Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
ja tehát a mostoha nagyanyával pofátlan lehet, de Atival nem haverkodhat, mert az görénység, érdekes logika
de ezen az alapon bárki lehetne az, mert Miki ismeri az egész házat, szegény Bazsi, ha ezt előre látja, messziről elkerüli a házat
thomas a gőzmozdony?
:-)
Balázstól???
miért?
A nagy Berényitől semmi jó nem várható ezután sem. Elkiáltottam, hogy pozitívra fordult a figurája.
Most olvasom, hogy /rövidesen/ gonosz tervet eszel ki Attila ellen.
/Sejthető, hogy képtelen elviselni, amiért Balázs rokonszenvez a féltestvérével../
Ügyes srác és a Szeress most-ban igen hiteles volt.
No és kiválóan játszik tangóharmonikán! A példaképe-Tabányi Mihály, ezt ő maga nyilatkozta egy tévéműsorban, aki ennek a hangszernek egyik élő legendája nálunk.
Csankó Zoltán a férje? Tényleg?
Na és Thomas magyar hangja!:)
Nemrég láttam a Lócsiszárban Győrben. Nagyon jó színész, csak a darab iszonyú. Mármint maga a darab jó, csak annyira nagyon tragikus, hogy nekem ritkán van kedvem ilyen szomorút nézni.
Üdvözletem Mindenkinek!
Mi van mostanában a BK-ban? Laci-Orsi szét, Imi-Niki szét, Zsófi-Zsolt szét, Géza-Kinga szét.
Újabb furcsa pár Orsi-Babicsek B-t személyében.
Csak a tinik tobzódnak.
Akkor megvan a 10 év korkülönbség.
Különben-ahogy nézem-Lóránt Kriszta Csankó Zoltán színész felesége, ő volt az, aki a DALLAS-ban Bobbyt szinkronizálta.
Azóta is sok filmben hallani a hangját. Már több éve a Nemzeti Színház tagja.
Én is fiatalabbnak gondoltam egy kicsivel.
Egyébként szerintem nagyon jó színész, legalábbis a Szeress, most-ban nagyon jól játszott, én bírtam a negatív szerepe ellenére.
Nem is azt mondtam... Csak Orsi olyan öreges. Pl. mellém szerintem teljesen passzolna akár egy 10-essel fiatalabb fiú is, mert én olyan fitalos vagyok, érted....:))))))
(Ja és fő az önbizalom!:))
Óóó, én sem a tizenévesekre gondoltam! Azok elég siralmasak. Láttam eleget most hétvégén is a dizsibe, de pfffúúú, nagyon gyengék. :P
Úgy néz ki, hogy valami talán beindul kis városomban. Egyenőre sokan voltak az új diszkóban. :)