Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Imrus pedig felfejleszti az esszégyár-bizniszt. Csakhamar szüksége lesz egy segéderőre - e célra Dani ideálisan megfelel, ráadásul munkaterápia!
Miklósnak útjában lesznek Niki dobozai???
Na igen és most teljesne igaza volt h Miki mellé állt annak ellenére, h nem puszipajtások. Hiszen akármilyen ember nagyon jó apa és a lánya is szereti őt nincs miért eltiltani tőle.
De ma olyat láthattunk ,amit a kezdetek óta soha. HAVAZOTT! Igaz a BK házban megint nem volt egy szem hó se, de most volt.
Laciékat meg naná ,h átverték még a végén kiderül ,h a ló is vakmerő, avagy beteg és pár nap múlva feldobja a mamuszt és max. kolbásznak lesz jó. Úgy járt mint Sanyi ló az Indul a bakterházban.
Háháháháháh!!!Erre én sem számítottam, azt hittem valami betegsége lesz a lónak, nem pedig át lesz festve?:O
Nagyon durva:DDDDDDDDD
Na igen ráadásul nincs semmi alapja, h eltiltsa és valóban semmi sem áll fent, ami ezt indokolja. Az eltitkolt gyerek az nem nyomós ok, elvégre mi van ha se tudott róla egész ideáig, a piálás már nem áll fenn az meg, h párszor berúgott az sem elég ok nem rendszeresen piál egyszer-egyszer meg ki nem rúgott már be.
Itt pedig úgy látom mindenki hülye Zümi nem tehet semmiről mégis mindenki nekiesik.
Dani is mondhatná nyugodtan az apjának ,h Zümit ne rúgja ki hiszen semmi rosszat nem tett.
Na igen én csak gyorsan megpróbáltam megoldani ,h megnézzem mire emlékszem még.
De ha vmit nem értesz Adri nyugodtan kérdezz megpróbálom megmagyarázni.
matekból én végig nagyon gyenge voltam, és mégis középiskolában 3-as (az nekem már olyan, mint másnak az 5-ös:), mivel jó volt a tanár.
Viszont nyelvtanból még tanulnom sem kellett, az nagyon jó tantárgy:)
Adri, érted már a kétismeretlenes lényegét???
Hidd el, hogy egyszerű!
(vendég jött hirtelen azután, hogy megkértelek, írj le egy példát, azért tudok csak most írni, s látom Dani már megoldotta, bár azt hiszem, magyarázni is kellene, mit miért csinál az ember.)
mostanában igen. azért , amikor nóráról beszélt, h jaaj meg ne tudja, aztán ő játszotta a megsértődöttet és tőle kellett bocsánatot kérni, amikor ő hazudozott, az nem volt semmi:S
aztán folytatja a kis játékát clauval.nem semmi.
valami ilyesmi
az írókat nem értem mostanság. mindenkit kifordítanak önmagukból??
"Az aktuális rész ismertetője: András tovább segít Miklósnak a jó kapcsolat kiépítésében Balázzsal, Attila pedig nem tudja lebeszélni Claudiát Balázzsal kapcsolatos újabb tervéről. Soma kimutatja a foga fehérjét, amikor Miklóst a lakásában találja. Vanda erőteljesen beleavatkozik Dani és Fruzsina életébe, ami komoly és fájdalmas döntésre sarkalja a fiatalokat. Géza beolvas Kingának, amiért szórja a pénzt. Miklós drámai lépésre szánja magát, hogy megakadályozza Claudiát terve végrehajtásában. Soma vonzó ajánlatot tesz Zsófinak."
attila akarja lebeszélni??ehh :DD
mi lehet az a drámai lépés??