Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Hasonló jókat kívánok.
Mindenkinek békés ünnepet.
A múlt heti eseményektől felment a vérnyomásom 121/72-ről 122/73-ra. Ez borzasztó. :-)))))
Anélkül, hogy a részletek kommentálásába bocsájtkoznák, mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepet kívánok!
Üdv: Hümér (a költő)
Valamit nem árt tisztázni.
Ütéstől senki nem kap rákot. A rák kialakulásának egészen más a mechanizmusa. Van aki azt mondja, megütöttem a mellemet és rákos lettem. Ez így nem igaz. Az történik, hogy megüti a mellét, elmegy a dokihoz, mammográfia és kiderül, hogy baj van, de nem az ütéstől ! Hála az ütésnek elmegy végre mammográfiára és az ütés így akár "életmentő" is lehet.
A herénél is történhet ez, vagy úgy beveri, hogy roncsolódik és el kell távolítani. jó esetben csak az egyiket. Vagy az ütéstől begyullad, lázas lesz, a here nem tőri a meleget, mert pusztul a sperma, - jó esetben átmenetileg.
Csak megtudjuk egyszer mi történt, de aljasság egy boldog párt padlóra küldeni és már megint betegség miatt.
Lassan azt kívánom, hogy a forgi írók legyenek betegek, addig sem írnak rémtörténeteket.
Volt egy ismerősöm, hererákos lett nagyon fiatalon, gyermektelenül. A sugárkezelés előtt vettek tőle spermát fagyasztásra, hogy ha meggyógyul legyen családja. Meggyógyult és hamarosan autóbalesetben meghalt.
na ez az,hogy biztos nem ez az oka,
olyan mint annó Andrásnak a mumpsz után,igy járt,
ott se mindenki lesz nemzőképtelen az a betegség után,
Gergő megjegyzése nekem is feltünt, vajon miért mondta ???
És nem is biztos, hogy Zoli a kalapos ürge, kizárt - hacsak nem valami szellem vezeti , - hogy pont arra ment volna...nem is egy főút volt, hanem egy patakpart.....
ez egy orbitális baromság és nem az első.
Nem jó, hogy ilyen spirituális dolgokat is belekevernek, így is sok ,aki hisz ilyen baromságban...
egy ilyen ütéstől nem lesz hirtelen nemzőképtelen, legfeljebb hererákot kap, attól meg lehet baba.
Ez valószínűleg genetikai probléma....és sajna válás lesz...pedig olyan aranyosak voltak együtt....
na ezért ne igyatok csajok !!!!!!!
én is úgy értettem,csak hirtelen nem is értettem,
ha most Zoli hazajönne,a vörösmaca rögtön kinyiratná,
volt értelme megtalálni,csak igy pikk-pakk,
Zoli öltönyben horgászik, ahol Miki simán megtalálja. :) Reality...
Ha megtudta Krisz hogy nem lehet gyereke, azt már sosem tudhatja meg mióta. A baleset miatt, vagy már előtte sem. Az egyetlen normálisnak ható házasságot/ kapcsolatot is felborítják megint...
Most akkor óvatlanul hazaviszik Zolit?
Gergő cipőszelektálás közben, mintha azt kérdezte volna, jó lesz-e Caracasban...Mennek Miki után? Szonja nem Balázzsal utazik?
baromi életszerű , hogy Miki megy egy 2 milliós városban egy patak mellett és hirtelen ott ül a Zoltán, vagy egy annak látszó fazon....
a falevél vezette és előtte lovagolt - csak mi nem láttuk, csak Miki - Magdi anyus a seprűjén ????