Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
nem azaz undorító aki hordja..:-))
nem azt mondtam.. :))
félreértés ez..:( senkit sem akartam piszkálni..:(
bocsi
úúúúgy izgulok
:DDDD
Jaj, ma olyan képet kaptam emilben, ha látnátok! A kép egyik felén Magdi anyus szambázik féllábon a lépcsőn, előtte a galacsin; a kép másik felén ugyanúgy szambázik féllábon M.Jackson.
Alatta a felirat: Szívünkben örökké élni fogtok
Aki látni akarja, elküldöm emilben.
Egész nap nem volt időm feljönni. :(
Micsoda napom volt....
Nem. Inkább a közösséghez tartozás része. Horthynak a karján volt egy kígyó, archív felvételeken látszik, amikor Kenderesen teniszezik az öregúr. A mai dán királynő apja, IX. Frigyes pedig ifjúként egy háromárbocos hajót tetováltatott a mellkasára. Az uralkodó félmeztelen képe (NB: NEM trükk volt!) az egyik koppenhágai (Nyhavn rakpart "rossz" oldala)tetoválószalon kirakatában volt a cég reklámjaként. 1972-ben, a király halálakor bevették az udvar kérésére, azóta nyilván visszatették.
:O)))
vagy beleesik a szennyesruhagyűjtő konténerbe a használt lepedők közé :)
(arra a nagy fém tologatós ketrecre gondolok, amibe a szobaasszonyok a lehúzott ágyneműt dobálják)
tényleg? ezt nem is tudtam.
Talán halál esetén az azonosítás miatt?
Hát még a tetovált nők! :O(((
Egyetlen szakma van, ahol követelmény: a (hadi)tengerészet.
Ebben is igazad van, nekem is jól áll azt mondják. Otthon például fel sem veszem, minek pazaroljam a folyadékot...
Viszont nyáron kifejezetten jó, mert lehet hordani napszemüveget, télen nem párásodik be, ha kintről bemész a meleg lakásba, illetve én a strandolásnál is szeretem.
nekem meg soha nem jutott még eszembe kontaktlencsét venni.
Annyira szeretem magam szemüvegben, sokkal jobban, mint anélkül. A szemüveg öltöztet!
a leggagyibb tetkók : a sárkány, a lepke, delfin, rózsa....
rémes.