Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Most már tényleg kiderülhetne.
Van már két másik rétestészta amit húzhatnak egy ideig.
tutira meghalt, az már "lerágott csont" lenne, ha mégis élne...mi céljuk lenne vele az iróknak ??
Na, kire tippeltek a tesókkal kapcsolatban ??? kinek a gyerekei/unokái ????
Akkor csak a purgatóriumban lehet a mi Zoltánunk. ;o)
Persze elképzelhető, hogy Ervinnel megbeszélték, hogy a tegnapi mesét adják be, ha Miklós mégis a nyomára bukkan. Miklós helyében megkérdeztem volna, üres-e a sír, netán valamilyen csavargó/bandaháború kisstílű áldozata csontjai nyugszanak-e a trópusi földben.
Meglátjuk, hogy hull-e még falevél Miki lába elé.
Amennyiben hull, úgy Magdi anyus üzeni, hogy Zoli él.
Magdi anyus mindent tud, mindenkit ismer! A pokolban is, meg a mennyországban is! :-))))))) Miután ő egyik helyen sem találkozott Zolival, így ő biztos él valahol az esetleges tanúvédelmi program keretén belül.
Szerintem.
Azt mondta Ervin Mikinek, hogy csináltak anno Zoliék egy műbalhét, aminek következtében a rendőrség Karcsit agyonlőtte. (vagy ez a "mese habbal" kategória) Igaz, arról eddig nem volt szó, hogy Karcsi ekkor hány éves lehetett, de a jelenlegi biológiai ismereteim alapján halottaknak csak speciális módon születhet gyermeke.
Érdekes módon az előzetesben Gergő meg azon síránkozott, hogy az apja felakasztotta magát.
Na, akkor ki, kicsoda???
Gondolom Zoli a példás törődő testvér, hogy a kicsiket óvja, védje vált maffiózóvá. Micsoda nemes cél ! A testvérek valószínű semmit nem követtek el, "csak" valakinek fizetnie kell Zoli vétkeiért.
Most, hogy Miklós szembesül Szonja kilétével már biztosan nem akarja menyasszonyának, sőt Balázsra sem haragszik, hogy összeállta. Valószínű épp Balázzsal fog össze megbosszulni az átverést.
Juli jó lenne, ha kitartana még egy kocsit és nem dőlne be a testvéreknek, mert az már a kegyelemdöféssel is felérne.
Az én elméletem - bár lehet, hogy semmi nem jön össze belőle:
Van ez az Ilona. Anno született egy fia, Karcsi. A nem épp példamutató életébe nem fért bele a gyerek, így állami gondozásba került. Itt ismerte meg a Berényi fivéreket. Felnőve anyjával újra egymásra találtak. Közben apa is lett: Szonja és Gergő az ő gyerekei.