Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
A színészeket illetően jól emlékszel. A most nagybeteg Szabó Gyula élete legjobb alakítását nyújtotta Buga Jakab szerepében. /Sokan játszottak még benne, köztük Tordy Géza, Juhász Jácint, Pécsi Ildikó, Molnár Tibor és mások/
Egyike volt a legsikeresebb magyar filmsorozatnak, ami valaha készült. Közkívánatra négy-öt évenként megismétlik a tévében.
-A Bk-ban nem szokás a rendőrséghez fordulni, a bugyuta, megkergült Laci sem teszi majd, tőle kitelik.
Orsi le fogja nyelni az ádámcsutkáját, ha megtudja, mibe keveredett imádott, második gyermekkorát élő férje.
-Továbbra is furcsállom, hogy Zsolt sorsáról semmi hír, nem tudni, előzetesben van-e még, vagy már elítélték. Viszont telefonálhatott Zsófinak, ez is nagy dolog..
Nem kutatom, mennyi ennek a realitása, mert semmi értelme. Itt a legképtelenebb dolgok is megesnek.
Két napja még hó is esett a pletykaház udvarán, amire még nem volt példa a 12 év alatt!
Azt nem értem, Klaudia hogy képes a házon kívül élni. Mentsége, hogy legalább ott dolgozik. :P
Eleinte Nórának is máshol volt a lakása, egy tőlem merőben idegen stílusú ingatlan, de azt odahagyta, amikor először (?) összeházasodtak Mikivel.
nekem is Imi jutott először eszembe, főleg,mert az előzetes szerint Vilibá ész nélkül spórolni kezd - és gondolom, ezzel imi agyára fog menni. S mivel az esszéírás nagyon jövedelmezővé válik, Imrénk saját kérót is bérelhet.....:))
De ismerve a sorozat íróinak sorvadt észjárását, Soma lesz a nyertes pályázó, mert azt gondolják, egy sorozatban mindenféleképpen kell lenni egy rosszfiúnak.
kedvedérd=kedvedért
Nem megyek villámnak, mert túl sokszor ütök mellé.
Adrika, a te kedvedérd: algebra, gebra, főgebra.
Ez a szalonképes verzió.
Nekem a Word az áraszt helyett szokta javasolni az árasít szót. Az létezik egyáltalán?
Egy barátom olasz tájat írt le. Píneák szegélyezte út... Szerintem tudod, mit javasolt a píneák helyett...
én. ;)
neeeem:DD