Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Igen, és utána mondta, hogy még vannak tartalékban ilyen jó ötletei. Például "ma ne dolgozzunk" Attila: jó, benne vagyok:)
-Az írók immár jól ismert fogásokkal össze-vissza kavarják a cselekményt-a szélsőségekig.
Néhány héttel ezelőtt Miki még szadista módon, véresre verte a féltestvérét, hogy megtudja tőle a fia címét.
Akkor a nézőkkel alaposan megutáltatták őt, most pedig-egy 180 fokos fordulattal-rokonszenvessé igyekeznek tenni azzal, hogy Nóra megalapozatlanul, pert indít ellene a lányuk kizárólagos felügyeletéért, amelyre reálisan semmi esélye, de a nő sértett büszkeségből bosszút akar állni egykori férjén..
A végén még könnyeket hullatunk a jó útra tért Mikiért..
-A megkergült Novák Lacinak hintaló kellene, nem valódi ló.
Egy normális ember az ilyen vásárlásnál szakértőt fogad, állatorvost hív, mielőtt kiadja a milliókat egy versenypaciért, amelyért t.képpen csalásból szerzett pénzzel fizetett.
Ha szerencséje lesz, a kárvallottak nem jelentik fel, így megússza a börtönt, Orsit pedig megkímélik a látogatásoktól, viszont ötlet-dús férjét alighanem elzavarja a háztól..
..valami olyasmit mondott Claunak, "bebizonyítom, hogy jobb vagyok Mikinél!"
nem??
az a baj, hogy az ilyen emberrel mint amilyen Miki tisztességes eszközökkel semmit nem lehet tenni ellene, nem irigylem azt a férfit aki együtt szeretne élni Nórával, persze ez csak teória, mert a következő pasi megint Miki lesz, és megint tesz valamit ami miatt megint el fogja hagyni
Attilának volt egy mondata miszerint majd bebizonyítom ,h nem vagyok olyan mint Miki. Azt nehéz lesz mert ami a gátlástalanságot illeti nem különbözik tőle.
Majd holnap zajlanak tovább az események.Jó éjt mindenkinek:)
Valószínű,hogy hasonló képen fognak lebukni,de meg is érdemlik,hogy a ház rajtuk röhögjön.Az öreget részben sajnálom,mert nem sok hiányzott ahhoz,hogy a józan eszére hallgasson,a majom Laci csak megdumálta a fejét,viszont az ő döntése volt,hát viselje a következményeket a fiával szemben is.Orsi meg amennyire odavan macilaciért,úgy sem adja be a váló pert,vagy ha még is,az nem a lóbiznisz miatt lesz,hanem az átvert nők miatt.Majd megkapja a fejéhez ő is,hogy ugyan olyan vagy,mint a drága Miklós barátod:D
Vili esetében ráutaló magatartás (a szart is kétszer eszi meg), Lacinál a hirtelen telefonáló, majd feldúltan beállító delnők leplezhetik le a két pancsert.
Na igen ,de sok pénzt buktak ez nem maradhat titokban.
Helyesebben csalással. Lassan elő kellene állnia a hozammal. Ajjaj!!!
Nyilvánvaló, de józan paraszti ésszel ezt odahaza hatalmas balhénak kell követnie. Orsi beadhatja a válókeresetet, Géza pedig joggal haragszik meg az apjára. A Vili bácsi spórolását beharangozó előrejelzésből én arra következtetek, hogy szégyenében - és a Házban uralkodó 1. számú természeti törvényt ismerve (A Házban minden titok csakhamar mindig kiderül.) tartja a száját. Laci dettó.
Múltkor is havazott, mikor Miki Balázs elé ment az iskolához.
valamelyik hajvasaló-gyártó szponzorálja imrét??? Mi a fészkes fenének kell mostanában állandóan kivasalni a haját?
trendiesíteni akarják?
PFFF
Laci a bonvivánkodásából szerezte a lóvét, azt elszórhatja, de Vilibá az örökséget verte el.....
nagyon hülye mindkettő
Volt még több feltűnően ilyen abszurd humorba hajló párbeszéd is.
Nem tudom,de valószínű,hogy nem találják meg,vagy ha még is,a pénz az elúszott,se ló,se Gézáéknak lakás.Elbaltázta az öreg.Laciról inkább nem mondok semmit,az köztudott,hogy ő egy csődtömeg már rég óta a sorozatban.
Viszont ha belegondolunk, a rendőrségnek ismernie kell "Jenőt", elvégre nyilván van priusza és az efféle csaláshoz szükség van átfestett gebére, hamisított iratokra és egy felszámolás alatt lévő istállóra.
Mai röhögésünk:
Juli:
-Nem kérsz egy kávét?
Attila:
-Jó ötlet!
Mi a jó ötlet, hogy nem kér kávét??
igen nagyjából ezt írtam én is lejebb :)
de még én is úgy vettem kutyát ahogy nem szabad, nekem mázlim volt, úgyhogy sokat nem szólhatok :DD
Ne a fazékba,az a lényeg:DHa már megvették,tessék róla gondoskodni:DHát persze...Vili bá kiakad,mint a gyeprugó,aztán mennek a rendőrségre,a fél hát körberöhögi őket csak Géza és Orsi fognak hisztizni,megjegyzem joggal,szóval lesz felhajtás holnap:D
Hát ja,megérdemlik a sorsukat,én csak a ló miatt aggódom,remélem nem lesz baja,és jó helyre kerül:)
Hát kb. úgy csapták be őket, mint Švejk a maga ügyfeleit a boltban vett pedigrékkel, csakhogy egy fajkutya és egy versenyló ára között némi különbség van!
:O(((
Tetszenek ismerni Sherlock Holmes híres történetét, az Ezüst Csillagot?
A két nagyeszűt jól becsapták, de hát ha ha annyi eszük nem volt, h ha már ők nem értenek a lovakhoz legalább felbéreltek volna egy lovászt vagy egy lószakértőt, mert tuti lehet találni, aki ha felbérlik elmegy velük és megvizsgálja a lovat, meg hát gondolom egy versenylónak van törzskönyve vagy egyéb papírjai amit egy szakértővel illene átnézetni.
Julcsa megkezdi áldásos működését. ezalatt Nóra és András belerokkannak a sok munkába.
Hoppá! Zsófi nem áll-e a saját lábára, és vajon nem ő jelenteti meg - "szamizdatban" - Magdi nyanya világhíres receptjeit?
úgyis el akarták vinni Timikét lovagolni, hát most házhoz jött :DD
Valószínű,hogy a pacit el nem tudják adni,rendőrségre ha el is mennek,nem sok eredménye lesz szerintem,mert valószínű,hogy álnéven történt az adás-vétel,ezért kezd majd Vili bá eszeveszett spórolásba.Csak viszi majd a pénzt,de hozni nem fog egy kanyit sem,ha csak le nem vágják,de csak nem,sajnálnám:)
Zsolt kis lakásába, ahonnan Miklós ki akar költözni.
:ODDD
Én azt hittem majd egyszer csak megszületik a kiscsikoja....:))))
de ez a festés ténleg szupi....áááááááá:-DD
További ajánlott fórumok: