Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
..különösen ami Vili bá' mesébe illő, női ruhás szökését illeti..
De inkább kabaréba illik. Vagy egy óvodás műsorba.
Sziasztok!
Alig vártam, hogy kezdődjön. De már az első pillanattól kezdve idegesített :(
Géza bunkósága (a hajáról nem is beszélve), Vanda pofátlansága, stb. Jó volt viszont, hogy Valternek vannak önálló jó ötletei. És Clau ahogy kiosztotta Vandát...
Üdvözlet mindenkinek az új szezonban!:)
Tegnap volt szerencsém látni Kalamárt a reggeli műsorban. Azt mondta, hogy meglepő volt, hogy a folytatásként felkínált epizódok közül mind a hármat elutasították a nézők, pedig az egyik igaz lesz. És még ezek után azt merték mondani, hogy a sorozat élethű.:O
Az nem vitás, hogy a nézők szellemi színvonalát olykor felháborítóan alacsonyan ítélik meg, úgy a 10 körülire.
Valter és Zsolt rendszeres irodai pusmogása ékes példa erre.
11 év után végre ideje volna változtatni ezen az erőteljesen pénz-szegény, belterjes cselekményen, mert amit látunk, az olykor szánalmasan naiv.
Kertészék gyöngyszemét, Gézát eddig is darabos, érzéketlen, bunkó pasinak ismertük meg, lassan már fel sem tűnik.
A látottak alapján meglehetősen nehéz elhinni, hogy szerelmes a feleségébe.
Igazad van, ez nekem is feltűnt már régen.
Érdekes, ami a való életben még egy 10-es iq-jú emberkének is feltűnne, az itt senkinek nem tűnik fel. Mármint hogy akárhányszor bemegy valaki a raktárba, Zsolt mindig az albérlőjével tárgyal. Vagy csőtörés van, vagy elromlott valami.
Jó reggelt!
Új főcím. Hú, arról lemaradtam. Jó?
Nem akarok a kákán is csomót keresni, de úgy vélem, aki két emelet/!/ magasságból ebben a testhelyzetben, háttal ér a vízbe, ahogy Botond, az nem ússza meg egyszerű csobbanással-ez biztos.
De mindegy.
/Tudjuk, valójában legfeljebb másfél-két méterről esett bele, ami fürdésnek nyilván jól esett../
Hangulatos kis összefoglalót készítettetek a spliti napjaitokról, Célia és kellemes zenét választottatok hozzá. Jól néztek ki rajta!
A szállásotokról, a közvetlen környezetről nem csináltatok képeket, vagy csak nem fért be az öt percbe?
A kisfilm szakmai szempontból profi munkára vall. A párodat dicséri?
-Ez a gyakori pusmogás már nekem is feltűnt, hetekkel ezelőtt, ezt alaposan túlzásba viszik ebben a pletykaházban.
Csak az nem veszi észre, aki nem akarja.
-Miklós ügyködése a cégük lejáratására igen rossz ötlet az írók részéről, hiszen a saját részesedését is érinti, vagy érintheti, de most arra mindenképpen jó, hogy egy ideig Nórát elvonja a Valter által/Claunak/ kínált ház felkeresésétől.
Megszokhattuk már, hogy a sorozatban hemzsegnek a szenzációhajhász, ésszerűtlen cselekmények..
Sziasztok! :o)
Valaki beavatna, mi volt a BK-ban? Sajnos lemaradtam róla :o(