Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
őszintén?? most én is andrásnak adok igazat. jól tette, hogy helyre tette nórát. kissé elszaladt vele a ló, és olyan hogyismondjam.......?
hisztis, flegma volt. furi az, ha új pasival van akkor mikin mindenféle hülye módszerekkel akar bosszút állni, azt ha kiderül valami zaftos pletyi az újdonsült lovagról, akkor aztán ismét miki a nagy ő. aztán a miki oldalán ismét kedves, aranyos, jófej. szerintem
Imre 100 éves korában is esszéket fog írni.
:ODDD
Hát az tényleg jó húzás volt,nem számítottam rá,hogy ez lesz a baki.Nyilván még be sincs törve,lehet nem is hátas ló,csak igahúzó:D
Hát ha van annyi pénzük,akkor kikupálhatják,ha még fiatal,de persze biztos nem fiatal,és pénzük sincs,szóval veszett ügy ez.Úgy kell nekik:D
..hogy mennyi pénzt fizettek a lóért, azt csak az ég tudja.
A Bk-ban a pénzről mindig csak általánosságban esik szó, konkrétan sohasem.
:D
Nem tűnt szegénykém olyan rossz állapotúnak, bár ki tudja. Fedve volt a teste.
:DDD
Pedig ezt láttam is! Nem figyeltem eléggé. :D
Jaaaa, hogy innen a lové a pacira...
:)
Kohn tanácsot szeretne kérni, és felhívja a rabbit. A rabbi a saját lakásán ad találkozót. Kohn kérdez:
- És hogyan jutok be?
- Dohány utca 12. Felszállsz a 323.-as buszra, a 2. megállónál leszállsz. Egy nagy, többemeletes villa, balra a buszmegállótól. Az ajtóban megállsz, a kapucsengõn beütöd az 52-es kódot a jobb könyököddel, aztán a 3-as gombot a bal könyököddel. Bejössz, és a liftben benyomod a bal könyököddel a 4-es gombot, aztán már itt is vagy.
- Jó, jó, de miért kell, hogy a könyökömmel nyomjam meg a gombokat? Miért nem jó, hogyha az ujjaimmal nyomom meg õket?
- Kohn, Kohn, tanácsot szeretnél nem? Csak nem jössz üres kézzel!
Na, tegnap belenéztem megint eme csodás sorozatba. :)
Ez a Nóra tiszta hisztérika! Jézusom...tényleg nagyon ellenszenves lett.
Laci hozza a lúzer formáját. Rögtön tudtam, hogy jól át lesz b@szva. Istenem! Minek kezd bele olyanba, amiről fogalma sincs. Viliről nem is beszélve. A lovakról szerintem ő sem sokat tud. Hogy lehettek ilyen hülyék! Vajon mennyi pénzt adtak ezért a lóért...? Lehet tudni?
Hasonló vicc. Kohn és Grün azon vitatkoznak lehet-e Talmud olvasás közben dohányozni. Elmennek hát a rabbihoz és megkérdezi Kohn, h szabad-e Talmud olvasás közben dohányozni?
-Nem szabad.
Mire Grün:
-Nem jól tetted fel a kérdést. Grün ismét bekopog a rabbihoz és megkérdezi, h lehet-e dohányzás közben Talmudot olvasni?
-Persze,h lehet a Talmudot mindig szabad olvasni.
Hoztam egy kis mosolyt:
Ortodox zsidó fiatalember készül az esküvőjére. Megkérdezi a rabbit:
Rabbi, igaz, hogy tilos az esküvőn a férfiaknak a nőkkel táncolni?
Igen, mert ha együtt táncolnának, az kísértésbe viheti őket .
Én sem táncolhatok a saját feleségemmel?
Nem - mondja a rabbi.
És mi a helyzet a szexszel a nászéjszakán? Azt szabad?
Hát persze, a házasság célja az utódok nemzése.
Mindenféle pózban?
Hát persze!
Úgy is, hogy a nő van felül?
Persze, miért ne?
Teljesen meztelenül is szabad?
Természetesen!
Még az asztalon is?
Miért ne?
És állva?
Ó, NEM, azt nem szabad!
Miért nem?
Mert az tánchoz vezethet...
Nóra következetlensége igen érdekes és figyelemre méltó.
Az elmúlt években többször nyílt alkalma a rossz szándékú, tisztátlan törekvésű férje ellen fordulni, legutóbb Miki műtétjét követően, amikor bevallotta neki a milliós sikkasztását, egyszer sem tette, mert érzelmi okokból mindig megszánta őt.
Most, egyértelműen bosszúból jogi eljárást kezdeményez ellene, jóllehet tisztában van vele, hogy ennek a kimenetele kétséges, mivel Miki megváltozott, jó útra tért, felhagyott az itallal is, végeredményben szó nem érheti a magatartását.