszem mindig megtalálni a dolgok szebbik oldalát.
Sziasztok!
barátnőt keresek, mert úgy érzem, hogy hiányzik az életemből, egy igazi barát, akivel mindent megbeszélhetek kölcsönös bizalommal. Akivel sülve-főve együtt tudok lenni. Szeretem az állatokat, szeretek olvasni, mozizni, vásárolni, sétálgatni, kávézni stb. Minden levelet elolvasok :)
19 éves budapesti lány vagyok :)
b.rencsi12@gmail.com
Szia!
Szívesen barátkoznék veled, én is budapesti vagyok és barátokat keresek :)
Sziasztok!
24 éves Budapesti lány vagyok. Nincs túl sok barátom, és azzal a kevéssel is csak nagyon ritkán tudok találkozni. Nagyon hiányzik az, hogy legyen egy igazi megbízható barátnőm, akinek mindent elmesélhetek, akivel lehet jókat beszélgetni, sétálni, kirándulni, koncertre járni (elsősorban rock és alternatív zenét kedvelem), kávézni, teázni stb. Hobbim a zene és a számítógépes játékok, de olvasni is szeretek :) Korombeliekkel ismerkednék, de nem baj ha pár évvel fiatalabb vagy idősebb vagy, az a lényeg, hogy egy hullámhosszon legyünk, hasonlóan gondolkozzunk =) A mail címem a profilomban megtaláljátok.
Sziasztok!
Pár hónapja költöztem fel Pestre és a munkatársakon kívül senkit sem ismerek.
Jó lenne új embreket megismerni és barátságokat kötni.
Sziasztok! Pesti barátnőket keresek, akikkel lehet beszélgetni jönni-menni nevetni ismerkedni s nyitottak mindenféle jóra. Én egy pesti 30 éves vak csajszi vagyok, mindig mosolygok, bár vannak rossz napjaim. Szeretek szabadidőmben jönni-menni nevetni sportot nézni,, meccsekre járni de nem focira. Imádom az állatokat és a gyerkőcöket, úgyhogy ez se legyen akadály. Korhatár 15-től 40-ig.
Ha szimpinek találsz akkor írj az annamarip1@freemail.hu-ra ne privibe mert ezt az oldalt ritkán nézem. Szép estét!!!
Üdv!
Nyugdijaskorú barátokat keresünk beszélgetéshez, kiránduláshoz, utazáshoz. Mi házaspár vagyunk,Bp.XVl ke.-ben élünk.Csak barátságról van szó!
E-mail:levendula88@citromail.hu
Sziasztok!
38 éves Budapesti csajszi vagyok! Barátokat keresek akikkel lehet beszélgetni és közös programokat szervezni! És nem csak akkor hivnak ha bajban vannak!
Létezik még ilyen ????
Üdv: Gabi
50 év körüli barátnőt, barátnőket, esetleg egyéb közösséget keresek magamnak.
Én 48 éves érdi nő vagyok. Sajna "elfogytak" az emberek mellőlem.
Nem vagyok egy egyszerű eset, de aki megismer általában kedvel.
Hátha !!
Sziasztok! Lassan 21 éves Bács-Kiskun megyei lány vagyok és barátnőket keresek. Sok olyan ismerősöm van akik ha rossz volt a kedvük, valami öröm érte őket rögtön jöttek hogy elmeséljék, de az én történetem kevésbé érdekelte őket. Olyan is volt aki pár nap ismeretség után rámbízott olyan megalázó titkot amit senkinek nem említett azelőtt. Volt már barátom nálam jóval idősebb ember személyében is. (35-40 közötti társadalom hím és nőnemű tagjai) Ezek alapján úgy gondolom, bárki lehet jó barát, nem kötöm korhoz, nemhez :)
bulizni annyira nem szeretek, a házibulikat részesítem előnyben, halk zenével sok beszélgetéssel, játékkal, iszogatással, főzőcskével. Szeretnék moziba, színházba járó partnert találni. Fontos hogy lehessen komoly témákról kötetlenül beszélgetni. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj.
Tatabányai,40 éves,fiatalos nő vagyok,van férjem,csak barátaink nincsenek.
Szeretünk kártyázni,sétálni,strandolni,jókat beszélgetni,és minden hasonló szabadidős tevékenységet.
Olyan jó lenne,ha találnánk hasonló érdeklődésű embereket.
18 éves vagyok,most költöztem Pestre,nem ismerek senkit és elég egyedül vagyok.Szeretem a rockzenét,a lazulósat,a pörgőset és igazából mindenfajta zenét,tehát bárki megtalálhatja velem a közös hangot.:) Szeretek bulizni,de ha te nem szeretsz az se baj,a beülős napokat is élvezem,amikor csak úgy beszélget az ember egymással :) msn címem:barbaraakatona@gmail.com
facebook-om: [link]
Sziasztok!
Somogy és Zala megyéből Keszthely-Fonyód környékéről keresek barátokat közös programokhoz, kisgyerekesek is nyugodtan keressenek!
25 éves, családos lány vagyok, szívesen megismerkednék új barátnőkkel.
üzenj esszy kukac citromailre :)
Sziasztok!
21 éves lány vagyok,miskolci és igaz barátot/barátnőt keresek,akivel meglehet inni egy kávét,őszintén beszélgetni,sétálni,programokat szervezni.Pozitív személyiség vagyok,de eléggé sokat csalódtam az életben." Ha a kisujjad nyújtod..később a karod sem elég."
Várom leveledet,barátkozzunk! :)