Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
rossz lehetett neked, szerencsére nálunk csak a hányós 'buli' volt jelen, pedig készültünk minden rosszra :-)
még a figyelmeztetést is megkaptam, hogy ha a terhesség alatt akár egyszer is megkívánja a pacalt, ne engedjem, hogy egyen... :-)
szerencsére nem volt ilyen...
Okés:)
Csak zavart, hogy az illető, akire rászóltam, új volt köztünk és az összes hsz-a elég alpárira sikeredett.
Nem tudom, nekem nem volt bajom a terhességem alatt. Sem kívánósság, sem hangulatváltozás, sem hányinger. Bár a hangulatváltozásról lehet, hogy uramnak más lenne a véleménye:)
Nemcsak túlzás, valótlanság is. Senki nem utálta.
Ő egy kedves, pletykás, fontoskodó vénasszony volt, de szerethető.
És mint karakter-kiváló!
A Bk egyetlen erénye a jól megrajzolt figurák, egyebet nem tudok említeni. Szerintem ennek köszönheti a még mindig magasnak ítélhető nézettségét.
Ja, és Ati megkóstolta a kagylót 40 kunáért, aminek a felét ott is hagyta, anyyira nem ízlett neki. :P Én mondtam neki, hogy szerintem az ilyen kaja neki sem fog bejönni.
Én fini grillcsirkét ettem, aminek a felét meg ő kunyerálta el, mert amúgy éhen maradt volna. :D
azért az erős túlzás, hogy mindenki utálta...
konkrét személyt is tudsz mondani? én nem...
lehet, hogy volt, aki nem szerette, de nem tudok olyanról, aki utálta volna...
Hát a párom 36-ért vette. És az még egy jó ár. Mi ottkint 40-re kerekítettünk, úgy könnyebb volt számolni. :)
Őszintén szólva Ati volt a kasszás, úgyhogy az árakról inkább ő tuna mesélni, de....a malacsültet (ami ismeni volt!) az 40 kunáért adták, a Karlovacko (sör) 14 kuna volt, a fizetős parkoló Trogirban 8 kuna volt egy órára, Splitben már 10 kuna. Átszámítva ezek nem túl jó árak, de valahogy kunában nem volt drága. 5200 kunából még vissza is hoztunk 1000 kunát, pedig amit megkívántunk megvettünk. :)
Én semmiért nem cserélnék le egy ilyen nyaralást a Balatonra, az tuti. Teljesen más. A horvátok nagyon édesek és nagyon igyekeznek a kedvünkbe járni. :)
azért annyit megtehetett volna, hogy legalább nem mosolyog, miközben gézával beszél...
géza meg egy tapló - de ezt már régóta tudjuk...
chuck-ot én is néztem, amíg ment, bár annyira nem ragadott meg, gondolkodtam is rajta, hogy ne keressek-e inkább mást helyette, de az rtl megoldotta a kérdést :-)
nem szerződésszegés, hisz egyrészt minden csatorna fenntartja a műsorváltoztatás jogát, másrészt a csatornákkal semmilyen szerződés nincsen, csak a szolgáltatóval...
Na, az jó lehetett:)
Ja, amúgy jó reggelt!
Én vezetni nem is tudnék anélkül, és nagyon sokat vezetek, napi szinten. Viszont nekem a jogsimba is be van írva, hogy szemüveg + tartalék szemüveg.
Célia, írnál röviden a spliti árakról is?
Most 33 Ft körül van a kuna??
Nos akkor:
-Attila magával vitte Timit is a leánya balett-órájára, amit Miki nem fogadott kitörő örömmel.. Egyébként az új Timike nagyon életrevaló kislány, az eddigi legsikerültebb választás, csak kár, hogy régen túl van az óvodás koron, legalább másodikosnak néz ki!
/ha ő óvodás, én vagyok a kalpuri maharadzsa!/
Megkérdezte Mikitől, miért nem ő van az anyjával az ágyban, mire a Don éles szavakkal adta a tudomására, ne a gyerek előtt hancúrozzon Attilával..Nóra pedig meghunyászkodva szabadkozott,ahelyett, hogy kikérte volna magának volt férje illetéktelen beszólását.
-Botond, mihelyt megszárítkozott, sértődötten hazatért, ekkor tudta meg Tildától a nagyanyja halálát.
-Vili b. szénája rosszul áll, adta hírül a családnak a Valter által ajánlott ügyvéd:halált okozó testi sértés a gyanú, mivel megtalálták Magdi anyus blúzának hátán az öreg cipőjének nyomát, továbbá a gyanút táplálja az életbiztosítás is..
-Géza azzal vádolja búslakodó, döbbent hitvesét, hogy amíg ő az ágyat nyomta külhonban, addig Kinga lefeküdt Péterkével és így esett teherbe.
Szóval "kidőlt a kályhacső"..
Kinga sértetten elvonult és Zsolt barátnőjének panaszkodott.
-Lindácska-Zsolt és Zsófi jelenlétében-élesen leszidta Botondot, hogy ő pletykálta el, hová igyekeztek édes kettesben egy kis időtöltésre és ő neki csak "arra kell".
Még nem sejti, hogy áspiskígyó barátnője, Vanda a ludas..
Volt még valami?? Segítsetek..
Nemtom, ritkán használom, csak ha felmérgelnek.
Amúgy talán nem akkora hiba, hogy feltétlen az orrom alá kelljen dörgölni, ha egy magyartanár is belezavarodik...
50-60? Legyalulják és újrakezdik? Erre van pénz?
Egyébként azokat a medencés jeleneteket a barátnőm munkahelyén forgatták, mondta is nyáron, hogy ott a stáb. Jó lett volna látni is, de majd valahogy túlélem.
..hát a zenét hallva nekem is Terminator-érzetem volt.
/A nyavalyát nem ly-nal írják, Gwen? Szerintem-igen../
"– Évenkénti általános válogatás lesz szeptember valamennyi hétvégéjén, aminek most nagyobb a tétje, mint az megszokott, mert ebben az évadban ötven-hatvan kiosztandó szerepünk van – kezdte Tombor Zsuzsa, a Barátok közt castingdirektora. "
50-60 új szerep?? végre valami történik majd a sorozatban!
De lehet, hogy ez csak a szereplőválogatásra való csábítgatás, és az 50-60 ember csak arra kell, hogy a háttérben kávézgasson a Rózsában.
Adri,Lindus: Ti mikor is mentek?