Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
"olyan feladatokat kell megoldani, amit az életben NEM használok később!!"
csak most, csak neked, csak itt:DD
az véletlen volt bocsi, annyira mérges voltam, vagyok.
szóval..
Ezt valóban nem valószínű, hogy valaha is használni fogod, de sebaj..
Vannak kötelező megtanulnivalók és kész. "Tűrj békességgel." /Ez a Bánk bán-ból van./
Ne panaszkodj, hanem csináld.
/A végéről elspóroltál egy b-t, sürgősen pótold, mert égnek áll a hajam!/
nem csak javíthatatlan vagyok,de hülye is!!:S
most próbálkozom a kétismeretlenes egyenlettel és az istenért nem értem meg:S azt tudom, hogy elsőként a legkönnyebb egyenletet kell választani,majd rendezni összevissza és akkor kapom az x-et majd a másikba behelyettesíteni aztán onnan lesz az y. de az ellenőrzést hogy??:((
lehet én vagyok a nagyon hülye.....:((
olyan feladatokat kell megoldani, amit az életben NEM használok későb!!
Tényleg, ma még nem is mószeroltad Attilát!
Most már tudom, mi hiányzott, csak nehezen jöttem rá..
:)DDDDD!
Adri, Adri, javíthatatlan vagy.
..és "pletyus"-reggeltől estig!
Ez a fő időtöltés.
nem hinném, hogy odáig folyamodna nóra. vannak neki "kilengései" érdekes dolgai, de aztán visszavonja.
Attila is furi, hogy mit ne mondjak? ő szemétkedik nóra háta mögött, hazudozik a szemébe, s aztán ő várja el a bocsánat kérést?????????:S
Na igen és hányszor zavarták ki kávét inni meg postára meg levelet megnézni mikor sötét ügyeket beszéltek meg. Anno Tilda is ezért kapott majdnem koffein mérgezést, mindig kizavarták kávézni. :)
De jó lenne ott dolgozni szóljatok ha van üresedés. :)
De hát ha a fénymásolót tudja kezelni akkor a gépet hogyhogy nem?
A C nyelv egyik kitalálója ( nem jut eszembe a neve) mondta ezt:
"
Mindig arra vágytam, hogy a számítógépemet ugyanúgy tudjam kezelni, mint a telefonomat. Mostanra valóra vált az álmom... Immár a telefonomat sem tudom kezelni."
Juli távmunkában fog dolgozni és valóban nem ért a számítógéphez, de hát ez itt nem számít.
Különben úgy vettem észre, Mikinek sem erőssége a computer, ennek ellenére könnyűszerrel rátalált a fia fotójára.
Mese habbal..
Juli távmunkában dolgozhatna a Berényi Kft-nél is. Ha jól értettem Attila távmunkában - tehát - otthonában akarja foglalkoztatni.
Juli esetében ez nem tudom, hogy összejönni, hisz a számítógéphez, internethez nem ért. Amikor András és Peti után kémkedett, hogy milyen oldalakat látogattak, akkor is Orsitól kért segítséget.
Számomra nehezen hihető, hogy egy ilyen antitelentum, hogy tudna online dolgozni, ráadásul, hogy lehet vki, olyan béna már bocsánat, hogy 37 évesen nem tudja használni a netet.
Bízzunk benne, hogy Nórát ennyire nem forgatják ki a jelleméből..
Az túlzás is lenne, elvégre nem gonosz, csak hibákkal teli..és most besokallt Mikire.
Előbb kellett volna, amikor még oka is volt rá-bőven.
De csak elvált tőle, pedig börtönbe is juttathatta volna..
Most érdemben semmi oka kellemetlenkedni neki.
Nórából simán kinézem, hogy Timit is az apja ellen hangolja.
