Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Szerintem angol nyelvre van állítva.
A fessükre nem fog ugrani, mert felszólító módban úgy helyes gondolatolvasásra meg még nincs beprogramozva. :)
A régi Office-ban még a kakaspörköltet is aláhúzta és kakáspörköltre javította. A másik amibe beleszaladtam a motortervezés volt, azt motortevézésre és motorevezésre akarta javítani. A neten-t meg netten-re most nézem a neten még mindig netten neki nem tudom miért a net az internet rövidítése ami mindig is egy t volt. A word97 meg ha beírtad, h bácsiék akkor kiakadt. :)
Vajon ki költözik Zsolt lakásába most, hogy miki elmegy onnan?
Vajon ki??
mi volt a lófarm előtt? miért voltak annyira kétségbeesve laci meg vilibá? (azon kívül, hogy a ló sminkelve volt :)) ki volt az az ember az ELADÓ táblával?
Logikus lenne, hiszen ebben a borzalomban már majdnem mindenki összejött mindenkivel. Ők még nem, de ami késik...
Kijelentő módban festjük. De ne az én, hanem a magad kedvéért. Vigyázzunk erre a csodára, amit úgy hívunk: anyanyelv, hiszen kincs, amely csak a miénk!
Nekem mostanában mindent aláhúz kivétel nélkül, de csak itt, a Hoxán. Valószínűleg beállítási probléma, de majdcsak megoldom. :)
Micsi?Ezt honnan veszed?:O
Niki és Miki nem ellenség lesz, hanem összejönnek.
Mert az az átmenet,az igen rövid lesz szerintem,mivel a Zsófi kapkod,hogy kiadhassa,ezért van egy olyan érzésem,hogy Soma lesz az,aki beköltözik.
A fessüknél sem kapcsol be a nyelvtani ellenőrzés:P
De jó,legyen,a kedvedért festjük:)
Mostmár azt is tudjuk ki lesz Miki új ellensége. Naná ,h a Niki. De ez is mire volt jó? Hiszen Zümi azonnal elvihette volna. Most, h már nem lakik ott vihetnék oda is mostmár tuti elférne. Vagy átmenetileg miért ne vihetnék Miki régi lakásába?
Lacinak is leesett, hogy átvágták őket.
mi volt az első részben?
telefonom volt....
Mindene esetre akárhogy is csinálta,szerintem az árt egy állatnak,ha befessük.
Én nem szoktam festeni, hiszen nincs is nagyon mit ( rövidre szoktam nyírni) nekem aztán nincs tapasztalatom ebben.
A hajunkat sem azzal festjük, Dani! Én vennék egy rakomány színezősprayt, olyat, ami pár mosással lekopik, és azzal csinálnám. Talán ez járna a legkisseb macerával.
Hát nem tudom,de megoldotta a faszi.
Ne neked Vili bátyám,volt pénz,nincs pénz!!!:D
Most már neki is leesett, h megint palira vették. De hát aki ennyire hülye. Hogy lehet egy lovat átfesteni?
Vízfestékkel? :)
Laci most megahülye. Egy hatemeletes marha.
Lehet. De a festésre fixen emlékszem. Valakinek ajándékba akarta adni az ezr. a lovat?! Ungvári László játszotta, a feleségét Krencsey Marianne, Szabó Gyula volt Buga Jakab. Más most nem jut eszembe.
Nem az ezredes helyettesétől lopták? dereng valami..
Bruckenbackernak hívták, vagy valami hasonlónak..Basilides Zoltánnak hívták a megszemélyesítőjét-már nem él ő sem.
Én is kb. húsz éve, ha nem régebben. Arra emlékszem, hogy talán dióhéjjal, vagy mi a csodával festettek egy világos szőrű lovat barnára. Az dereng, hogy az ezredestől lopták el, aztán átfestették és eladták neki a saját lovát. Majd utána nézek, ha lesz egy csepp időm.
Érdekes, én nem emlékszem a Tenkesnek erre az epizódjára, pedig többször is láttam a sorozatot, de igazad van.
Eredeti ötletek itt alig vannak, azok is többnyire gyengék, ezt már én teszem hozzá.
A festett lóhoz: ez is csak koppintás, mint a leánybúcsú másnapjának amnéziája. Akik vannak olyan vének, mint én, vagy legalábbis szeretik a régi magyar sorozatokat, idézzék fel A Tenkes kapitányát. Az egyik epizódban Eke Máté egy átfestett lovat sóz rá ellenfelére, az osztrák ezredesre. Na már most: vagy nincs új a nap alatt, vagy valamelyik forgatókönyvírónak a szülei súgnak, ha nincs ötlete, és arra számítanak, hogy mammut módra kihalt az a generáció, aki még látta a fiatal Zenthe Ferencet lóháton.
Persze mert Miki csak a körülmények áldozata, és Attila meg volt olyan hülye, hogy nem ment már el rég.
Már akkor meg kellett volna tennie, mikor Miki kiásta az apja sírját, feljelenteni a rendőrségen, és aztán elmenni.
nyugi, nóra csak akkor ilyen furi, amikor új pasija van. szerintem hamarosan kidobja attilát.
ez a pasi egy sunyi szar alak. ki fog róla vmi derül azt talán repül.
mikivel ismét összejön majd biztos.
ja és nóra jöv.héten visszavonja az ötletét.
További ajánlott fórumok: