Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
gyakorlatilag semmit.
fiatalabb (tizenéves) koromban, mikor szégyelltem a szemüveget, a kontaktlencse meg rohadt drága volt, úgy mászkáltam az utcán, hogy a szemüveg a táskában, nehogy valaki is lásson benne. láttam mindent, de nagyjából csak foltokban, arcokat nem ismertem fel, így nem is köszöntem ismerősöknek sem... de sz@r volt, mikor egyszer azt hallottam vissza, hogy milyen nagyképű bunkó vagyok, amiért nem köszönök...
:)
Ok.!
OFF! Adjatok a kultúrának is!
Dsida Jenő:Szeptember
"Pirosodik a vadszőlő-levél.
Most megint régi leveleket olvasok.
Délután hideget fúnak a völgyre
a halaványkék havasok.
A hunytszemű, kisanyás békességet
most újra meglelem,
a békét, melyet úgy megédesít
krizantém-illatával a végső sejtelem.
Ha most jönnél, kezem csak így maradna,
ahogyan itt a térdemen henyél.
S azt mondanám:
Pirosodik a vadszőlő-levél."
hú, megint melegedés várható?
én eddig abban voltam, hogy miki nórára hajt, az, hogy attila is tetszik neki, nekem új dolog.
szegény miki, azért kicsit sajnálom, teljesen kétségbe lehet esve, hogy attila nem lehet az övé...
de tudod mit? istenuccse, legyen meg mikinek attila is...
:-)))))))
:-DDD!!
/Ezt nem én hoztam ide, de szellemes./
Ez nagy különbség, Adri!
Mert nem mindegy, hogy valaki az ideális állapotot szereti, vagy az állapotos ideált..
Több, ennél is nagyobb kapitális baromság esett már meg, gondolj csak pl. arra, mikor briliáns-eszű Gézánk az ágya alatt/!/, egy dobozban őrizgette a gyémánt-csempészésből származó millióit.
Ahol Magdi anyus naponta /vagy két naponta/ takarított..
Ez az eset Mikivel csak azt mutatja, hogy egy gonosz lelkű, égetnivaló gazember, akinek régen börtönben lenne a helye.
Amit eddig is tudtunk.
Most nincs lelkiismeret furdalása, hogy imádott Nórájának-és ezen keresztül a cégnek-okoz kárt.
Azért Attilát kegyetlenül gyűlöli, mert ha nem lehet az övé, ne legyen másé se..
/Mint a szomszéd tehene../
Hát látod, én is benn hagytam:)
Én hiába nem szeretem a szemüveget, ha nincs rajtam sem a szemüveg, sem a lencse, annyi nekem. Semmit nem látok szó szerint. -5-ös az enyém
Én még a csúszdázáskor is bent hagytam. Jól be kell húnyni a szemet érkezéskor! :D
Én anélkül nagyon homályosan látok. A szemüveget meg nem szeretem.
Te legalább bezárhatsz. Mi nem zárunk be, még nem is ettem:)
Ja, és minden nap van félfogadás, az az elvünk, hogy nem küldünk el ügyfelet.
Na, most tessék szidni a köztisztviselőket:)
vajon 80as látta már?
:-D
Ja, mert a tv-ben aztán olyan de olyan kövér volt, az volt vele a legfőbb gond. :S
Ne is juttassátok az eszembe azt a csat, éppen eszem...