Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Mai részben a "vacsi" szó gyakorisága a szokásosnál nagyobb volt :(
Láttam az új főcímet.
A zenei alapot cserélték csak ki, az ének ugyanaz maradt. Kis költségvetésű változtatásra volt cska lehetőség, szegény az eklézsia :))
Sértegetett a nyavaja. Ezt iróniának hívják, és ha kicsit visszaolvasnál, tudnád, hogy hova keveredtél. Na. Ha ilyen érzékeny vagy, ez nem a te topicod.
Hahó többiek!
Mivel itt nincs tv én ezt fogom nézni ma este! :DD
[link]
Bocsánat a zavarásért. Nem gondoltam, hogy egy kérésért sértegetést kapok, de azért köszi.
Ja, mer akkora rajongók vagyunk, hogy nemcsakhogy megnézzük, de még fel is vesszük! :DD
Apropó, én még mindig dolgozom, nem látom, majd meséljetek. :)
Ja, bocsi, ez Céliának szól!
Most néztem végig én is, jók a spliti nyaralási fotóitok, tetszettek.
Az állatkertből keveset mutatsz.
Sziasztok.
A tegnapi részt feltöltötte valaki a netre? Vagy fel tudná?
Nagyon megköszönném:)
Hopp erről jut eszembe. Jók az új képek iwiwen! A szikláson konkrétan úgy nézel ki, mint egy sellő! :D
Már továbbítottam is az ismerőseimnek! :D
Áááá....ezt csináltad volna meg a tengerben...! :P :D :)
Na, ja. Itt aztán mindenkit kibeszélnek. Ezt úgy tudja az ember kivédeni, ha bezárkózik a 4 fal közé. Dehát ki képes erre ? :P
Főleg Praclifalván, gondolom. :)
Jaj. :S Nálam annyira nem vészes a helyzet, otthon csak tv-zéshez, monitorolvasáshoz kell szemüveg, amúgy 1,25-össel elvagyok. Egyszer még kocsival is elindultam otthonról lencse nélkül, szerencsére feltűnt, hogy kissé máshogy látom a világot, mielőtt kikanyarodtam az országútra. :D
Á, de én nem csúszdázni szoktam, hanem inkább úszni, és megmaradt az a rossz szokásom gyerekkoromból, hogy kinyitom a szemem a víz alatt- úszószemüveg nélkül is. :)
annyira utálom azt a sok hülye reklámokat..
nem könnyű eltéveszteni a kezdést, pénteken közvetlenül (hogy témánál maradjunk:-) a bk után :-D
illetve - gondolom - a jó hosszú reklámblokk után...
Csak az első részt láttam, de nem tetszett különösebben. Üsse kő, a legközelebbibe belekukkantok. A Chuck előzeteséből viszont ordított, hogy annyira csapnivalóan ostoba, hogy még az igénytelen magyar közönség sem nyeli le.
Gyerekek, ez már nem is BK-s, hanem kontaktlencsés fóruM:L)
Dettó mint én annak idején:)
Gondolhatod, semmit:)
Az ügyfeleket mindenesetre hallom:)
Ja, ja. Nálam is volt már ilyen. A párom van, hogy rám is szól, hogy köszöntek ám. :D
én olyan szintem el tudok bambulni , hogy ránézek az ismerősre elmegyek mellette és utólag jövök rá:
hát köszönnöm kellett volna!
Amúgy elég bóka vagyok az utcán. Elmerengek, bambulok, sokszor nem veszem észre az ismerősöket. :D
Így -1,75-ös szemmel is van, hogy nem ismerek fel valakit az utcán kontaklencse nélkül (volt hogy egy időben begyúlladt a szemem tőle, és nem tudtam hordani). Persze inkább úgy, hogy az utca túloldalán volt az illető. Szóvá is tették utólag. :P
Mi az? Itt mindenkinek rossz a szeme? Jómagam 20 éve hordok kontaktlencsét. :)
További ajánlott fórumok: