Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Nem tegnap volt Nóra beszélgetése Klauval?
Miklós szerepelt. Nóra nem, de hát tegnap nem volt a BK oly nagy napja, mint tegnapelőtt, Gyuszi séf csak Zrrínyiéhez hasonlítható kirohanásakor. Persze tévedhetek is Nórát illetően.
tegnap szerepeltek nóráék?
nem tudom visszanézni rtlmoston a bk-t mert sz@r, lassú, akadozik,lefagy..
A sokadik rég látott ismerős, aki hirtelen csak belecsobban a BK cselekményének amazonasi árjába. Ócska fogás. Ugorgyunk.
Inkább nem írom le róla meglévő, igen sommás véleményemet. El lehet képzelni, milyen.
Ez is ismerős, a túltelt nyúl meg a komám Taiwant el ne lopd az nagyonm nagy. :)
Van még pár.
A perzsák is rokonok:
[link]
[link]
ki lehet az a régi kapcsolat?
attól függ milyen? szerelmi,baráti?
nem baj az, majd annál nagyobb botrányt kelt, ha flörtölni kezdenek egymással!
De Orsi jóval idősebb, és lászik is rajta... Mondjuk pont én beszélek, nekem is bejönnek a fiatalabb fiúk.:)
"A héten történik: Orsolya megelégeli László viselkedését, és új albérlőt szerez. Géza továbbra sem békül Kingával, és egyre feszültebb a viszony kettőjük között. Linda fél, hogy viselkedésével elveszítheti Pétert. Vilmos maga alatt vágja a fát, amikor igyekszik megváltoztatni Imre elképzeléseit. Balázs kapcsolata nem éppen jól alakul Vandával és Péterrel. Miklós újabb, nagyszabású tervbe kezd azért, hogy felélesszen egy régi kapcsolatot."
Na igen! Már láttam egyébként. :)
[link]
utánajártam ennek a dalnak, rengetegen feldolgozták!!!
itt az egyik, nekem bejön
pedig de!
nézd meg ezt a videót. teljes értékű bizonyíték!!!
[link]
:-D
és van még egy szám (ill. biztos van több is, amit az egész családunk szeret, de ezt különösen):
hijo de la luna
[link]
csuda érdekes nyelv!
és az írása is azzal a sok-sok kettőzőtt betűvel!
Akárhogy hallgatom, semmi hasonlóságot nem érzékelek a magyarral, nem tudtak meggyőzni a nyelvészet szemináriumon se, hogy rokon nyelvek volnánk. :P
imádom ezt a dalt, az mp3-asomon is ott figyel :-)
családom nem érti, mi tetszik benne. igazából én sem. ez van :-)
a másik nagy kedvencem a loituma:
[link]
:-)
:))
ezt ismertem, nagyon nagy!
A legjobb cseh zene akokr is ez: :)))))
[link]
A Lady Karnevál csak az Irigy Hónaljmirigy előadásában jó.
"szuvenír nyihaha ne kukucs protkova, mozicska kukucska Elektromodul Dva"
holnap megyek fodrászhoz, ma nem dolgozik :(
hehe, akkor onnan volt ismerős a neve, naná, nem is a sorozatból. :)
megyek fodrászhoz, sziasztok!
Babicsek Bernátra nagyon kíváncsi vagyok, R-GO koncerten láttam már zenélni,ott jó formának tűnt, de az említett sorozatot nem néztem.
További ajánlott fórumok: