Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Hello Bogoj, hello Silk! Üdv újra a csapatban!
Opatiját sokan még ma is Abbáziának hívják, hiszen egykor Magyarország része volt.
Csodálatos hely, ha tehetem visszamegyek oda még egyszer!
Férfinek fülbevaló?! Ízlés dolga..ha egy fiatal srácon látom, oda se figyelek rá, de egy meglett férfi-gondolom-egykori divathóbortból, polgárpukkasztásból teszi.
Te már ebbe születtél bele Adri, így nem csodálható, hogy nem akadsz fenn rajta, hogy teljesen normális dolognak tartod. Lelked legyen rajta.
Egy biztos, komoly üzletember nem ölti magára.
a Bk-ban pedig eddig is elment minden marhaság és életszerütlenség.
Ha már a nagy Berényire ráaggatták, csak viselje..
Áldásom rá!
vannak új arcok?:O
üdv a csapatban!:))
megyek fürdeni..
majd lehet holnap jövök ismét:))sziasztok,puszi:))
Berényi András: R.Kárpáti Péter
Linda: Opitz Petra,
Júlia: Mérai Katalin.
Vanda: Kardos Eszter,
s a többiek.. :-))
gondolod,hogy emiatt békén hagyja Lindust?:O
nem hiszem.. szerintem amint felépül,tovább....... :D
Sziasztok!
Visszatértem én is...Ha tehetném, azonnal fordulnék vissza Opatijába...Majd teszek fel képeket, érdemes lesz megnézni őket! Aki pedig még nem járt ott, az most induljon!!!! ISteni a hely! Majd írok élménybeszámolót a naplóban, amit vezetek..
ha botond a medencébe esik, akkor az jó nagy baki, mert a medencéket sosem szokták ilyen közel tenni az épületekhez. vagy zsoltibá nagyon erős, és jó messze tudta dobni a gyereket:-)
egyébként meg sziasztok :-)))
most nem fogok visszaolvasni, gondolom gyártódott ezer oldal, nincs hozzá türelmem:-)
na?:D kigyúrt pasi,tetkókkal,piercinggel és skinhead
:-)) milyen?:DD
én is utálom..
bocsánat! Nem úgy értettem!
Ha valaki csak poénból rakat be magának színes kontaklencséket. nem szükségszerűen,hanem divatból!
szerintem is!!
hiba volt így kiírni őt..
Ezzel nem értek egyet.Mitől undorító?
Ha nincs pénzed megműttetni a szemed, és a szemüveg is kényelmetlen (sok helyzetben), akkor nagyon jó megoldás.Személy szerint 15 éve hordom de nem érzem magam tőle undorítónak