Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
és ő tudja ?????
ezek kiestek, vagy akkor még nem néztem....
Igen,Balázs már majdnem felnöttkent került elő.
Bandi Zoli fia.
akkor nem néznénk
nem jó, de a többi még rosszabb....
Bandinak Zoli az apja ??? ő nem fiatalabb, mint Balázs ?:??
Balázs hogy került a sorozatba ???
kösz
még csak nem is rémlik....
Pihécske!
Van még két ok, amiért nem eszek a bejglidből!
1. Nem szeretem
2. A közöttünk lévő fizikai távolság is megakadályozna benne. Persze, ha kiderülne, hogy a szomszédasszonyom vagy, más lenne a helyzet. :-)))))))))))
Azért ezt ne vedd provokációnak, mert senkit nem óhajtok itt sem a lakhelyéről, sem az egyéb körülményeiről kérdezgetni!!! Mint ahogy én sem másolom be ide az önéletrajzomat.
Szép napot kívánok!
Mindenkinek!!!
Semmi gond! A kisbíróval nem doboltattam ki, hogy elvágódtam mint az ólajtó...
Azon a fórumon, ahol naponta megjelentem (és remélem, hogy még fogok is) ott írtam a lányoknak, hova tűntem, és a naplómba is leírtam és kész!
De juszt sem eszel az én beiglimből, az biztos. Mert hogy nem sütöttem. :)
Kedves Pihécske!
Egy-két hozzászólásból azt veszem le, hogy valami veled kapcsolatos "esemény" felett átsiklottam. Nem vagyok itt minden nap!
Remélem nem bántottalak meg a bejglivel! Bármilyen negatív dolog történt veled, örülök, hogy túl vagy rajta.
Szóval bocsi a figyelmetlenségemért!
Én is minden jót kívánok neked az elkövetkező időszakra!
Üdv: Hümér.
Szia Hümérke!
Köszönöm neked is, hogy hiányoltál.
Sok mindent "kisütöttem" az elmúlt pár hét alatt, de azt hiszem, abból egyik sem fogja a te Ádám-csutkádat mozgatni. :))
További kellemes napokat, jó pihenést neked is.
Örülök én is , hogy már újra itt vagy Hópihe.
A következő részekben is lesz izgalom, csak még várjuk ki a téli szünetet.
kérjél bocsánatot,mert nemtudod mitörtént vele,
mi tudjuk,aggódtunk érte rendesen,
Kicsit el voltál veszve. Ennyi ideig tartott a karácsonyi bejgli sütés??? :-)))))))
Köszi az előzetest.
Előzetes:
2019.01.02., Szerda 19:45 - 9201-9202
Timi és Luca ijedten mentőt hívnak az ájult Oszkárhoz. Timi elrohan, hogy értesítse Zsoltot, majd ő is bemegy Zsolttal a kórházba. Zsolt és Timi halálra rémülnek, amikor megtudják, hogy Oszkárnak életveszélyes szeptikus sokkja volt.
2019.01.03., Csütörtök 19:45 - 9203-9204
Gizella elpanaszolja Giginek, hogy mennyire hiányzik neki az írás. Gizella próbálja ezt elmondani Lászlónak is, de az teljesen félreérti, és azt hiszi, csak a pénz miatt zavarja, hogy nem írhatta meg a második regényét.
2019.01.04., Péntek 19:45 - 9205-9206
Gergő először cselből nemet mond Júlia felvetésére, hogy vásárolja be magát a Berényi Kft-be, de Júlia végül meggyőzi, Gergő pedig, hogy döntéskényszerbe hozza Júliát azt mondja, hogy viszont azonnal kell lépnie.
Az én teóriám az, higy azért ,,halt" meg Cortez 2008-ban, mert az Ilona akkor szabadulhatott a börtönből, meg tudhatta ő is hogy él ezért ott is megjátszották a halálát Venezuelában, azért lehetett a stáblista végén Fillár neve mellett hogy Ábrahám Ervin. Oszinak valószínű semmi baja, de at is biztos hogy előbb utóbb összejönnek Timivel. Alíz valahogy bemagyarázza majd úgy is magát, hogy a baleset előtt lett terhes. Bár Krisz úgy is megbocsájt, mert 3 hónap után nem lesz ebből válás. Harmathék lebukása egyre nyíltabb. Bennem az is felmerült, hogy ki van, ha Fenyvesi vagy Nagy Ferenc gyerekei? Ha nem, akkor pedig Karcsié, bár elléggé szofisztikus az egész. Nóra amikor megtudta hogy Miki megtalálta a sírt, elég furán nézett, lehet hogy ő többet tudd mint mindenki, hiszen ő is nyomozhatott korábban simán. Ha az az ürge a végén Zoli, akkor a hazajövetele se lesz egyszerű mind Ilona, mind a kopók miatt, pláne hogy a csaj még ott dolgozik az őrsön aki Venezuelába dobta. Miklós meg valószínű előbbbuktatja le Balázsékat, mint kéne.
Egyébként valaki tudja mikor jön ki az előzetes a januári részekről? Ilyenkor már rég kint szokott lenni.
Kellemes Karácsonyt mindenkinek!:)
Mert Zsuzsa akkor várta Bandit,és kiderült Andrásnak felnött kori mumpsz miatt nem lehet gyereke,
Akkor derült ki ,hogy Zoli az apja.
nem tudom, a hererákot mitől lehet ?? azt tudom, hogy mellrákot nem lehet ütéstől
de ilyen hirtelen nem is lehet kimutatni, ha valaki pl. hererákos. ahhoz millió vizsgálat kell
és hogy mutatták ki a sterilséget ??? arra fókuszáltak az orvosok ???
az az álca,.
Magdi anyus a fejébe álmodta.....(mert ez is egy vízió sztem csupán Miki csökött agyában, hogy ott a tesó)