Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
60 tonna? ennyit nem is bír el egy ember feje, eltörne a nyaka, és kilapulna palacsintává/pizzává az egész ember...
:-)
a könyv nem jelent gondot, lehet kapni olyan tapétát, ami könyveket, könyvespolcokat mintáz... és a könyvekhez képest kifejezetten olcsó, talán még kalamárék is ki tudják fizetni a szűkös költségvetésből...
az már ne a mi gondunk legyen!
A kölcsönről majd szépen lassan mindenki megfeledkezik. S egyszer, egy váratlan pillanatban kiderül majd, hogy Laci már vissza is törlesztette Attilának...
jogászlány ne legyen? Pedig szerintem Zimány Linda éppen alakíthatná magát és megpörgethetné Zümit egyszer-kétszer!
:)))
igen, valószínűleg így lesz! Új szereplőre cserélik a sosem látott régit :))))
"Vagy a könyvtárosnőt? Úgyis vele találkozik legtöbbször!"
Megoldottad a gordiuszi csomót. :)
A jogászlányokat nem javaslom, oda nem az a tipikusan Iminek való visszafogott lányok járnak.
Én is erre gondoltam, mert ugye, nála mindig van valami utálatos szándék!
A BÖ majd beül Géza taxijába, elmeséli, hogy elveszítette a nejét, és csak azután jött rá, mennyire szerette őt az asszony, de már nem lehetett visszacsinálni. Géza vesz egy malomkerék méretű csokrot, Kinga kis durci után lelkesen megbocsát, boldogan élnek úgy két hétig, amikor is megint történik valami marhaság.
Hát igen: Imre féle megálmodás jó régen volt már - akárcsak Bölcs Öreg.
Vagy: turbék utén Zümi arra ébred, hogy álmodott. Ha szerencséje van, ez is amolyan "jósálom", csakhogy ez pozitív eseményt hoz a tudomására. Sokáig zavarban van, aztán bekukkant a könyvtárba, ahol ott mosolyog rá Vöröske...
Most jó akarok lenni, legyenek már boldogok!
Természetesen azt képzeltem, én balga, hogy Kalamárék megfogadják a különféle fórumok észrevételeit. Ha Gyuszi annyit szerepelt volna, mint anno Pisti, nem lett volna állandó baki. (Na jó, a Szabó ikrek & a Ház többi névtelen lakója.)
Szabitól viszont rendes volt, hogy segített Petinek!
Klaudiának igaza volt, amikor kiosztotta Petit, de itt is igaz: bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű!
Kémkedjen Miklós után.
:ODDD
Egyelőre semmit, nagyon be akar vágódni Nóránál!
Amikor megláttam Gyuszit, nem gondoltam volna, hogy ilyen kurtán-furcsán ér véget a képernyőn való szereplése. Már-már hízni kezdett a májam, hogy a készítők végre elhárítják a legnagyobb bakik egyikét, az állandóan főzőcskélő, ám láthatatlan séf nem-szerepeltetését, erre tessék. Gyuszi pünkösdi királyságnál is rövidebb feltűnésének annyi funkciója lehet, hogy így jöhetne a képbe az új szakács(nő), akivel az állandó szereplők egyike etyepetyébe kezd.
De majd mit kér cserébe érte?
Nála nem lehet tudni.
Viszont Clau tippje bejött. Más kérdés, mikor és MIBŐL fog Laci Attilának törleszteni.
valószínű az utóbbi variációt dobják be.
Turbék Imivel, majdnem ásó-kapa, aztán később derül ki egy zabigyerek/ zűrös ex/mindkettő/mindkettőből több létezése.
igen vele szemben! tényleg nem szabályos szerintem sem. újabb kis baki.
A konkurenciánál a Csilivili klinikán felmondó Svéd bezzeg felvette az utolsó fizetését. (Néztem a szünetben. Az is irreális, de ilyen szempontból nem éri el a BK-t.)
Ez is valami,de ez most Attila javára vállt,hiszen megmutatta,tud ő nagylelkű is lenni,még ha csak a Nóri miatt,akkor is.Innen látszik,hogy szereti.Legalább is eddig úgy néz ki.
Hát... a minap szó volt új kameraállásokról!
Most fogják majd mutatni a séfnek jelentkezket, vagy közlik, hogy Fantom Jenő nyerte el az állást???
"Nóra milyen jogon várja el Attilától, hogy adjon kölcsönt, ha annyira sajnálja ezt a "nagyra nőtt kölyökkutyát" adjon a saját pénzéből, ez vonatkozik Klaudia nagyságára is."
Egyetértek! Nekik már nem akaródzott kölcsönadni. Fogyjon Attila pénze! :P :D
Hát nekem se! Ezen megint kiakadtam! Kinga amúgy mindig önállósítja magát. Mindig azt csinálja, ami neki tetszik. Zsoltnál is ez volt. Tényleg csoda, hogy még a Rózsában dolgozik. A való életben ILYEN NINCS!
A másik díszpinty Laci, volt pofája Attilától pénzt kérni a történtek után, ráadásul ha betörést, sírrablást nem nézzük, ők nincsenek olyan jóban, hogy ilyen nagy összeget kérjen kölcsön.
Nóra milyen jogon várja el Attilától, hogy adjon kölcsönt, ha annyira sajnálja ezt a "nagyra nőtt kölyökkutyát" adjon a saját pénzéből, ez vonatkozik Klaudia nagyságára is.
Leveszi a pápaszemet, kiveszi a szoros kontyát tartó hajtűt, megrázza a fejét és leomlik hatvan tonna, meseszép vörös haj!!! Züminek annyi.
Egyetemen forgatni roppant zűrös, utoljára talán Palika mászkált a lágymányosi campuson. A könyvtárosnő jó ötlet - de ez a BK. Egyébként nem kellene épületen belül forgatni, elegendő volna az utcán, kiírják egy házra, hogy a Tudomány Temploma, Imre éppen befelé igyekszik egy mázsa kötettel, drótkeretes szemüveges/kontyos/lenyalt hajú szürke kisegér könyvtárosnő ebédelni ki. Előbb szakmai csevely, majd kávézás.
További ajánlott fórumok: