Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Bocsi, már Célia is szóvá tette:)
Most megint eltűnök 1 órára, mert ugye Célia, ügyfeleznünk kell:)
Hoztam egy újabbat:)
Egy családanya 15 gyerek kíséretében belép a családsegítőbe.
- Ez igen! - így a szociális gondozó -, Ezek mind a magáé?
- Persze, hogy az enyimek - válaszolja enerváltan az anya, akinek már herótja lehet ettől a kérdéstől, majd odafordul a gyerekekhez, és kiadja a
parancsot:
- Üjjé le, Jocó! - mire az összes gyerek leül.
- Nosza - mondja szociális gondozó, - akkor most közösen kitöltjük a kérvényt. Először kérném a gyerekek nevét, egyenként.
- Ez itten a legidősebb, a Jocó.
- Aha. A következő?
- Ez meg itten a Jocó.
A szociális gondozó felhúzza a szemöldökét, megköszörüli a torkát, és tovább ír. Egyik fiúnak a másik után, a legidősebb négynek, mindnek Jocó a neve. Ezután a legidősebb leány kerül sorra. Mit ad Isten, az is Jocó.
- Na jó - mondja, - kezdem kapisgálni a dolgot. Akkor az összes gyereket Jocónak hívják?
- Igen, ezze eccerűbb a dógom - válaszolja az anya. - Ha itt az ideje, hogy indúni köll az iskolába, csak szóllok: "Jocókám, indulás!". Ha kész a vacsora, csak eekiátom magamat: "Jocókám, kész a kaja!", és má szaladva gyün is az összes. Ha félő, ho' kiszalad valamellik az uccára, csak
szóllok: - "Megájá, Jocó!", és az összes megáll. Életem legjobb ötlete vót, az összeset Jocónak keresztűni.
A szociális gondozó gondolkodik egy kicsit, megráncolja a homlokát, és merengve megkérdezi:
- És mi van akkor, ha csak az egyiket akarja szólítani, nem pedig az egész csapatot?
- Há' mi lenne? Akkó a vezetéknevin szólittom...
Figyelem!!!!!
Akinek van kontaklenncséje, s olvasta a véleményemet azzal kapcsolatban,akkor bocsánatot kérek!!:((
nem volt direkt.. senkit nem akartam bántani ezzel..
akiket sértettem ezzel: Célia,silk,gwen,s mások is,tőlük elnézést kérek!!
jajjjjjj:( ezt jól megcsináltam:(
Egyszer néztem ilyen dokumentum műsort,hogyan készítik a kontaklencséket,s akkor éppen beteg voltam:( igazából nem a kontaklencsétől voltam rosszul,hanem a lencsefőzeléktől amit ettem :D:)
ez nem igaz:D:)
nem utálom a szemüveges,kontaklencsés embereket.
Még jó, hogy sose fogunk találkozni...
a végén még elhánynád magad tőlem. :D
jó:))tetszik:))
én éneklem!!:D:) csak vicc :D:)
Som Krisztián&Szatmári Orsi készíti,énekli
de sokan szeretik :))
nem itt:D:) csak én:))
jólvan,örülök:))
nekem se a tiéd:D:)
a héten : Miki felsül az újabb ötletével..
ez az ötlet volt az..
jó,oké,próbálta megakadályozni Nóri ház nézését,de ezzel viszont magára haragítja a nőt:(
csak azt éri el,hogy ordibálni fog vele..
Biztosan Ildi lesz.
Dani vajon mit fog művelni megint? András vesz egy új TV-t és azt is szétveri? Vagy esetleg most a számítógép jön? Hiszen mint mondta már a neten keresztül figyelik.
Gurul lefelé a cigány a töltésről biciklivel, eléugrik a rendőr:
-Állj cigány! nincs lámpád.
-Na ugorj el rnedőr, me' fékem sincs.
Vicc:
Az egérke és az elefánt egy motoron utaznak. Az elefánt vezet, majd így szól:
- Félsz, egérke?
- Nem félek én! - hangzik a válasz.
Az elefánt gázt ad, majd kis idő múlva megint megkérdezi:
- Félsz, egérke?
- Én? Ugyan!
Az elefánt csutkáig nyomja, mígnem elfogy a benzin. Leállnak az első kútnál, és feltankolnak. Visszafelé az egérke vezet, és ő is megkérdezi:
- Félsz, elefánt?
- Nem én! - válaszolja.
Az egérke padlóig nyomja a gázt, majd újra megkérdezi:
- Félsz, elefánt?
- Nem én! - hangzik a válasz.
Mire az egérke:
- Pedig félhetnél, mert nem érem el a féket.
Két hét múlva ez lesz "Az aktuális rész ismertetője: Claudia megint vissza akar ülni a főnöki székbe, és ennek érdekében nem riad vissza semmitől. Zsófi eltűnődik, vajon Zsolt mit titkol előle a múltjából. Egy újabb vendég érkezése tovább keseríti a Kertész családot, és a viselkedése újabb cirkuszokat eredményez még olyan helyzetekben is, ahol csak a részvétnek van helye. Kamilla még több borsot készül törni Nikolett és Imre orra alá. Valter egy lépéssel közelebb kerül Claudiához. Gézát felbőszíti a testvére anyagiassága. Zsolt nehezen tudja megállni, hogy bele ne szóljon Linda szerelmi életébe. Danin megint kitör a betegsége, és megdöbbentő dolgokra ragadtatja magát."
Melyik Kertész tesvérre tippeltek? Szerintem Ildi.
Intrikus hősünk, Miklós jól kiszúrt Nórával. Kétes hírű akciójával belerondított a saját fészkébe!
Most aztán boldog lehet. Kaptak egy kis haladékot-Valterral és Zsolttal együtt-mielőtt felsülnének a ház-eladási ügylettel.
..és van min rágódniuk a nézőknek-pár napig.
Mondhatom, ennél elmésebb ötletek kellenének ide, csak hát az íróknak hetente meg kell dolgozniuk a pénzükért.
Mit tehetnek? Szegény ember vízzel főz..
Majd töltögetem fel őket, csak még nem jutott időm...
Arra gondoltam, hogy elég régen ismerjük egymást jó páran, ha valaki úgy gondolja, küldje el nekem privátban az iwiwes elérhetőségét, bejelölném ismerősként és ott gondolom másoknak is vannak érdekes képei, én is oda többet töltögettem fel...Szóval várom szeretettel a privátokat... :)
Ez hihetően hangzik.
Géza-úgy általában-valóban tuskó. Javarészt darabos és érzéketlen. Ez jellemzi a karakterét.
De abban igaza volt, hogy a neje Magdi anyus halálhírére le mehetett volna hozzá.
Zsófi meg elpanaszolta, h Zsolt otthagyta a terapeutát, és, h tuti hazudott amit ő észrevett. Honnan tudja? Ott volt? Mi van ha az igazat mondta és azért sértődött meg, mert nem hitt neki. Hiszen semmit sem tudunk Zsolt gyerekkoráról, mi van ha igazat mondott és tényleg részeg apja volt ,aki szíjjal verte a családot. Hiszen ilyesmi előfordul ha nem is gyakran.
Kingának meg nem értem mi baja van. Géza tuskó volt? Hiszen pár órája halt meg az anyja mitől lenne jó kedve? És igen ha vasalni tudott akkor le is tudott volna menni Gézához az udvarra.