Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Mivel Balázs állandó szereplő lesz, nem abból áll majd a BK-beli jelenléte, hogy az apja ellen ármánykodik.
Miklós meg nem fogja tudni összehozni Balázsnak a repülőjegyet!
lesz Anikó, lesz..
csak várni kell.
de.
azér mert valaki nem szereti miért ne lehetne?
ha nem is mindig mutatkozik meg, de VAN neki pozitív tulajdonsága...........
ez csak arra jó, hogy megmutassa magának, attilának (nálam ő a kisbetű:p)és a körülőtte lévő embereknek, hogy elfelejtette Mikit.....
ezt persze Timin veri le.
majd rájön, hogy hülyén döntött.
én nem utáltam meg nórát. jövőhéten visszavonja amit elkezdett. nem kell sok.
aztán, hogy mi lesz?..
nem felesleges, arra jó, hogy még jobban megutáljuk nórát.
Nálam kiérdemelte a kisbetűt.
no, Szepesi Anikó a kenguruk földjén tengeti napjait.....ezzel ez is lezárult.
olcsóbb volt, mint hozni egy Szepesi Anikót pár részre.
Bűzlik a szegénységtől ez a sorozat.
Balázs belenyugszik, hogy nem láthatja a szülőanyját, miki meg meghunyászkodik és megpróbálja elfelejteni, most úgyis Timickére kell koncentrálnia, akit ugyebár nemsokára soha seláthat többet :)))
Van???
Nincs.
:p
Ez a láthatási jog letiltása vagy mi annyira felesleges!!
lehet, hogy elmondta az igazat, de érdekes módon, hogy csak rosszat mondott. jót nem.
azért van Mikinek pozitív oldala is.
kíváncsi lennék, hogy vajon ő mit mondana, ha valaki leleplezné őt?
A potenciális tanúk közül András kerekperec visszautasította, Nagyeszű KG pedig erősen húzódzkodik. Így Nória visszavonja a keresetet.
Szepesi Anikó felbukkanásától meg nem kell egyelőre tartanunk.
:ODDD
Ezért kicsi az esély arra, hogy Nóra nyer.
De tudjuk, hogy itt minél valószerűtlenebb egy esemény, annál biztosabb a bekövetkezte.
Viszont most úgy tűnik senki sem fog mellé állni, se András se Géza, így meg nehéz lesz. Az meg, h egyszer berontott részegen hozzájuk és akkor félt tőle, az nem sokat jelent elvégre egyszeri alkalom volt, és Timi ezt már rég megbocsájtotta neki el is felejtette.
Az meg, h egyszer részegen látta a lánya az sovány, hiszen akkor sem bántotta és ugye nincs olyan ember, aki egyszer ne rúgna be.
Csak nem újfent a SOHATÖBBÉNEMLÁTHATODTIMIKÉT téma forog? :) Komolyan nem unják?
Mindenesetre Nórának jól áll, hogy elkezdte növeszteni a haját.
Emberek! Kinga az előbb levette a magassarkút!!!!!
Mivé lesz a világ????
Szóval Nóra csak arra tud építeni a bíróságon, h piál Miki?
Az tényleg nem sok pláne, h mostmár nem és ugye az ,h egyszer-kétszer felöntött a garatra az semmit sem jelent, mindenkivel megesett már. Kimehet a gyámügy megvizsgálja Miki életkörülményeit és átják ,h nincs itt semmi gond. Ha meg Timit kérdezik ő is csak jókat mond az apjáról.
Attila az igazat mondotta Mikiről, aki azonban bebizonyíthatja, ha komolyan gondolja, hogy az a múlt volt.
Nagyon kíváncsi vagyok, miként alakítják az írók a karakterét.
szerintem azt fogja mondani:" Jó ember, lehet őt szeretni,de voltak dolgai......."
:DD