Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
ferót én sem szeretem, de annak idején a bikiniben énekelt, a xx. század c. nagylemezük nagyon tetszett, vicces, pukkasztó volt, rengeteget dudorásztuk :-)
bakeliten még most is megvan, bár ha meg akarom hallgatni, inkább a digitalizált verziót szoktam :-)
Nem kedveltük a zenéjüket, meg a nyakukba kötött babos kendőjüket sem.
Én akkoriban az Omegáért voltam oda, akkor még Presszer Pici is ott játszott köztük, no meg az Illésékre táncoltunk a Tabánban, az Ifjúsági Parkban.
Akkoriban tele volt a város, hogy Feróék az egyik koncertjükön, a színpadon ledaráltak egy csirkét, ami úgy tudom, nem volt igaz, a botrányhős Feró később ezt mindig cáfolta.
Élőben nem láttam őket, csak a híradókból, meg a képes újságokból követtük a Beatricéről szóló eseményeket, időnkén egész hisztéria övezte őket, többször akadt a rendőrséggel is dolguk, amely nem nézte jó szemmel a balhéikat.
Nem tudom berakta-e már valaki ezt a linket, bocsi, ha igen. Újabb szépfiú a BK-ban! Tuti, hogy Orsi vele fog kavarni!! :D
Lacit szétveti az ideg! Helyesebb is, fiatalabb is.... :P
Ha nem csal emlékezetem, azt nem is darált annak idején a "Ricse", viszont felpaprikázták a közvéleményt és a sajtó hetekig ezen csámcsogott.
Vagy tévedek?
A Bk belterjes cselekmény vezetése ismeretében is eléggé mesterkéltnek tartom ezt az ötletet, ahogy a Balázs gyereket Andráson keresztül beköltöztették a házba, de arra jó, hogy Mikivel most hónapokig kerülgessék egymást, amíg a fiú tartózkodása felenged /deklarált/ apjával szemben.
Utóbbi most újra folytathatja korábbi gyűlöleti kampányát a féltestvére irányában, amiért az nem utasította vissza a fiú közeledési szándékát, így Claudiával várhatóan egy gyékényen árulnak majd.
Borítékolható, hogy Iminek nem sikerül a közelben albérletet szereznie, így marad a pletykaházban-az öregnél, vagy visszaköltözik Orsihoz.
Új arcokra volna szükség, mert így minden előre kiszámítható, ami aligha hozza lázba a nézőket..
Láttátok az előzetest? Zümihez mennek a SÜN!-ök mondván illegálisan akar szobát kiadni. Ez meg mi?
Először azt hittem az esszéírás miatt keresték ( bár az nem rendőrségi ügy, de hát ugye ez BK), de mi ez az illegális szobakiadás.
Nekem is csalódás Feró.
Ő nem buta, de úgy ismerjük, mint aki eléggé darabos fickó, aki nem válogat a véleménye kifejtésénél, nem az udvarias, mértéktartó meglátásairól híres.
Személye konfliktus veszélyeket rejt.
A Rózsa új szakácsa Babicsek Bernát lesz a Szeress most-ból, és mivel a figura Orsi régi, közeli ismerőse, kivívja vele Laci ellenszenvét..
Ma már láthatjátok.
igen, bizonyára így lesz.
milyen váratlan! :)))