Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem a tegnapi rész "kedvence" volt amikor Zsófi meg Kinga nézegette a fecni lapokon a recepteket és nem sokára rá Kinga egy lila mappába átadta a kész művet Zsófinak! Nem semmi munkaidőbe ezt megcsinálni:)
sziasztok! csak egy kérdésem lenne, h hívták Tóni barátját akivel régen minden rosszba benne voltak? Egyszerűen nem találom sehol.
Előre is köszi
Zsófi ezzel hatalmas hibát követ el, mintha a pletykaházat egy gyújtóbombára ültetné.
Soma jelenléte mindenkit szembeállít majd a másikkal, eluralkodik a békétlenség.
..hogy ezzel mire megy az alvilág császára, azt még nem tudni, de nem tartom kizártnak, hogy Zsolt megvásárolt tartozásai fejében a Rózsá-ra tart igényt.
lehet.
én csak 2 Czetőt ismerek. Az Ádámot nem, azaz a kisebbiket, csak a két nagyot, Roli és Zsani.
ők is nagyon ügyik:))
Ezt én sem értem..
A készítők nemtörődömsége, más magyarázat nincs.
Már ők sem ismerik ki magukat, olyan gyakori a népvándorlás és cserebere a házban..
Most olvasom:
"Zsófi Somának adja ki Miklós régi lakását. "
Van még kérdés?
Na, ugye? Akkor nem értem ezt az egész ide-oda költözést. Miki több szobát akart. Ott a sajátja, amiben van. És akkor nem kéne fizetnie. És Zsófiéknak sem kéne albérletet fizetnie Mikinek.
A fk-írók nagyon összekutyulták ezt az egészet, és nem is reális.
Most úgy jön ki, hogy az egyik ember, akinek nagy szüksége van a pénzre, várja az albérleti pénzt, hogy ugyanannak ki tudja fizetni a nagyobb összeget:)
Én erre nem is emlékszem.
Bár valami dereng, azt hiszem, abban a lakásban kamatyolt Csabival:)
De ez mekkora hülyeség már.
Zsófinak szüksége van a bérleti díjra.
Zsófiék valószínűleg több pénzért bérlik Miki lakását,amiben laknak, mint amennyit Miki ad nekik a sajátjukért (mivel Mikié kétszer akkora).
Vagy rosszul tudom, és amiben Zsófiék laknak, az nem Mikié?
azért durva lenne a rendőrséget hívnia...
első kérdésük: honnan volt rá pénze?
laci hebeg-habog, másnap ott az adóellenőrzés, és fizethet újabb 20 millát...
orsi kitekerné a nyakát :-)
Miki jellemén úgy látszik, gyökeresen változtatnak, amelyre én csak egy magyarázatot látok: a nézők az évek során besokalltak a nagy Berényi gonosz húzásai, mélyen elítélhető cselekedetei miatt.
Nem kizárt, hogy most jó időre Soma veszi át a Bk fő gonoszának szerepét, azaz nem egyszerű epizód-figura lesz, mint korábban sejtettük.
Novák Laci pedig egyre szánalmasabb, nevetségesebb karakter lett, amit nem tudok hova tenni..
A Bk-ban soha nem voltak többségben a normális felfogású, kiegyensúlyozott emberek, talán csak András ilyen, de amit most látunk Nováknál, az már egyenesen bohózatba illő..
Én nem értek egyet vele.