Pl. Tudod, kislányom mielőtt megszületetél a papád nagyon fiúgyereket szeretett volna, kicsit csalódott mert te kislány lettél, aztán mégis megszeretett. De képzeld Timikinek apánánk született egy fia is mielőtt összeházasodtunk volna. Apa most megkereste ez a fiút, és szeretné, ha vele élne. Úgyhogy te már nem is vagy annyira fontos, csak a bátyád Balázs számít Neki. Jobb lesz neked, ha ezentúl a Attilát hívod papának, mert megfogadtuk, hogy ezentúl senki sem állhat közénk, mi hárman leszünk az új család.
A papa különben is egy nagyon rossz ember, úgyhogy felejtsd el!
-Szilágyi Andit úgy léptették le, hogy terhes maradt Zsolttól, aki már előre megtiltotta neki születendő gyermekének láthatását.
Ez is egy fura dramaturgiai húzás, emellett érthetetlen is.
Miért kellett ehhez teherbe esnie?!
-Amit meg most Nórával csinálnak a készítők, az finoman szólva meghökkentő, hiszen egy jogi előadó is tisztában van azzal, hogy a gyermek vér szerinti apját nem lehet kigolyózni a láthatásból, arra igen magvas indok kell, bíróság előtt, ami jelenleg éppen nem áll fenn, hiszen Miki hamar felhagyott az ivással, soha nem bántotta a leányukat és jelenleg kiegyensúlyozott életet él.
Nóra most nyilván jogi mesterkedésbe kezd, mozgósítva a kollégáit, szakértő ismerőseit, ám megfelelő bizonyítékai nincsenek.
Ha mégis sikerrel jár/na, az csak itt fordulhat elő, ebben a naiv és primitív mese-sorozatban..
Hát éppen ez az. Ráadásul honnan kellett volna tudnia, h gyógyszerre egyáltalán nem ihat alkoholt? Sőt nem is tudta, h ivott, hiszen Dani mondta, h nem ihat ezért alkoholmentes sört kér, még ha tudta is ,h egy alkoholosat is megivott honnan kellett volna tudnia, h nem ihat ennyit se. Egy üveg sör az nuku, meg se érzi az ember, nem tudhatta, h Daninak gyógyszerre ennyit sem szabad. Ráadásul teljesen higgadtan cselekedett azonnal hívta Andrást ameddig odaért addig is tartotta a frontot és nyugtatta a kedélyeket, h ne mossák fel Danival a padlót. Ha nincs ott és nyugtatja a csávót, akibe belekötött sztem kapott volna akkorát a fogai körmérkőzést játszanak a bennmaradásért. Igazán nincs miért Adnrásnak fújnia Zümire.
Ezért kirúgni pedig teljesen jogtalan volt, ezért simán munkaügyi bíróságra mehetne és meg is nyerné indokolatlan felmondás címén, pláne, h a munkájával nincs baj és másba nem tudnak belekötni. Egyébként András nem is rúghatja ki Züminek először Nórához kell mennie, hiszen ő a főnök András ugyanolyan alkalmazott az irodában mint ő. Az más kérdés, h van tulajdonrésze a KFT-ben. De kirúgni vkit csak a főnök rúghat ki az pedig Nóra. Ha nekem egy kolléga mondaná ,h holnap be se gyere mert ki vagy rúgva akkor első körben tuti a főnökhöz mennék ,h tényleg ne jöjjek mert XY azt mondta, h ki vagyok rúgva.
csak részben láttam az epizódot, andrás kogy került egyáltalán oda a kocsmába?
zimi úgy ment el danival, hogy ígéretet tett, egy pillanatra sem hagyja magára a srácot? vitte volna magával a wc-be? vagy csinált volna maga alá, nehogy egyedül hagyja? nem igazán értettem andrást... ha tudja, hogy dani ilyen, nem lehet egyedül hagyni, akkor miért nem gondoskodik arról, hogy szedje a gyógyszerét? miért hagyja ő is időnként egyedül? mert lehet látni danit házon kívül is...
mint tudjuk, a felsőfokú végzettség nem jár együtt az okosodással...
nóra valószínűleg kocsmába járt előadások alatt, tanulás helyett, és a vizsgáin (amikre bedrogozva betámolygott) úgy rugdosták át...
más nem magyarázhatja ilyen erőteljes jogi tévedéseit...