Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Vagy függő volt. Akkor azonnal lesz közös téma Nikivel.
Mondjuk Orsi "talán bepasizok, talán nem" *kacér tekintet* jelenete előzte meg a nagy belépőt, nem nehéz kitalálni, hogy kinek szánják...
Na az öregnek ez nem jött össze, Zümi igen hamar rájött, hogy mi a pálya.
Orsi betege volt ráadásul. Nem jó bemutatkozás egy állásinterjún, mert ezek szerint vmi agybaja volt. :)
Züminek se tartott sokáig mire rájött, h Vili bá a hunyó. Végül is csak bőőcsééész, lehet, h szerinte a holdon eldobott toll az lebegne, de erre azért rögtön rájött. :))))
De, ott igazi rosszfiút alakított.
nem játszott a szeress mostban?
azt nem néztem, de úgy rémlik
Hoppáré, micsoda nagyágyú az új szakács. Neki melyik lányt szánták? :D
Az új ügyeletes szépfiú????
Tök egyszerű a megoldás- Laci és Imi együtt költözik Soma frissen megüresedett lakásába.
Peti- komolyan nem értem, hogy gondolta, hogy Balázs könnyen becsajozik majd a házban, mikor minden korabeli lány foglalt. Persze az ő barátnője rögtön tabu-naná, hogy Linda fog megtetszeni Balázsnak. :D
jó-jó, de a telefonba azt mondta, hogy a lakásmaffia tagja, ami szerintem illegális lakásértékesítést jelent
A fókuszba nem tudja valaki mi volt? Bemutatták a másik Xfaktor mentort?
jaj, ez igazán részletkérdés, ne légy ilyen szőrszálhasogató :)))
nem értem,hogy Vilibácsi minek változtatja el a hangját. Aztán aki mostanában egyre unszimpi az Juli.
De hogy lesz ebből lakásértékesítés? Hiszen Zümi nem eladni akarja még csak nem is megvenni, hanem bérelni. Egy lakásmaffiás mikor fog bérelni egy lakást, ők általában megveszik. A lakásmaffiát én úgy képzelem el, h vmi trükkel aláíratnak a tulajjal egy adásvételit így potom pénzért megszerzik a lakást. Na, de nem bérlik.
azért, hogy ne kelljen külső helyszínen (nevezetesen Imi új albérletében) forgatni :)))
Hú tényleg nagy genyát csináltak Viliből..
(nem kötekedésből, csak jószándékból: külön írandó: "le merném fogadni")
Vili igen mélyre süllyedt, lemerném fogadni, hogy ebből lesz az illegális lakásértékesítés is, hisz Imi a lakásmaffia tagja.
Még egyszer kérem, hát ha valaki segít, mi volt az első részben?:)) Nem bírok várni a mostig...
Timicke megkérdezi Nóráéktól, mikor ismerkedhet meg jobban az új tesójával? Nóráék bezavarják a szobájába, míg ezt a problémát megtanácskozzák Attilával.
miki nem talál pincért.
Julcsa nagyüzemi konyhát kezd üzemeltetni. Balázs ünnepi vacsija miatt ugrik Péter+Linda mozija.
Imi talál megfelelő albérletet. Vilibá elváltoztatott hangon felhívja a lakás kiadóját, hogy Imi a lakásmaffia tagja.
vilibá mekkora genya lett!!! Miért??????
Nem tudom most miért csinálta ezt Vili bá abszolút nincs semmi értelme.
Viliből is muszáj volt szemetet csinálni? :((
Majd valaki légyszíves tájékoztason mi van az első részben, mert nem tudom nézni:) Köszi:)
akkor nem.
de annyira bírom, hogy valaki nem tud valakivel kapcsolatban eligazodni,azt mindenkinek elmondja,majd történik valami, dícséri, azt következőleg az egészet megbánja, mert csalódik..
:DD
Hm, hát nem is tudom. Valakinek boldogan mesélte Nóra azt is, hogy Attila jó útra tért Lacit illetőleg, de ez Klau lett volna?
én amit néztem Nóra Clau beszélgetés az az volt, amikor Nóra panaszkodott neki, hogy attila le se sz@rja laci kérését és hogy örülne, ha segítene az egyik legjobb barátjának.
További ajánlott fórumok: