Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Számomra is.
..és olykor nem idegen tőle a közönséges ripacskodás sem.
Ő erre mindig hajlamos volt.
szerintem nem gáz, csak azt nem tudom, kinek juthatott eszébe ez a dal erre a műsorra???
(bár ha mindenáron összefüggéseket keresünk,,akkor ez nyilván Feró visszahozatalának első lépése volt a bulvár-köztudatba: gondolok itt most az X-Factorra! + az MTV ICON-on is ő az egyik ünnepelt.... ez az ő éve lesz most (anyagilag legalábbis biztosan:))))
Akkor én kevertem össze.
Az LGT-s időszakára már jól emlékszem, pedig illene a megelőző évekre is..
mindig rossz zenekarnak tartottam.
Az LGT rendben van, az jó.
Presser tényleg volt Omegás is, ő írta a legkardinálisdabb dalaikat is tulajdonképpen, pl.
a Petróleumlámpát, a Régi csibészeket, a Gyöngyhajú lányt, Trombitás Frédit, stb.
ha az Omegát említi valaki, szerintem mindenkinek ezek a Presser dalok jutnak az eszébe.
Utána már nem keletkezett sok valóban Omega dal, talán csak a Nyári éjek asszonya, Fekete pillangó, meg 1-2 dal.
Máig egyik legnépszerűbb száma a "Nyolc óra munka, nyolc óra pihenés.."
Ezt még azok is ismerik, akik alig hallottak róla..
Egyszer egy rádióinterjúban lenézően nyilatkozott az ABBA számairól, hogy nyálasak, aztán eltelt 15 év és egy tévéműsorban lelkesen énekelte a cseh Karel Gott híres Lady Karnevál-számát, meg a többi melodikus slágert.
Hja, változnak az idők, és olykor feladjuk az elveinket, mert pénzt is kell keresni..
:)
miért nem szép?
a kuffer bőröndöt jelent :-D