Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Pont én voltam az,aki sajnálta Bucit,azért,amiért meghurcolja a média,és közutálatnak örvend,mert egy hétköznapi emberrel ezt nem teszik meg,nem ismeri meg a fél világ,egyik nap bemondják a hírt,másik nap elfelejted.Na de a "hétköznapi" ember már börtönbe ülne ezért.A sajtó nem rángatná,de a bíróság igen.
Én is az ellen vagyok,hogy Bucit ne baszogassák,ne vegyék elő a múltat,hanem egyszerűen kapja meg a méltó büntetését,amit egy átlag ember is megkapna.
Mikor lennétek elégedettek, ha felkoncolnák, vagy máglya is elég?
Bocsi, de eléggé zavar már ez a gyűlölködés, attól, hogy celeb, ő is csak egy ember.
60 tonna? ennyit nem is bír el egy ember feje, eltörne a nyaka, és kilapulna palacsintává/pizzává az egész ember...
:-)
az már ne a mi gondunk legyen!
A kölcsönről majd szépen lassan mindenki megfeledkezik. S egyszer, egy váratlan pillanatban kiderül majd, hogy Laci már vissza is törlesztette Attilának...
jogászlány ne legyen? Pedig szerintem Zimány Linda éppen alakíthatná magát és megpörgethetné Zümit egyszer-kétszer!
:)))
"Vagy a könyvtárosnőt? Úgyis vele találkozik legtöbbször!"
Megoldottad a gordiuszi csomót. :)
A jogászlányokat nem javaslom, oda nem az a tipikusan Iminek való visszafogott lányok járnak.
Vagy: turbék utén Zümi arra ébred, hogy álmodott. Ha szerencséje van, ez is amolyan "jósálom", csakhogy ez pozitív eseményt hoz a tudomására. Sokáig zavarban van, aztán bekukkant a könyvtárba, ahol ott mosolyog rá Vöröske...
Most jó akarok lenni, legyenek már boldogok!
Szabitól viszont rendes volt, hogy segített Petinek!
Klaudiának igaza volt, amikor kiosztotta Petit, de itt is igaz: bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű!
Kémkedjen Miklós után.
:ODDD
De majd mit kér cserébe érte?
Nála nem lehet tudni.
Turbék Imivel, majdnem ásó-kapa, aztán később derül ki egy zabigyerek/ zűrös ex/mindkettő/mindkettőből több létezése.
Hát... a minap szó volt új kameraállásokról!
Most fogják majd mutatni a séfnek jelentkezket, vagy közlik, hogy Fantom Jenő nyerte el az állást???
"Nóra milyen jogon várja el Attilától, hogy adjon kölcsönt, ha annyira sajnálja ezt a "nagyra nőtt kölyökkutyát" adjon a saját pénzéből, ez vonatkozik Klaudia nagyságára is."
Egyetértek! Nekik már nem akaródzott kölcsönadni. Fogyjon Attila pénze! :P :D
A másik díszpinty Laci, volt pofája Attilától pénzt kérni a történtek után, ráadásul ha betörést, sírrablást nem nézzük, ők nincsenek olyan jóban, hogy ilyen nagy összeget kérjen kölcsön.
Nóra milyen jogon várja el Attilától, hogy adjon kölcsönt, ha annyira sajnálja ezt a "nagyra nőtt kölyökkutyát" adjon a saját pénzéből, ez vonatkozik Klaudia nagyságára is.