Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Jók a tatai fotóid is, silk!
Várjuk a legfrissebbeket is.
Mutatták, csobbant egyet, utána kikászálódott a vízből és dühöngött-Zsolttal együtt. Ő azért, mert vizes lett, Zsolt pedig, mert átvágták..
Miért, mit vártál, hogy a nyári szünet után minden megváltozik?!
ott folytatják, ahol abbahagyták-a langyos sekélyesben. Ma úgy mondják: gagyi. Annak meg semmi köze a valósághoz.
Nálam tegnap a Miki féle akció verte ki a biztosítékot. Egy olyan ember, aki az üzletnek él, ráadásul a saját cégéről van szó, az nem csinál ilyet, hogy rontja az üzletet és áskálódik...Nonszensz!!! Ekkora baromságot még nem is hallottam...
A legelejéről lemaradtam: mutatták, hogy Botond beleesett a medencébe?? Gejza meg tuskó volt Kingával??? Minden esetre Kinga viselkedése sem volt éppen az "alkalomhoz" illő, ugye kezdődött azzal, hogy vasalt, de amikor Géza kérdőre vonta, akkor azt mondta, hogy rosszul van. Nahát, ha vasalni tud, akkor a férjét is tudja istápolni az anyja halála miatt. Most meg átült Zsófihoz és minden féléről pletykáltak...Nem tudom, azért anyósom halála jobban megrázna, és állítólag Kinga még szerette is Magdust...Ááá, a nyári szünet után sem lett jobb....Nóra meg!! No comment!!!
AZ ati?
:-)
..rendben, és ezeket a fotókat ne siess eltávolítani!
/Amíg nem teszel fel helyettük riói, floridai, vagy acapulcói képeket.
De ami késik, nem múlik./
Hát bizony jónéhány fórumozó távlatosabban gondolkodik, mint a fkv-írók!
:ODDD
Ja, amúgy imádok fotózni. :) Az Ati nem mindig a legjobb alany hozzá. :D De utána meg örül, hogy van róla normális kép. :)
Sokat gondolok még azokra a gondtalan napokra...hmm...de kár hogy vége.
Még a legvalószínűbbnek Géza vádaskodása tűnik.
Az ő figurája hihetetlenül korlátolt és amikor az észt osztogatták, ő elnézte és egy másik sorba állt be..
Pontosan így van.
Túlzásokkal teli, hatásvadász, mesterkélt jelenet volt, ez jellemző az egész sorozatra..
Szerintem nem undorító, mondjuk inkább úgy, kivagyi, de ez ízlés dolga.
Jobbára feltűnést kelt, de hát éppen ezért viselik.
nekem eleve furcsa volt, ahogy vilibát bilincsben vitték el. ehhez azért kevés adat állt a sünök rendelkezésére, legfeljebb mint tanút beidézhették volna első lépésben.
gézáról meg jobb nem is beszélni. róla már bármit el tudok képzelni, olyan bunkó az utóbbi időben...
Akkor minden elismerésem a tiéd! Jó érzéked van a filmezéshez.
Olyan képet, vagy képeket tegyél fel, ami a szállásotokat/motel/ és a környezetet is mutatja.
Úgy az igazi.
Őrizetbe vételhez alapos gyanú kell, ez az, ami itt teljes egészében hiányzott!
/Orsi fontoskodása ezt távolról sem alapozta meg, függetlenül attól, hogy neki most lelkiismeret-furdalása van../
Amit láttunk, az csak a mesében fordul elő..
Ez én csináltam Joys! Egyedül!!! :)
A párom nem ért az ilyesmihez. A gép előtt én vagyok a nagyobb ász. ;)
A szállásról is tehettem volna bele képet, de valahogy az kimaradt. Ide majd este rakhatok fel róla képet, ha gondolod. Nagyon egyszerű kis apartmanban voltunk. Még tv sem volt!! Ez csak később tűnt fel, bevallom nekem hiányzott is egy kicsit. :)
Nekem van. :)
Még jó, hogy nem számít a véleményed. :D
a háromból eddig akkor csak a botond féle halódás egyértelműen stornó?
szokás szerint lemaradtam, de akkor a másik kettő közül - elméletileg - valamelyik megtörténhet? bármelyik is (vilibá szökése, kinga meggyanúsítása) nagyon durva lenne...