Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
ehh:DD
köszi :))
"Botond a ledobódása után minden csontja összetörik és a kórházban próbálják összelegózni."
Nagyon bírom a szöveged Adani! :DDD
:DDD
Hüle. :P :)
:DDDD
Hát remélem valami izgalmasabbat találnak ki:D
az évadzáróban soma letámadja zsófit, és meg akarja erőszakolni, nyáron pedig nézhetjük a három verziót, hogy mi fog történni:
- soma sikerrel jár
- jön zsolt és segít zsófinak
- jön danika és segít somának
:-))
A Bk-n kívüli elfoglaltságát múlt időben írtam, de a jelenre is vonatkozik, mert eltelik még egy idő, amíg visszatér.
Ami a munkáját illeti, több lábon áll-és jól teszi.
/Aki csak teheti, a mai nehéz világban így járjon el./
Détár Enikő már rendbe jött, felgyógyult, visszatért a képernyőre.
Rékasi a Bk kényszerpihenője alatt sem pihent, más feladatokban próbálta ki magát./pl. gyógytermékeket forgalmazott./
Sok oldalú, tehetséges színész, megnyerő külsővel, aki után kapnak a filmes és színházi emberek egyaránt, és lassan minden akcióhőst ő szinkronizál.
Sok darabban láttam őt és nagyon kedvelem.
Ez lehet, hogy bejön:)
Végülis azt még leforgathatja előtte is pár nappal, ha csak egy részben fog szerepelni.
Arra gondolsz, hogy Zsolt rövidesen visszatér?
Mert erről szó volt már a hírekben..a nézők hiányolják és ez egyáltalán nem meglepő.
Az egyik legéletrevalóbb figura a Bk-ban.
Miki szó szerint így mondta, feljegyeztem.
Nem túl nagy lelkesedéssel, de kezdhet kajtatni Balázs anyja után, csak az lenne a meglepetés, ha pofára esne és kiderülne, nem ő a fiú apja.
:)
Ha Somát beköltöztetik a házba, akkor ez a csavar sem elképzelhetetlen..
tóni halálakor is volt ilyen mondata, talán lacinak mondta:
'meghalt a tóni, nem érted!?'
akkor annyira idegesített, hogy azóta sem tudtzam elfelejteni...
:-)
Volt itt a Balázs?
Juj, tényleg így mondta? :O Ez nagyon csúnyán hangozhatott.
"Volt itt a Balázs."
Miki eme épületes, "magyaros" mondattal tájékoztatta Andrást, miután a fia elköszönt tőle, meghagyván, hogy szeretne találkozni az igazi anyjával.
Már eddig is odáig voltam egyes szereplők-Miki, Juli, András és mások- tulajdonnevek előtti névelős szóhasználatától.
"Tiszteletre méltó következetesség", szégyellhetik magukat a f.írók, meg a rendező, aki engedi ezt a förmedvényes magyartalanságot!
Számomra nemcsak ez tűnik meseszerűen valószínűtlennek, hanem Soma beköltöztetését is ócska, hatásvadász ötletnek tartom.
Büntetésből Kalamárt is beszállásolnám a pletykaházba, méghozzá annyi időre, amennyi még a Bk-ból hátra van..!
Egy életre elmenne a kedve ennyi valószínűtlen, lökött marhasággal etetni a nézőket.
Én meg hiába drukkoltam, hogy Balázs összefut Danival és összebarátkoznak. Ugyanakkor Clau, akit Balázs talán még nem is vett észre, a fiú háta mögött keverheti a kakit.
Peti pedig végre tanul, Julcsának meg rögtön gyanús!
:ODDD