Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Miért csak félig tudtad megnézni?
Érdekesebb részek?? :D Nem, nincs olyan amire gondolsz! :D
akkor Som Krisztián fejlődött az évek alatt:)
na, majd holnap meghallgatom.
Én rögtön sejtettem, hogy Botond megússza egy kis fürdőzéssel. Kár! Kicsit azért beüthette volna magát. :P
Nagyon nem erőltettem a BK nézését (szerintem nem is kellett volna megint elkezdeni nézni....). Közben a gép előtt is voltam. Elkészült egy kisvideó a nyaralásról, beteszema linket annak aki nincs fent esetleg az iwiw-en:
:)
Hát kezit csókolom!:)
(Szia! Sziasztok!)
Milyen jól megvoltam eddig a BK nélkül! Most minden hétköznap rab leszek 40 perc bruttó, 24 perc nettó Barátok közével?? :(
Ennyi hülyeséget töményen látni!
Gerna! Tőled olvasom, hogy Kinga hülye mert azt hiszi, hogy az abortusza miatt nem lehet gyereke? Ezzel nincs semmi baj. Ha azt hiszi azt hiszi, ha ez hülyeség akkor hülyeség, de az hogy Géza milyen hülye, hát az agyrém! Persze neki semmi sem lenne jó, még az sem ha üvegcserepeket dörzsölnének a s.gge lyukába! Mégértem a kiborulását az anyja halála és az apja letartóztatása miatt, de így beszélni a feleségével! Persze az is minek abortuszált az első gyerekkel?? Az abortuszengedélyes magzatból sem káposztafej lesz, ha hagyják továbbfejlődni, hanem ember! (Na itt álljunk meg az abortusztémával!)
Csalódásomra Botond tényleg vízbe esett! Persze a BK nem krími krimi. Félek így Zsolt nem ért el semmit, mind Botondban, mind Lindában dacreakció lesz és csakazértis gimnasztikázni fognak. Zsolt nem egy törvénytisztelő ember, hátha kitalál valamit.
Szóval miklós jelentette meg a becsületsértő cikket a kft-ről? Lehet tanulni belőle. Mégiscsak jó valamire a BK!
Ez a Géza helyből olyan hüJe, mint más nekifutásból. Kiadják neki az apját a jardon. Ahogy a kis Móricka... Kinga meg összeállhatna a maga férfijából ugyancsak kiábrándult Zsófival és leszbi párosként nevelhetnék Géza pujáját, aki remélhetőleg okosabb lesz az apjánál.
:ODDD
Sziasztok!
Mindenkit üdvözlök a hosszú szünet után!
Remélem fordulatos, izgalmas és humoros történetekkel teli évadnak nézünk elébe.
Mindenkinek jó fórumozást kívánok!!
milyen az új főcímdal?
ki énekli?
medence.
kitaláltuk.
Nem hinném, hogy felmenne...
:ODDD
ugyanmár! Ilyen csacskaságokkal foglalkozol, mikor ma kezdőőődik a BK!!!!
:DD
Hahó Mindenki:)
Most akkor sosem tudom meg, hogy mi a "112, életmentők" vége???