Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Már nagyon érdekelne egyébként az igazság... nem tud valaki rákeresni? És a srác mennyi? Babicsek Bernát az igazi neve.
Dehogy annyi! Idősebb nálam, az biztos, olvastam valahol, de pontosan nem tudom. De olyan 37-38, a srác meg szerintem nincs még 30.
csaba keményen drogozott, orsi kezelte, csaba bele is zúgott. miután kikezelődött, mentor (vagy mi a rák) lett a drogelvonón, és ott ismerkedett meg nikivel.
vajon mit főzhet elsőre? szerintem teát és virslit. később adhatnak neki komolyabb munkát, pl. főtt tojást, újabb hét után megpróbálkozhat a lágy tojással is... utána meg ki tudja... bármi is lehet...
igazán kitalálhatnának egy autómárkát.
legyen mondjuk AUTÓ, aminek a jele egy csúcsára állított egyenlő oldalú háromszögben egy nagy A betű...
ha különböző formájú autók kerülnek be, lehetnek márkán belüli típusok pl.: BENZINES, GÁZOS, ÖTAJTÓS, stb.
:-)
gwen, semmit nem változtál az idők során :-D
Ne már, Orsi 35 körüli, a fickó meg 30.
Elég furcsa páros lenne. Orsi valahogy olyan öreges.
Persze nem a tizenévesek, de a huszonévesek azért... És az úgyis csak 10 év.:)
én már nem csodálkoznék ezen sem. amennyi piszkos dolog eddig kiderült az összes szereplőről, ez már csak egy kis dolog lenne.
Ne már!
Orsi Nóra nyomdokaiba lép?
Ha pár hete vetetted fel, akkor nem azért hozták a szakácsot:)
Vagy három hónap előnyben vannak a forgatással.
Tippek, hogy a nyári szünet előtt milyen nagy durranás lesz?
Pedig ő maga mondta, h a betege volt Orsinak. Márpedig ő pszichiáter, tehát ha betege volt akkor vagy drogos volt vagy nincs minden rendben nála.
Lehetséges, bár kettejük között-ránézésre is-legalább 10 év a korkülönbség..
Sok-sok visszásságot, bosszantó bakikat, életszerűtlenségeket észrevételeztünk már, egyikre sem figyeltek oda, és fütyülnek változtatni rajta, lásd:"aBalázs", "azAndrás"-és egyéb förmedvények.
Ennek pedig egyetlen oka van, a már-már beteges mértékű önelégültségük, amely azt mondatja velük, hogy minden úgy van jól, ahogy csinálják.
Nekem is egyre inkább! :D
Ha olvasnák, nem ilyen lenne.
Régebben együtt járt Orsi meg a szakács gyerek,pár perce olvastam.
írjatok életszerű folytatásokat ide,hátha azt is beleveszik.
Már lassan 12 éve mondogatjuk ezt.
Pár hete vetettem fel,hogy mennyire életszerűtlen az,hogy az étteremben soha nem látjuk a szakácsot és amikor Miki átvette a Rózsát,akkor is csak a három alkalmazottal beszélt.Hát erre nem hoztak egy szakácsot?Biztos olvassák ezt a fórumot a gyártók:-)
BK-s viszonylatban miért ne? Niki, Csaba se néznek ki extrán, exdrogos épp lehet.
[link]
"......A diákok között lesz pár volt Megasztár- vagy Barátok közt-szereplő, Nguyen Thanh Hien, CSIFÓ DORINA, GONDA KATA, Gesztesi Máté is kapott szerepet. A sorozat tanári karban Polyák Lilla, Szente Vajk, Földessy Margit és Király Viktor kapott karaktert......"
Hé, nekem is vaaaaan! Egy picivel azért szolidabb, de hosszú, lógós ezüst, és egy kis gömb van az aljám.
Csak a rendszám GMO-s :)
Szép is lenne ha valami gagyi autómárka lenne mindenhol. Vagy valami septiben gyártott logó az Audi meg a Volvo helyett. Mint a MÚÚÚ tej. A hagyományos mosóport mikor találják fel? Igaz olyan is volt.
Esetleg ne meséljük el neked az egész esti RTL klub műsort?
Ja, nem, csak épp nem néz ki se depisnek, se paranoidnak. :)
érdekes, hogy sem a sörösüvegen, sem a vizespalckon, de még a buszmeállón sincs eredeti jelzés, de az autók márkajelzései simán látszanak!
További ajánlott fórumok: