Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Vérfrissítés a Barátok köztben
Most komolyan semmi megrendülés, hogy Magdianyus kifújt? Aszittem minimum a fél Mátyás tér összedűl, ha őt kirakják, erre csakazértse hiányzik senkinek. Sztem ez már egyfajta kicsinyes bosszú a producerek részéről is.
Persze nekik belefér, hogy az életszerűség rovására menjen a történet, hiszen eddig is ezt csinálták...
Köszi!
Rád mindig lehet számítani. :)
Szerintem a gyászruha már nagyon kevés helyen szokás csak, és idősebbek körében. Meg az nyilvánvaló, hogy nem az az első dolguk, hogy rohannak beszerezni fekete cuccokat.
De azért kicsit lehetne érzékeltetni, hogy haláleset történt, és megrendültek, legalább néha elsírhatnák magukat a szereplők vagy valami, de totál úgy viselkednek, mintha Magdi már évek óta halott lenne.
Nem tudjuk, ma még Magdi halálának másnapja volt, az eseménynappal együtt. A derék levélhordó amúgy a Velencei-tóra ment, bár ez a sztori szempontjából édesmindegy. Géza most simán megérdemelné, hogy Kingacica úgy otthagyja, mint Szent Pál szeretett keleti szomszédainkat. Attilával kapcsolatban jutott eszembe, hogy a gyerekeire a BK-ban Kertész Bálintéhoz vagy az előbbi leányához hasonló sors vár-e? Ha már Kertész: Botond helyében én most Zsófit próbálnám bosszúból elcsábítani.
:ODDD
Miattam? Milyen neveket? Na mesélj. :D
És de, érzékenységtől. Mert amit írtam, annak volt humortartalma, le lehetett volna azzal is reagálni. Bár igaz, mit várok egy BK-rajongótól...
Ráadásul bejött a Gézás verzió, nekiesett Kingának ,h Péterrel kavart és tőle terhes. Ennyire azért még ő se lehet hülye, ilyen való életben nincs. A cipőnyom is bejött, Vili Bá előzetesben lesz ameddig a postás vissza nem jön a nyaralásból. Ha életszerű volna a történet a postás menne a dutyiba segítségnyújtás elmulasztása miatt.
Attila megint legyőzte Mikit, de remélem nem ő fog győzni és Miki lenyomja, nagyon sunyi képes van és annyira mézesmázos modora, ami már gyanús. Tuti rejteget valamit és tuti rosszban sántikál.
Mert sajnos az elég lehangoló volt. Nem túl jó körülmények között voltak ott az állatok. :(
Meg ugye a sűrű kerítés miatt nem nagyon tudtam őket fotózni. Ide viszont most rakok fel pár képet.
Ez nem érzékenységtől függ. Normális kérdésre normális választ vártam.
Visszaolvastam, hiszen kerestem linket....Ja igen, már emlékszem....miattad nem lehet itt néhány nevet leírni...
Bocs a zavarásért, de miattad nem fogom elhagyni a topicot....
:D
Köszi. :)
Ez minden, amit el tudtok róla mondani? :D
Na gyerünk kérem a szaftos összefoglalót! :)
Icebox! Képeket! :)